| 

| 

|  | galakta.pl Forum wydawnictwa gier planszowych Galakta
 |  |  Wyjaśnianie zasad obowiązującyh w grze Inwazja - Karta wsparcia "Świetliste Czyraki"

barteks - Nie 05 Lut, 2012
 Temat postu: Karta wsparcia "Świetliste Czyraki"
 Witam.
 Zagrywając kartę "Świetliste Czyraki" Chaosu na jednostkę przeciwnika np Orków to kto będzie jej właścicielem?
 Ja czy przeciwnik?

Dalej; wypełniając misję przez Orki "Śmiaszdż Ich Fszytkich" mogę zniszczyć wszystkie katy wsparcia przeciwników. Jeśli u orków dołączona jest karta "Świetliste Czyraki" i zakładając że jest ona własnością chaosu to czy po zdjęciu tej karty dzięki wypełnionej misji jednostka orków bedzie przywrócona od razu czy w swojej turze?

dzięki z góry za wyjaśnienia.
 DaRKeR - Nie 05 Lut, 2012
 Temat postu: Re: Karta wsparcia "Świetliste Czyraki"

| barteks napisał/a: |  	  | Witam. Zagrywając kartę "Świetliste Czyraki" Chaosu na jednostkę przeciwnika np Orków to kto będzie jej właścicielem?
 Ja czy przeciwnik?

Dalej; wypełniając misję przez Orki "Śmiaszdż Ich Fszytkich" mogę zniszczyć wszystkie katy wsparcia przeciwników. Jeśli u orków dołączona jest karta "Świetliste Czyraki" i zakładając że jest ona własnością chaosu to czy po zdjęciu tej karty dzięki wypełnionej misji jednostka orków bedzie przywrócona od razu czy w swojej turze?

dzięki z góry za wyjaśnienia.
 | 

1. Ty będziesz właścicielem Czyraków i Tobie dają lojalność.
 2. Przywrócona będzie w swojej turze, pod warunkiem że akurat ją odpaczysz, bo możesz odpaczyć w fazie królestwa 1 kartę.

|  |