|
galakta.pl Forum wydawnictwa gier planszowych Galakta |
 |
Osadnicy z Catanu (Settlers of Catan) - Dodatki do wersji plastikowej
ethelion - Sob 24 Wrz, 2011 Temat postu: Dodatki do wersji plastikowej Witam wszystkich, mam obecnie małe, proste i krótkie pytanie - mianowicie, za jaki czas pojawią się dodatki Żeglarze i Rycerze, do wersji plastikowej gry "Osadnicy z Catanu". Przyznam się że gra mi się spodobała i chciałbym dokupić te dodatki właśnie w wersji plastikowej
MrAnderson - Sro 16 Lis, 2011
Przylaczam sie do pytania moze ktos juz cos wie o planach wydawniczych
, czy jest szansa , ze dodatki beda przed swietami ?
Michal - Sro 16 Lis, 2011
Dodatki do plastikowej wersji Osadników z Catanu będą dostępne dopiero w 2012 roku.
wysokist - Wto 03 Sty, 2012
Ja tam nie czekałem
jest już i dodatek na 5-6 i na 7-8

Przydatne przy jego produkcji są wytłoczki z obramowania zestawu i ... drugi zestaw.
Farby zmywalne. Żetony na podstawie wersji drewnianej 5-6 ( okazało się że znajomych dzieci mają drewnianych i osadników i żeglarzy więc kupiłem dodatki drewniane dla nich na prezent a sobie do obejrzenia)
pabloviega - Wto 06 Mar, 2012
Czy jest już jakaś bardziej precyzyjna data wydania dodatków? Mamy rok 2012 i dalej informacje ze dodatki wyjdą w 2012... Ileż można czekać?
Radziol88 - Wto 06 Mar, 2012
http://www.forum.galakta....er=asc&start=15
Podane na chwilę obecną "około połowy roku"
pabloviega - Sro 07 Mar, 2012
Thx
Cytat: | Seria Osadnicy z Catanu – rok 2012 (około połowy roku)
Osadnicy z Catanu – Żeglarze
Osadnicy z Catanu – Miasta i Rycerze
Osadnicy z Catanu – Handlarze i Barbarzyńcy |
Czy wraz z dodatkami zostaną wydane rozszerzenia do 5/6 graczy?
TERF - Pon 12 Mar, 2012
dolanczam sie do pytania bo tez zestaw na 6 mnie interesuje.
lorddanthe - Sro 04 Kwi, 2012
Witam,
również się dołączam do pytań kolegów. W moim środowisku jest na prawdę duże zainteresowanie dodatkami do osadników. Nie rozumiem dlaczego galakta tak olewa ludzi i nie informuje na temat swojego najpopularniejszego tytułu.
Kościuszkowiec - Sro 04 Kwi, 2012
Standardowo przyłączam się do pytania...
D.W. - Czw 12 Kwi, 2012
Poza tym, co już wielokrotnie pisaliśmy, że będą dodatki w okolicy połowy roku nie możemy nic więcej napisać.
Mogę co najwyżej napisać, że koniec druku poszczególnych dodatków będzie następował zgodnie z planem od 24 do 28 tygodnia tego roku.
Nie możemy tego w żaden sposób ani przyspieszyć ani nawet spowolnić...
Kościuszkowiec - Czw 12 Kwi, 2012
A będzie możliwość zamówienia wcześniej, w przedsprzedaży? Czy wszystkie dodatki wyjdą jednocześnie, na raz?
Jaka będzie ich cena?
Kościuszkowiec - Pią 13 Kwi, 2012
Z jakich ,,mini-gier" będzie się składał dodatek HANDLARZE I BARBARZYŃCY? Myślę, że warto uaktualnić informacje o Catanie na stronie Galakty.., np. jaka będzie zawartość pudełek itp...
Wallenstein - Pon 25 Cze, 2012
Czy można zamieścić na stronie instrukcje do wszystkich dodatków?
|
|