|
galakta.pl Forum wydawnictwa gier planszowych Galakta |
 |
X-Wing - Turnieje i rozgrywki - BARD KATOWICE turniej 29.12.2012
Evilstasiu - Sob 01 Gru, 2012 Temat postu: BARD KATOWICE turniej 29.12.2012 Mamy przyjemność zaprosić na pierwszy turniej X-Winga w Bardzie, który odbędzie się w sobotę 29 grudnia. Mamy informacje o 6 graczach z Katowic, którzy deklarowali się, że przyjadą, więc czekamy na informacje od osób mieszkających w regionie.
Wpisowe: 10 zł, z którego gromadzi się pula, którą sklep powiększa o połowę. W zależności od frekwencji nagradzane bonami na zakupy w sklepie będzie TOP3 i będzie jedna losowa nagroda.
Start: 11.00
Ilość gier: 3, każda trwa 90 minut
Stosujemy regulamin turniejów proponowany przez FFG.
Jest to pierwszy turniej organizowany przez sklep, dlatego wszelkie opinie, porady, itp. są mile widziane. Na miejscu też będzie okazja pogadać, dlatego zapraszamy.
martoln - Nie 02 Gru, 2012
świetna wiadomość, zapisuję w kajecie, jak dożyję - będę. Pzdr
Crane - Nie 02 Gru, 2012
A dla mnie to nie najlepsza wiadomość, niestety akurat będę się wtedy męczył w pracy
Wikary - Pon 03 Gru, 2012
Eskadra Wikarego również się pojawi. Martlon szykuj się na tęgie lanie
martoln - Sob 15 Gru, 2012
Do graczy którzy będą w Katosach na turnieju - mam do sprzedania w dobrej cenie Tie Advanced - model i wszystkie karty - jeśli ktoś byłby zainteresowany proszę o kontakt.
martoln - Wto 01 Sty, 2013
bylo bardzo sympatycznie - nie moge doczekac sie kolejnych rozgrywek. Liczba osob mile zaskoczyla. Szczegolnie sympatycznie wspominam ostatni pojedynek z pilotem rebelii ktory zlal mnie niemilosiernie, natomiast caly pojedynek odbywal sie w nad wyraz przyjaznej atmosferze - o czyms takim wlasnie myslalem wpadajac na turniej. Jedynie pozostaje zalowac, ze zona zasilila prezentem gwiazdkowym sklad mysliwcow co dalo poczatek konca moim planom podboju galaktyki.
Wikary - Wto 01 Sty, 2013
Potwierdzam, turniej bardzo fajny. Pojawiło się osiem osób. Napawa to optymizmem i mam nadzieję, że scena turniejowa będzie się rozwijać. Katowicki Bard zapowiedział już wstępnie organizację kolejnego turnieju więc pozostaje tylko czekać aż zostanie podany termin następnych potyczek.
Martoln myślę, że raz w miesiącu dostaniesz wychodne aby podbijać galaktykę
martoln - Pią 04 Sty, 2013
czy 19 stycznia to potwierdzona data? bedzie kolejny turniej w bardzie? dlaczego nic tu nie ma .... !!!!!
Crane - Pią 04 Sty, 2013
martoln napisał/a: | czy 19 stycznia to potwierdzona data? bedzie kolejny turniej w bardzie? dlaczego nic tu nie ma .... !!!!! |
Też chciałbym się dowiedzieć czy coś będzie planowane, może byśmy się z kumplem wybrali.
Wikary - Sob 05 Sty, 2013
Termin potwierdzony przez Barda:
http://www.bard.pl/47,50,...zy,katowice.htm
Nie wiem czy dożyję, ale jak bogowie dadzą, to się pojawię.
Fajnie, że coś zaczęło się u nas dziać z X-Wingami
martoln - Nie 06 Sty, 2013
Super że jest potwierdzenie - dzięki Wikariusz. Pozostaje mieć nadzieję, że utrzyma się liczebność pilotów z pierwszego turnieju - a być może pojawi się kilka nowych twarzy.
Prawdopodobnie też to ostatni turniej na "starych myśliwcach". Turniej w lutym - o ile będzie - powinien się już rozgrywać z uwzględnieniem wave 2...niach niach
|
|