|
galakta.pl Forum wydawnictwa gier planszowych Galakta |
 |
Cytadela (Citadels) - Cytadela płynie - czyli kiedy dopłynie...
D.W. - Wto 15 Lis, 2005 Temat postu: Cytadela płynie - czyli kiedy dopłynie... Aktualna informacja jest taka, że Cytadela sobie właśnie płynie. Przedsprzedaż tej gry zorganizujemy prawdopodobnie kiedy już dotrze do Europy. Powinien to być sam początek grudnia. Dopiero wtedy jak otrzymamy taką informację lekko się uspokoję. Gra w sprzedaży powinna się pojawić około 12-14 grudnia. I wtedy się uspokoję zupełnie.
O ile się nie okaże, że przypadkowo wydrukowali wersję z chińskimi znakami...
tomasz - Wto 15 Lis, 2005
Też będzie fajna Wszyscy już tak długo czekają że i z chińskimi znaczkami rozejdzie się na pniu.
A będzie na gwiazdkę. To dobrze. Zrobię sobie prezent
Hudson - Sro 16 Lis, 2005
A dokladne ceny sa juz znane, czy to jeszcze kwestia do ustalenia?
D.W. - Sro 30 Lis, 2005
Gra w przedpłacie będzie kosztowała 49,90 zł.
Rozpocznie się ona już dzisiaj/jutro i potrwa wyłącznie kilka dni.
Krionah - Sro 30 Lis, 2005
Wreszcie się doczekaliśmy Statek nie zatonął, krakeny były najedzone. Ciekawe czy w ostatniej chwili nie wyskoczy jakiś bubel albo kolejny atak sił ciemności
vandergaart - Sro 30 Lis, 2005
Swietna wiadomosc Teraz tylko czekam na przedplate
charlie brown - Sro 30 Lis, 2005 Temat postu: prośba do DW Mam prośbę do DW żeby przedsprzedaż trwała chociaż do najbliższej niedzieli bo dopiero w niedzielę będę miał dostęp do netu.
tomasz - Sro 30 Lis, 2005
Moja prośba jest taka, żeby pieniążki można było przelać do poniedziałku lub wtorku... Nie wiem czy się wcześniej wyrobię. Jak nie to coś zakombinuję
MacPlaceq - Pią 02 Gru, 2005
Kiedy się dokładnie zacznie przedpsprzedaż? Czy będzie ona prowadzona poprzez sklep internetowy, czy trzeba będzie "po cichu" załatwiać?
edrache - Pią 02 Gru, 2005
Dopisuje sie do pytania... Juz wytrzymac nie moge
Zacznijcie wreszcie sprzedawac
vandergaart - Pią 02 Gru, 2005
Juz jest. Zamowilem
Hudson - Sob 03 Gru, 2005
Ma byc do konca grudnia premiera. Mam jednak nadzieje, ze wrzuca towar do sklepu na swieta
Hudson - Wto 06 Gru, 2005
Na Discovery lecial ostatnio program o kontenerowcach, czyli takich duzych statkach, ktore przewoza kontenery z grami itp. Dowiedzialem sie z niego, czemu tak dlugo jeszcze bedziemy czekac na Cytadele. Otoz taki statek moze przewozic nawet 1000 kontenerow, rozladowuja go trzy dzwigi, kazdy z nich przenosi jeden kontener w okolo 2 minuty. Potem ciezarowki przewoza kontenery do magazynu, niestety nie dowiedzialem sie co sie dzieje z nimi pozniej, bo zaczeli mowic o jakims nowym superwielkim silniku
Tak czy inaczej, jezeli Cytadela plynela tak duzym statkiem to mozemy sobie jeszcze poczekac.
BTW - najlepsi operatorzy dzwigow zarabiaja 200 tyś $ rocznie
Misiołak - Wto 06 Gru, 2005
Hudson napisał/a: | BTW - najlepsi operatorzy dzwigow zarabiaja 200 tyś $ rocznie |
A ile kontenerów 'Cytadeli' można za to kupić?
Hudson - Wto 06 Gru, 2005
Misiołak napisał/a: | Hudson napisał/a: | BTW - najlepsi operatorzy dzwigow zarabiaja 200 tyś $ rocznie |
A ile kontenerów 'Cytadeli' można za to kupić? |
Cholera, mowili, ale zapomnialem
Ale to latwo policzyc, dla podpowiedzi powiem, ze taki kontener moze wazyc do 29 ton.
torba - Pią 09 Gru, 2005
Jest szansa żeby Cytadela znalazła się pod choinką?
