|
galakta.pl Forum wydawnictwa gier planszowych Galakta |
 |
Miejsca gdzie można zagrać w Inwazję - Wałbrzych
Repvam - Sro 15 Wrz, 2010 Temat postu: Wałbrzych Jak ktoś chętny do grania to zgłaszać się!
sajan666 - Czw 29 Wrz, 2011
ja gram z żoną;] nic specjalnego ale zawsze coś tam grywamy choć raczej na podstawowych taliach-mam tylko podstawke i szturm na ulthuan. do wałbrzycha dojeżdżam do pracy;]
BonQ - Czw 29 Wrz, 2011
jak coś to ja wałbrzych mam teraz rzut beretem bo ze świebodzic dojechać zawsze mogę. Służę radą, sparingiem itp. jakoś wcześniej mało sie ludzi ujawniło z tego rejonu
sajan666 - Pią 30 Wrz, 2011
wcześniej nie grałem:pp jak coś to mam jeszcze munchkina, wow board game ta dużą, attack i wow tcg. czym gracie w młotka? dużo dodatków dokupywaliście?
BonQ - Pią 30 Wrz, 2011
no ja tam mam wszystko prawie zainwestowałem trochę bo grywam regularnie we wrocławiu...
hmmm... ja to w sumie w takim razie cienias ale zawsze można pograć towarzysko-co powiesz na jutro (sobota) kolo poludnia w victori?? mozna zagrac pod KFC przy stolikach lub skoczyc do tesco do empiku-jakies pufy i a'la stolik tam maja. chyba ze znasz lepsze miejsce??;>
BonQ - Pią 30 Wrz, 2011
no najbliższe dni to mam kupe roboty i wyjazd do Gdańska za tydzień więc raczej najszybciej za 2 tyg będę mógł podjechać. Fajnie by było jeszcze w jakimś większym gronie pograć w sumie jeszcze...
ze mną będą problemy z czasem-pracuje w 4-brygadówce... ale na pewno uda się coś skręcić:pp ja w ogóle będę musiał się do barda wybrać do wrocka może na jakieś rozgrywki pobawić się.
BonQ - Pią 30 Wrz, 2011
we wrocku to tylko we wtorek i sobotę teraz ludzie grają w barze "Salonik" ul Braniborska (zaraz koło placu Jana Pawła)
sajan666 - Sob 01 Paź, 2011
mówisz o młotku konkretnie czy ogólnie można w coś pograć tam w tych dniach??
|
|