|
galakta.pl Forum wydawnictwa gier planszowych Galakta |
 |
X-Wing - Turnieje i rozgrywki - X-Wing we Wrocławiu
Sandking - Wto 06 Lis, 2012 Temat postu: X-Wing we Wrocławiu Tak czekam i czekam aż pojawi się taki temat, a tu nic. We Wrocławiu nikt w to nie gra?
Kharn - Wto 06 Lis, 2012
Zapraszam do Barda na Szewską 31, tam grywamy w X-Winga.
Sandking - Wto 06 Lis, 2012
Są jakieś konkretne dni? Zorganizowane turnieje/liga czy coś?
Kharn - Wto 06 Lis, 2012
Jeszcze nie. Grywamy luźno z chłopakami. Jak zgłosi się więcej chętnych osób można pomyśleć o turnieju.
idio - Wto 25 Gru, 2012
Hej!
Macie jakieś cykliczne spotkania? Czy tylko indywidualne ustawki?
Już zdobyłem dwie podstawki plus X-wing oraz TIE-advanced, więc na upartego dwie eskadry na 100pktów mogę przynieść
Tak czy owak, jestem chętny do grania.
Kharn - Wto 25 Gru, 2012
Cyklicznych spotkań jeszcze nie ma, zbyt mało graczy. Ja chętnie zagram w każdy dzień w Bardzie. Pisz na forum albo pm to umówimy się na grę po nowym roku.
Shantruin - Wto 25 Gru, 2012
Wszystkich chętnych do gry a nie bojących się krótkiej podróży zapraszamy na turniej do Poznania w czwartek
http://www.facebook.com/events/310990755667096/
xdamian - Pią 01 Lut, 2013
To może ktoś z Wro chętny do gry? Mam 2 podstawki i po jednym z dodatków Wave 1.
Patrik - Sro 27 Mar, 2013
Coś się ruszyło z turniejami X-winga we Wrocławiu? Są jakieś planowane?
Kharn - Czw 28 Mar, 2013
Na razie brak chętnych, jeżeli zbierze się co najmniej 4 graczy możemy zorganizować turniej w Bardzie.
Patrik - Czw 28 Mar, 2013
To jak by co ja jestem chetny i mam jeszcze jednego kolege ktory pewnie tez by zagral.
Kharn - Wto 02 Kwi, 2013
Ktoś jeszcze chętny na turniej ?
W międzyczasie możemy się umówić na luźne pogranie w któryś dzień.
xdamian - Sro 03 Kwi, 2013
proponuje w piątek wieczorem w Klubie pod Kolumnami (www.kolumny.art.pl). ja będę z moim X wingiem( 3 X, 1 Y, 5F, 1A) w najbliższy piątek spotykamy się tam między 18 a 23 i gramy.
no i d... kwas zostałem uziemiony w domu. może w poniedziałek w kociej ktoś by był chętny zagrać?
gogo_24 - Sob 20 Kwi, 2013
Dobry, jestem nowicjuszem. Gdzie gracie ?
gogo_24 - Nie 05 Maj, 2013
HALLO żyje tu ktoś???
Kharn - Nie 05 Maj, 2013
Grywamy w Bardzie na Szewskiej.
Patrik - Nie 05 Maj, 2013
To moze w tym tygodniu jakos sie umowimy na gre?
Kharn - Pon 06 Maj, 2013
Ja mam czas środa/czwartek/piątek od 17.00
Patrik - Pon 06 Maj, 2013
Mi by pasowal piatek. Gogo_24 fajnie jak tez bys przyszedl to bysmy mogli zagrac jakas duzo bitwe albo poprostu 2x 1vs 1 bo bede jeszcze z kolega.
Patrik - Pon 06 Maj, 2013
Mi by pasowal piatek. Gogo_24 fajnie jak tez bys przyszedl to bysmy mogli zagrac jakas duzo bitwe albo poprostu 2x 1vs 1 bo bede jeszcze z kolega.
xdamian - Pon 06 Maj, 2013
do której w bardzie w piątek można grać?
Kharn - Wto 07 Maj, 2013
To zależy od ilości graczy. Sklep jest czynny do 19.00 ale jest możliwość grania po zamknięciu sklepu do 20-21.
xdamian - Wto 07 Maj, 2013
to i ja przywlokę się z moim x wingiem w piątek koło 17.
