|
galakta.pl Forum wydawnictwa gier planszowych Galakta |
 |
Osadnicy z Catanu (Settlers of Catan) - Gdzie kupić żeglarzy
sambor5 - Pon 19 Gru, 2011 Temat postu: Gdzie kupić żeglarzy Witam
Wie ktoś gdzie jeszcze dostanę żeglarzy z catanu w wersji drewnianej? Na allegro są same dodatki dla 5/6 graczy. Jak by ktoś znalazł prosiłbym o informację. Długo szukałem i obawiam się, że już nie dostanę tego :/
Kargad - Pon 19 Gru, 2011
Spróbuj w Empiku, albo moze w jakims markecie, ja ostatnio w tym pierwszym widzialem np. Osadnikow podstawke w wersji drewnianej obok nowej podstawki
Radziol88 - Pon 19 Gru, 2011
Polecam wyszukiwarkę i-szop.pl:
http://i-szop.pl/szukaj/1/%BFeglarze
sambor5 - Pon 19 Gru, 2011
Przeszukałem wszystkie sklepy na tej stronie. Tylko w jednym gra była dostępna - agard.pl
przeczytałem, że sklep ma dość sporo negatywnych opinii, właśnie takich, że na stronie jest napisane "towar dostępny" a później anulują zamówienie bo towaru nie ma.
zamówiłem mimo to, jednak obawiam się, że gry też nie będzie. jak ktoś wie gdzie można kupić to prosiłbym dalej wypisywać tutaj
lakibar - Pią 27 Kwi, 2012
sambor5 napisał/a: |
Przeszukałem wszystkie sklepy na tej stronie. Tylko w jednym gra była dostępna - agard.pl
przeczytałem, że sklep ma dość sporo negatywnych opinii, właśnie takich, że na stronie jest napisane "towar dostępny" a później anulują zamówienie bo towaru nie ma.
zamówiłem mimo to, jednak obawiam się, że gry też nie będzie. jak ktoś wie gdzie można kupić to prosiłbym dalej wypisywać tutaj |
Witam,
sambor5 czy udało Ci się dokupić dodatek?
Mam ten sam problem...
jolietjake - Sro 20 Cze, 2012 Temat postu: Drewniana edycja Żeglarzy Catanu - oferta Witam!
Mam do sprzedania nigdzie niedostepnych Żeglarzy z Catanu w edycji drewnianej. Szczegóły w treści aukcji: http://allegro.pl/show_item.php?item=2435328431
Pozdrawiam!
Radziol88 - Czw 21 Cze, 2012 Temat postu: Re: Drewniana edycja Żeglarzy Catanu - oferta
200? 240 kup teraz?
Ktoś musiałby być na prawdę zdesperowany.
I nie ma to jak zarejestrować się na forum tylko po to, żeby próbować kogoś namówić na kupno
jolietjake - Pią 22 Cze, 2012
Radziol88 > Cena jest teraz niższa ;] Ale tak, po tyle schodzą Żeglarze ze wzgledu na swoją niedostępność.
No przedtem korzystałem z forum, ale akurat nigdy nic nie pisałem, dopiero teraz założyłem konto.
Radziol88 - Pią 22 Cze, 2012
jolietjake napisał/a: | Ale tak, po tyle schodzą Żeglarze ze wzgledu na swoją niedostępność. |
Ludzie są na prawdę zdesperowani
mustrum - Pon 10 Gru, 2012 Temat postu: żeglarze Witam,
Jeśli ktos ma na sprzedaż żeglarzy drewnianych to prosze o informacje.
Oczywiscie jak ktos chce startowac z tak abstrakcyjnymi propozycjami jak ta poprzednia, że za to można sobie kupic nówke i żeglarzy plastikowych to prosze sobie łaskawie wsadzic to w ****...
Jak dla mnie to nie musze miec zafoliowanej nówki byleby wczesniejszy używajacy bardzo szanował grę.
Propozycje po 200PLN odrazu sobie darujcie - kupie nowy komplet, naprawde nie jestem przywiazany do wartosci sentymentalnych kolekcjonerskiej starej gry.
Pozdrawiam;)
|
|