| |
galakta.pl Forum wydawnictwa gier planszowych Galakta |
 |
Runebound - No nareszcie wychodzi... :)
Vasquez21 - Pią 26 Maj, 2006 Temat postu: No nareszcie wychodzi... :) No nic ja już się nie mogę doczekać przedsprzedaży ...
Zakładam panie D.W., że to znaczy, iż mniej więcej zna pan datę kiedy gra trafi na półki... czy molgibyśmy ją również poznać ? :>
gr8 - Pią 26 Maj, 2006
Wszystko fajnie, ale w sklepie galakty nie widac runebound'a. Jak mam poznac numer konta bankowego galakty, co by pieniadze wplacic?
EDIT: Juz wiem co i jak. Przeczytalem ponownie newsa.
Krionah - Pią 26 Maj, 2006
Czytanie ze zrozumieniem to trudna sztuka Przedsprzedaż rozpocznie się od poniedziałku i wtedy też znajdziesz w sklepie Runebounda oraz konto
Krystian - Sob 27 Maj, 2006
Ja natomiast mam ważne dla mnie pytanie.
Jak wiemy wersja 2 Runebounda wg. komentarzy z zagranicy została wykonana trochę "lipniej". Między innymi naklejki na kostkach. W USA dostępny jest zestaw dodatkowych kostek do Runebouda, które można dokupić gdy stare się zniszczą. Czy w Polsce, u nas też tak będzie? Cena gry w usa to 49$ czyli u nas prawidłowo te 149 zł. Pakiet kostek kosztuje tam 1$ więc u nas taka paczuszka chyba 6 kostek mogła by być za 3 złote, najlepiej teraz żeby zamówić wraz z przdpremierą. Druga sprawa, czy w sytuacji dobrej sprzedaży będą tłumaczone kolejne dodatki? Czas najwyższy póki nie wyjdzie Runeboud 3rd I jeszcze ostatnie pytanie, polska wersja jest drukowana u nas, to skoro mamy mniejsze koszty produkcji poza licencją, to może te karty, żetony, itp. na które tak narzekają w zagranicy zrobić troszkę lepiej, na minimum poziome Runebounda 1st. Pozdrawiam.
D.W. - Sob 27 Maj, 2006
Jeśli tylko gra zdobędzie pewną popularność to oczywiście wydamy kolejne dodatki. Jak widać po przykładzie Dungeoneera nie zostawiamy gier bez kontynuacji.
Jeśli chodzi o kostki to są takie same jak w wersji angielskiej 2 edycji. Bo to są te same kostki. Jeśli chodzi o zakup dodatkowych to w przyszłości pewnie będzie taka możliwość.
Jakość kart jest taka sama jak Dungeoneera nie licząc oczywiście mniejszego wymiaru.
Co do mniejszych kosztów… To jest coś co stało się mitem a niestety jest niezgodne z prawdą. Koszty są bardzo zbliżone.
Dlatego gry produkowane w Polsce będą miały taką samą cenę jak na zachodzie, oczywiście o ile będą chciały utrzymać zbliżoną jakość. Nie dotyczy to tylko gier na licencji ale także gier od początku wymyślonych i wyprodukowanych w naszym kraju.
Krystian - Sob 27 Maj, 2006
Czyli niestety będą te nieszczęsne naklejki na kostkach. Chciałbym tylko jak najszybszą możliwość ich kupna. Najlepie z jednoczesną wysyłką gry w czerwu
Oczywiście podejrzewam, że cena produkcji jest na zbliżonym poziomie. Myślę, tylko, że koszty niższej choćby trochę produkcji pokrywa licencja. Dlatego jak w tak drogiej grze jak na Polske (nowy heroes V pc będzie tańzzy ) liczymy na SUPER jakość
Poprostu się boję, że naklejki odpadną, zadrapią się z kostek. W zwykłym sklepie będzie ciężko dostać, a zamiawiać kostkiza 3 zeta z przesyłką np. 5 zł to przesada Chciałbym drugi komplet odrazu z grą
Co do kart mam nadzieje, że będą dobre. Jakie są w dungeonerze nie wiem. Wiem tylko, że na forach angielskich mówili o gorszej jakość wersji drugiej, o ile kostki macie chyba od nich to druk u nas można doszlifować. :p
Możecie podać jakie wymiary ma plansza do gry?
I czy warto kupować koszulki do kart, czy karty są na tyle
ochronione, że nie trzeba?
D.W. - Sob 27 Maj, 2006
Kostki nie powinny się zetrzeć. O ile pamiętam był z tym kłopot w pierwszej edycji bo tam na ściankach były nie naklejki a druk. I to miało tendencję do ścierania się. Dlatego zrobili naklejki.
Co do kostek to oczywiście można sobie wymarzyć inne ale są jakie są. Tego nie możemy poprawić.
Karty są robione przez specjalistyczną firmę. Na takim papierze karcianym jak są robione wszelkie karty koekcjonerskie i nie tylko.
Natomiast w angielskim Runebound sa karty na bardzo grubym materiale. Osobiście mnie on troche denerwuje bo jest aż za gruby i to może być zarzutem właściwie. A dla innych może być atutem.
Kostek nie ma co zamawiać dodatkowych bo nie mamy w tej chwili zapasowych. Jak jednak pisałem nie powinny się scierać.
Plansza około 56 cm x 56 cm.
Krystian - Nie 28 Maj, 2006
| D.Waszkiewicz napisał/a: | | Na takim papierze karcianym jak są robione wszelkie karty koekcjonerskie i nie tylko. |
Resztą się uspokoiłem, ale te karty mnie zmartwiły. Z tego co wiem taki materiał jest łatwo podatny na zgięcia. Kolega ma Magic The Gatherin, czyli kolekcjonerska i jakość materiału jest nie zadowalająca, chwila roztargnienia i mamy wielką krechę przez całą kartę od zgięcią lekkiego.