Patrik - Wto 07 Maj, 2013
To super, widze ze troche nas bedzie do xwinga
Patrik - Pon 13 Maj, 2013
W tym tygodniu jakas bitwa w xwinga sie szykuje? Bo tydzien temu na 200 pkt gralo sie niezle
CentrumGierPEGAZ - Pon 13 Maj, 2013
Panie i Panowie z Wrocławia i okolic...
2 sprawy..
1. kto się wybiera na:
http://www.forum.galakta.pl/viewtopic.php?t=5213
będzie to duża ogólnokrajowa impreza
2. Zapraszamy na grupę X-winga na Facebooku (już prawie 100 graczy z Polski)
https://www.facebook.com/groups/Xwingminiature/
pozdrawiam
JABBAS
Kharn - Wto 14 Maj, 2013
Ja mogę zagrać w czwartek lub piątek w Bardzie.
Patrik - Wto 14 Maj, 2013
To mi by pasowal w sumie czwartek bardziej. To o 17?
Kharn - Wto 14 Maj, 2013
Tak. czwartek 17:00.
salane - Pią 17 Maj, 2013
Czy ktoś z okolic gaju grywa w x-winga? Z chęcią pogram. Mam ponad 20 modeli więc możliwość kreowania eskadr prawie dowolna.
Patrik - Pią 17 Maj, 2013
Ja z checia zagram, ale jestem z poza gaju. Gramy tez w bardzie raz w tygodniu jak byl bys chetny.
salane - Pon 20 Maj, 2013
Z chęcią wpadnę do Barda jakiegoś dnia. W jakie dni i o której gracie?
Patrik - Wto 21 Maj, 2013
Przewaznie gramy w czwartki lub piatki od 17. Kharn w tym tygodniu spotkanie aktualne?
Kharn - Wto 21 Maj, 2013
W tym tygodniu niestety nie dam rady.
Patrik - Sro 05 Cze, 2013
W tym tygodniu jakies spotkanie w bardzie bedzie?
shivetay - Nie 24 Sie, 2014
witam, czy jest szansa na zagarnie w xwinga we Wrocławiu? chciałem zacząć przygodę z tą pozycją, ale przed zakupem chciałem zagrać i zobaczyć co i jak
Zakapior - Pon 09 Lis, 2015
Hej,
z chęcią umówię się na granie w iksy. Gdzie komu pasuje - Bolter, Nowe Horyzonty, u mnie (mam matę) u Ciebie.
Dzisiaj też! Chcę się wybrac do NH. Mam nadzieję, że ktoś spogląda na to forum
Dawać znać!!!
Martini3g - Wto 10 Lis, 2015
Siema. Jestem chętny:) Pasowało by Ci we czwartek w Bolterze? Pisz priw to dogadamy się co do godziny i miejsca:) PS jestem "człowiek widmo"(nie mam FB)->preferowany kontakt przez owe forum.
Skaven Fett - Nie 15 Lis, 2015
Hej.
Pare dni temu kupilem zestaw startowy i zamowilem juz kolejne modele. Jezeli ktos chcialby pograc, podpowiedziec pare rzeczy jak mam zlozyc rozpiske itd to chetnie sie umowie. We wtorek przychdza modele ktore zamowilem wiec bede juz mial 7 statków do skladania rozpiski.
Martini3g - Pon 16 Lis, 2015
Hej, jak coś to wpadnij do Nowych Horyzontów w czwartek koło 18, albo możemy się umówić w piątek koło 19 w sklepie Bolter przy ulicy sokolniczej (otwarci do 24:).
Pozdro!
Skaven Fett - Pon 16 Lis, 2015
Spoko, znam te miejsca, wpadne wiec w czwartek i zabiore co mam
Zakapior - Sro 18 Lis, 2015
Hej!
Tak, planuję organizować cotygodniowe spotkanie z iksami w NH. Jak jesteś na FB to wpadaj do grupy X-Wing Wrocław. Oczywiście tutaj też bez problemu możemy się komunikować. Wszelkie turnieje (najbliższy 05.12 w Bolterze) też są tu na bieżąco ogłaszane. Zapraszam na wszystko bardzo serdecznie!
Martini3g - Sro 25 Lis, 2015
Siemanko. Jest ktoś chętny na iksa w piątek wieczorem (po 18) w Bolterze?
|
|