galakta.pl
Forum wydawnictwa gier planszowych Galakta

Władca Pierścieni LCG - ARCHIWUM - Pre-Order polskiej wersji

Gildiril - Sob 26 Mar, 2011
Temat postu: Pre-Order polskiej wersji
Kiedy pojawi się pre-order wersji PL?
Michal - Nie 27 Mar, 2011

Przedsprzedaż ruszy w tym tygodniu
dadoprso - Nie 27 Mar, 2011

czekam tylko na hasło :mrgreen: że już można
tygrys - Pon 28 Mar, 2011

No co z tą przedsprzedażą? Od wczoraj chyba z 20 razy zaglądałem na stronę Galakty. Żona już prawie stwierdziła że jestem uzależniony :mrgreen:
Robaczyw - Pon 28 Mar, 2011

Michal napisał/a:
Przedsprzedaż ruszy w tym tygodniu

Oby jak najszybciej :twisted:

Catra - Pon 28 Mar, 2011

Nie będę tworzył nowego tematu :)

Czy premiera pierwszego dodatku będzie w tym samym momencie co core set ? Czy miesiąc później ?

Michal - Wto 29 Mar, 2011

Spokojnie - przedsprzedaż będzie w tym tygodniu ;)

Cytat:
Czy premiera pierwszego dodatku będzie w tym samym momencie co core set ? Czy miesiąc później ?

Premiera pierwszego Zestawu Przygodowego będzie równocześnie w Polsce i w USA. Nie znamy jeszcze dokładnej daty, jednak na pewno nie będzie ona równolegle z premierą Zestawu Podstawowego.

Sky - Czw 31 Mar, 2011

No to ruszyła przedsprzedaż :) Nawet testowo przelałem Galakcie pieniądze - coby właściwie przygotować się do właściwego zakupu. :mrgreen:
kowal85 - Czw 31 Mar, 2011

Jak powyżej, zamówione i opłacone ^^
Carnage - Czw 31 Mar, 2011

No - wyśmienicie - zaraz po moim powrocie do Polski kupuje podstawkę.
Ajgor - Wto 12 Kwi, 2011

17.04.2011 to niedziela, kiedy wysyłacie paczki? Dzieciątko nie może się doczekać nowej zabawki i muszę stwierdzić jak będzie szybciej. (lokalny sprzedawca czy Galakta) :mrgreen:
Michal - Wto 12 Kwi, 2011

Gra będzie rozsyłana w poniedziałek
Ajgor - Sro 13 Kwi, 2011

Z Wrocławia do Krakowa jest w miarę autostrada, to ja do Ciebie Michale wpadnę w niedzielę na premierowe pudełeczka. :mrgreen:
kowal85 - Sro 13 Kwi, 2011

Kurcze Wy to macie fajnie (mam na myśli mieszkańców Krakowa :D ),ładnie odbiór pudełeczka z grą w niedziele i delektowanie się samą grą ^^

A do mnie pocztą to pewnie dojdzie w środę..

Hehe, zasady przeczytane 3 razy :D , teraz tylko je zastosować w prawdziwej grze, ale do tego to jeszcze cały tydzień :)

Zasady wydają się być ciekawe, chociaż na pewno gra w 2 i więcej graczy będzie powodowała szybsze 'opróżnianie się" strefy przeciwności ", no ale zobaczymy jak to wyjdzie w praniu :)

Nie mogę się już doczekać :twisted:

PS: FFG w upcomingu ma status "rozwożony do sklepów" ^^

Michal - Sro 13 Kwi, 2011

Ajgor - w niedziele w biurze nikogo nie ma, ale jak tak bardzo Ci zależy to mogę wyskoczyć gdzieś do centrum ;)
Ajgor - Sro 13 Kwi, 2011

Zawsze sobie obiecuję że nie będę zaglądał na forum i czytał kiedy są interesujące mnie premiery. Marzę o błogiej nieświadomości, zaglądam na forum czy do sklepu, a tu się okazuje że gra jest dostępna od 2-3 dni. Mogę się ubrać, pojechać, kupić i mieć zabawkę natychmiast. :mrgreen: Ale nie! My musimy się dręczyć, sprawdzać, kombinować, wpraszać się do czyjegoś życia w niedzielę! Przy każdej premierze czuję się jak piętnastolatek, a to było tak dawno. :cry:
Michal - Sro 13 Kwi, 2011

Liczy się młodość ducha, a nie ciała ;)
kowal85 - Nie 03 Lip, 2011

Kurde co za czopki z tego FFG :P , Podstawka już jest po dodruku, no dobra trzeba uzbroić się w cierpliwość ^^

Mogli lepiej napisać, AP zostaną wydane co dwa miesiące :) , to już człowiek by się tak nie denerwował, nastawiłby się na jakieś opóźnienia (jestem polakiem, lubię zrzędzić xD) a tu choroba, mają graczy w nosie :(

Rozumiem, że to chwyt jakiś marketingowy, aby jeszcze sprzedać podstawkę, no ale tu normalnie człowiek chcę wydać swoją kasę za ich produkt, a oni jej nie chcą, gardzą naszymi pieniędzmi normalnie :-P

Dobra, widzę że zrzędzę :D , idę spać i tak mnie nikt nie słucha ^^