galakta.pl
Forum wydawnictwa gier planszowych Galakta

Runebound - Pro¶ba o zdjęcia runebounda

dzieniu - Wto 27 Mar, 2012
Temat postu: Pro¶ba o zdjęcia runebounda
Witam.
Mam pro¶bę. Czy jest tu kto¶ kto ma tylko podstawke runebounda albo nie pomieszanych sprzymierzeńców?
Chciałbym prosić o zdjęcie wszystkich sprzymierzeńców z podstawki. Chcę posegregować dodatki i zdjęcie na którym bedzie widać 29 sprzymierzeńców podstawkowych mi to ułatwi:)
z góry dzięki

dzieniu - Wto 27 Mar, 2012

je¶li dobra rozdzielczo¶ć to Ci wszyscy bohaterowie mog± być nawet na 1 zdjeciu-bo tylko mi o segregacje chodzi.
Shuwar - Wto 27 Mar, 2012

O ile pamiętam (a nie chce mi się teraz sprawdzać), to każdy dodatek, jak i podstawka maj± swój charakterystyczny symbol, więc nie powinno być żadnego problemu z segregacj±.
dzieniu - Sro 28 Mar, 2012

zgadza się-tyle że ja mam 41 sprzymierzeńców a nie 29 jak powinno być w podstawce(a to duża odchyłka wiec chciałem dokł±dniej sprawdzić:)
Galron - Sro 28 Mar, 2012

jak znajde czas to dzisiaj porobie zdjęcia sprzymierzeńców z podstawki. Mam ¶wierzutkiego Runebounda :) .
Lord Agrael - Czw 29 Mar, 2012

Z tego co pamiętam to akurat ze sprzymierzeńcami był ten problem, że w podstawce nie było na nich odpowiednich symboli.
Marcus - Pi± 30 Mar, 2012

Zdjęć nie zrobię, bo wszystko wymieszane, ale może TO pomoże?
Dzieniu, pozbywasz się Runebounda? =[

dzieniu - Pi± 30 Mar, 2012

Wielkie dzięksy:)
No pozbywam się. mamy w ekipie 2 runeboundy żeby zawsze można było pykn±ć i powolimy odchodzimy od runiego. Teraz tniemy w descenta-narazie jakie¶ 10 partii ale nadal emocje. a do runiego pewnie niedługo wrócimy jakim¶turniejem:)