Gacek07 - Pią 09 Gru, 2005
torba>>> Nawet mnie nie strasz! Przyjołem za oczywiste,że skoro przedsprzedaż ruszyła własnie teraz to celem Galakty jest wypuszczenie tytułu w momencie eksplozji świątecznego szału zakupów. Poza tym zapłaciłem już za Cytadele,która ma być prezentem dla mojego brata... Będzię źle jak nie przyjdzie przed świętami;/
Hudson - Pią 09 Gru, 2005
Nie zapominajcie, ze przed swietami poczta ma urwanie glowy, wiec jak Galakta dostanie towar w ostatniej chwili to i tak Cytadela moze 24 grudnia lezec na poczcie a nie pod choinka.
edrache - Sro 14 Gru, 2005
małe pytanka nurtujące, zapewne, wielu:
Czy jest szansa, że gra wyjdzie przed świętami? I oczywiście, czy poczta będzie w stanie ją dostarczyć do piątku 23.12?
Pozdrawiam
D.W. - Sro 14 Gru, 2005
Teoretycznie jest to jeszcze możliwe.
Ale na to pytanie będę mógł odpowiedzieć dopiero w najbliższy poniedziałek/wtorek.
Naprawdę zrobimy wszystko aby to było możliwe.
Gacek07 - Sro 14 Gru, 2005
Trzymam kciuki za Was. Mam nadzieję,że wszystko pójdzie dobrze i Cytadela ukaże się,jeżeli nie przed świętami, to chociaż w tym roku.
Pamiętajmy jednak,że co nagle to po diable. Nie naciskajmy więc na Galakte,bo jeszcze przez ten pośpiech coś pójdzie nie tak i potem będą wymiany i niepotrzebne reklamacje. Wole poczekać dłużej,ale mieć pewność,że wszystko będzie ok.
Do boju Galakta;) Trzymam kciuki:)
D.W. - Czw 15 Gru, 2005
Gacek07 gra już jest od jakiś 2 miesiecy gotowa. Tylko sobie płynie...
Dlatego już nic ani nie możemy zepsuć ani naprawić.
Oczywiście zależy wszystko czy w Chinach nie pomylili sobie np. wrsji językowych
Hudson - Czw 15 Gru, 2005
Cytadelka miala byc dla mnie pod choinke, ale ze planowalismy kupic w sklepie stacjonarnym, to nie licze, ze zdazy sie tam pojawic. Wybralem sobie inny prezent, wiec mi juz wszystko jedno kiedy wyjdzie. I tak kupuje wszystkie gry Galakty, czy jest okazja, czy jej nie ma.
A wersje jezykowa tak samo moga pomylic Chinczycy na drugim koncu swiata jak i Niemcy za progiem Odpowiedzialnosc i tak spada na FFG, mam nadzieje, ze nie sa tak glupi zeby nie pilnowac podwykonawcy. Na pewno ktos to sprawdzal...polski trudno pomylic z chinskim nawet jak sie tych jezykow nie zna
edrache - Czw 15 Gru, 2005
dzieki za szybka odpowiedz
W takim razie nie nastawiam sie na Cytadele przed swietami, ewentualnie bede mial baaaardzo mila niespodzianke
Hudson - Czw 15 Gru, 2005
edrache napisał/a: | dzieki za szybka odpowiedz
W takim razie nie nastawiam sie na Cytadele przed swietami, ewentualnie bede mial baaaardzo mila niespodzianke |
Jak sobie przypomne ile czasu trzeba bylo czekac, to az mi sie wierzyc nie chce, ze to tuz tuz...no bo w grudniu to juz chyba na 100% bedzie. Szkoda troche, ze FFG dalo ciala, moze Galakta by wydala cos wczesniej gdyby od poczatku wszystko bylo jasne co do terminow. No, ale wszystkie negatywne emocje znikna po zerwaniu folii z pudelka
Gacek07 - Czw 15 Gru, 2005
D.Waszkiewicz napisał/a: | gra już jest od jakiś 2 miesiecy gotowa. Tylko sobie płynie...
|
W takim razie pozostaje cierpliwie czekać...Od tak dawna czekam,że te kilka(mam nadzieje:D) dni opóźnienia niczego już nie zmienia.Dobrze by było,żeby chociaż ukazała się w tym roku.
MichalStajszczak - Czw 15 Gru, 2005
torba napisał (a):
Cytat: | Jest szansa żeby Cytadela znalazła się pod choinką? |
Prawosławni to mają dobrze. U nich Boże Narodzenie jest dwa tygodnie później ...
|
|