|
galakta.pl Forum wydawnictwa gier planszowych Galakta |
 |
Runebound - chętni do grania
poziom - Sro 04 Mar, 2009 Temat postu: chętni do grania witam, jako, że jestem nowy na forum nie wiem za bardzo gdzie można zacząc taki temat, dlatego wybrałem to miejsce
po dość dłuuuugiej przerwie w graniu w planszówki znowu postanowiłem zacząć swoja przygodę stąd własnie mój post;
zaczałem szukać czegoś ciekawego po internecie i trafiłem do gry Runebound no i na forum Galakta oczywiście
interesuje mnie gdzie można znaleźć informację na temat możliwości pogrania w Krakowie, bądź ludzi chętnych organizować się i spotykać żeby pomłócić
dzięki za wszelkie odpowiedzi
sirafin - Czw 05 Mar, 2009
Szukałbym w dziale Konwenty/Targi/Spotkania. Zresztą odniosłem wrażenie, że sporo forumowiczów jest z Krakowa więc...
Azaka - Pią 06 Mar, 2009
Klub Strych, Masarska 14, wtorki i piątki od 17
CubeX - Pon 22 Mar, 2010
Szczęściem wielkim jest fakt, że graczy nie muszę szukać, bo są ze mną na co dzień:)
http://nasza-klasa.pl/#pr...lery/album/2/57
CubeX - Sob 03 Kwi, 2010 Temat postu: Zapraszamy Zdaję sobie sprawę, że to mój drugi post z rzedu w tym temacie, stwierdziłem jednak, że nowego nie ma sensu zakładać, bo zdaję sobie sprawę, że odzewu żadnego może nie być, więc chyba lepsze to niż tworzenie jednopostowych tematów, nie?
Ale do rzeczy...
Jeśli zagląda tu ktoś z Częstochowy lub okolic, a ma ochotę na trochę świeżej krwi w swojej ekipie ganiającej Margatha - dajcie znać. Mamy swoje kameralne grono, które spotyka się przy planszy bardzo regularnie, mamy też bazę w postaci gościnnych progów jednego z okolicznych ośrodków kultury. Zachęcamy też do kontaktu osoby, które dopiero chcą zobaczyć, z czym to się je. Łowcy Smoczych Runów - łączmy się!
|
|