|
galakta.pl Forum wydawnictwa gier planszowych Galakta |
 |
Władca Pierścieni LCG - ARCHIWUM - Pre-Order polskiej wersji
Gildiril - Sob 26 Mar, 2011 Temat postu: Pre-Order polskiej wersji Kiedy pojawi się pre-order wersji PL?
Michal - Nie 27 Mar, 2011
Przedsprzedaż ruszy w tym tygodniu
dadoprso - Nie 27 Mar, 2011
czekam tylko na hasło że już można
tygrys - Pon 28 Mar, 2011
No co z tą przedsprzedażą? Od wczoraj chyba z 20 razy zaglądałem na stronę Galakty. Żona już prawie stwierdziła że jestem uzależniony
Robaczyw - Pon 28 Mar, 2011
Michal napisał/a: | Przedsprzedaż ruszy w tym tygodniu |
Oby jak najszybciej
Catra - Pon 28 Mar, 2011
Nie będę tworzył nowego tematu
Czy premiera pierwszego dodatku będzie w tym samym momencie co core set ? Czy miesiąc później ?
Michal - Wto 29 Mar, 2011
Spokojnie - przedsprzedaż będzie w tym tygodniu
Cytat: | Czy premiera pierwszego dodatku będzie w tym samym momencie co core set ? Czy miesiąc później ? |
Premiera pierwszego Zestawu Przygodowego będzie równocześnie w Polsce i w USA. Nie znamy jeszcze dokładnej daty, jednak na pewno nie będzie ona równolegle z premierą Zestawu Podstawowego.
Sky - Czw 31 Mar, 2011
No to ruszyła przedsprzedaż Nawet testowo przelałem Galakcie pieniądze - coby właściwie przygotować się do właściwego zakupu.
kowal85 - Czw 31 Mar, 2011
Jak powyżej, zamówione i opłacone ^^
Carnage - Czw 31 Mar, 2011
No - wyśmienicie - zaraz po moim powrocie do Polski kupuje podstawkę.
Ajgor - Wto 12 Kwi, 2011
17.04.2011 to niedziela, kiedy wysyłacie paczki? Dzieciątko nie może się doczekać nowej zabawki i muszę stwierdzić jak będzie szybciej. (lokalny sprzedawca czy Galakta)
Michal - Wto 12 Kwi, 2011
Gra będzie rozsyłana w poniedziałek
Ajgor - Sro 13 Kwi, 2011
Z Wrocławia do Krakowa jest w miarę autostrada, to ja do Ciebie Michale wpadnę w niedzielę na premierowe pudełeczka.
kowal85 - Sro 13 Kwi, 2011
Kurcze Wy to macie fajnie (mam na myśli mieszkańców Krakowa ),ładnie odbiór pudełeczka z grą w niedziele i delektowanie się samą grą ^^
A do mnie pocztą to pewnie dojdzie w środę..
Hehe, zasady przeczytane 3 razy , teraz tylko je zastosować w prawdziwej grze, ale do tego to jeszcze cały tydzień
Zasady wydają się być ciekawe, chociaż na pewno gra w 2 i więcej graczy będzie powodowała szybsze 'opróżnianie się" strefy przeciwności ", no ale zobaczymy jak to wyjdzie w praniu
Nie mogę się już doczekać
PS: FFG w upcomingu ma status "rozwożony do sklepów" ^^
Michal - Sro 13 Kwi, 2011
Ajgor - w niedziele w biurze nikogo nie ma, ale jak tak bardzo Ci zależy to mogę wyskoczyć gdzieś do centrum
Ajgor - Sro 13 Kwi, 2011
Zawsze sobie obiecuję że nie będę zaglądał na forum i czytał kiedy są interesujące mnie premiery. Marzę o błogiej nieświadomości, zaglądam na forum czy do sklepu, a tu się okazuje że gra jest dostępna od 2-3 dni. Mogę się ubrać, pojechać, kupić i mieć zabawkę natychmiast. Ale nie! My musimy się dręczyć, sprawdzać, kombinować, wpraszać się do czyjegoś życia w niedzielę! Przy każdej premierze czuję się jak piętnastolatek, a to było tak dawno.
Michal - Sro 13 Kwi, 2011
Liczy się młodość ducha, a nie ciała
kowal85 - Nie 03 Lip, 2011
Kurde co za czopki z tego FFG , Podstawka już jest po dodruku, no dobra trzeba uzbroić się w cierpliwość ^^
Mogli lepiej napisać, AP zostaną wydane co dwa miesiące , to już człowiek by się tak nie denerwował, nastawiłby się na jakieś opóźnienia (jestem polakiem, lubię zrzędzić xD) a tu choroba, mają graczy w nosie
Rozumiem, że to chwyt jakiś marketingowy, aby jeszcze sprzedać podstawkę, no ale tu normalnie człowiek chcę wydać swoją kasę za ich produkt, a oni jej nie chcą, gardzą naszymi pieniędzmi normalnie
Dobra, widzę że zrzędzę , idę spać i tak mnie nikt nie słucha ^^
|
|