D.W. - Nie 28 Maj, 2006
Ten papier stosuja wszystkie firmy na świecie. W europejskiej cześci świata jak i USA jest bodaj 2 producentów kartonu typowo karcianego od których kupuja karton firmy produkujące karty.
I tutaj nie ma żadnych różnic. Bo ich parametry są znormalizowane.
Obojętnie jakie będą karty to przy niewłaściwym obchodzeniu się z kartami można je zniszczyć. Jeśli piszesz, że karty MtG mają niewystarczającą jakość to naprawdę nie wiem czego oczekujesz.
I obawiam się, że nie możemy zaspokoić Twoich oczekiwań w tej sprawie.
Tak jak i wiele innych firm...
Owszem, ale była mowa, że w angielskim RB są bardzo grube karty. Odnosiłem to do tych chudych np. MtG
Vasquez21 - Nie 28 Maj, 2006
| Cytat: |
Kolega ma Magic The Gatherin, czyli kolekcjonerska i jakość materiału jest nie zadowalająca, chwila roztargnienia i mamy wielką krechę przez całą kartę od zgięcią lekkiego.
|
Totalna bzdura... karty do większości karcianek (w tym MTG) są wykonane na dobrym papierze, a jeśli ktoś poprostu łamie karty, to niech się nie dziwi, że wyglądają one później źle. Nie zgodzę się, jednak, że delikatne zagięcie powoduje, "kręchę przez całą kartę", spytaj się lepiej kolegi dokładnie skąd ta krecha, a nie wymyślaj takich głupot.. albo przetestuj na jakiejś niepotrzebnej karcie kolegi jak to się sprawuje.
Osobiście wydaje mi się, że jeśli karty w 2ed były wykonane na grubszym papierku niż standardowe karty to po jakimś czasie (zakładając, że będzie dobra sprzedaż i pojawią się dodatki), karty mogłyby się stać bardzo niewygodne do tasowania.
| Vasquez21 napisał/a: |
karty mogłyby się stać bardzo niewygodne do tasowania.
|
Za to grając w Magica kumpel kategorycznie zabraniał mi tasować kart. Sam je tasuje "jak dziecko" powolutku podkładając karty. A tu trzeba szybkiego tasowania jak w pokerze w 2 sek.
Ajgor - Nie 28 Maj, 2006
Mogę powiedzieć że nabyłem wszystkie części "Dungeoneer" i skoro karty do "Runebound" są takiej samej jakości to ja osobiście jestem zadowolony. Po zapakowaniu w zwykłe koszulki (5,00 za 100szt) karty wspaniale połyskują, co dodaje im uroku i jednocześnie zabezpiecza. Pogrywam troszkę z córką i w dalszym ciągu karty wyglądają jak nowe a właściwie to są nietknięte. To w większości przypadków jest dość mocno związane z odpowiednią eksploatacją kart.
Co do kości, to mam nadzieję że nalepki będą naklejone symetrycznie. Zawsze mnie irytują krzywo poprzyklejane nalepki.
No nareszcie dokonałem zamówienia! Liczę że "Galakta" zrobi nam niespodziankę i gra będzie nieco wcześniej!
Udało mi się namówić parę osób na zakup "Runebound"
Ciekawe czy powstanie Wrocławski Fanklub.
To dodajcie do swojego sklepu te koszulki na karty w identycznym rozmiarze jak karty do Runebouda, żeby było za jednym zamachem
A nie potem bawić się w rebela z przesyłką droższą niż produkt, czy latać po trójmieście i szukać sklepu z grami dla paczki koszulek
Wallenstein - Pon 29 Maj, 2006
Tak, sprzedaż koszulek razem z grą (oczywiście za dopłatą) to nie jest zły pomysł. Szczególnie, że nie każdy jest z dużego miasta i ma ograniczony do takich dotęp.
Co do dodatków. To czy DW planuje wydawać je odzielnie czy też w jakimś większym, łączonym zestawie?
D.W. - Pon 29 Maj, 2006
Na razie nie martwiłbym się dodatkami.
Na pewno jeśli pojawią się dodatkowe zestawy kart to równocześnie pojawi się ich kilka. Wtedy będzie możliwość zrobienia z nich pakietu.
Wallenstein - Pon 29 Maj, 2006
Elegancko
Pewnie pytanie z serii głupich, ale jednak. Czy karty nie mogą mieć standardowego (dla większości gier karcianych) wymiaru?
Ajgor - Pon 29 Maj, 2006
A jakie wymiary mają karty?
D.W. - Pon 29 Maj, 2006
57x88
To jest wymiar kart. Grafiki, rysunki, nawet plansza jest przygotowana do tego typu wymiaru kart. Dlatego nic w tym względzie nie można zmienić.
Ajgor - Pon 29 Maj, 2006
A można już dokonać przelewu w związku z zamówieniem?
Ja chcę "Runebound" ta kasa mi niepotrzebna!
Blue25 - Wto 30 Maj, 2006
No to wlasnie o to chodzi w sprzedazy przepremierowej ze kase wplaca sie sporo wczesniej przed przemierą. W sklepie Galakty wyrazie jest napisane w pierwszym zdaniu:
| Cytat: | | Przedsprzedaż w promocyjnej cenie do dnia 03.06.2006. Aby zakup promocyjny został uwzględniony wpłata na nasze konto musi nastąpić do dnia 06.06.2006r. |
Ajgor - Wto 30 Maj, 2006
Dziękuję! Zakręciłem się jak Ruski słoik i nawet zamówienia nie potwierdziłem.
Krystian - Sro 31 Maj, 2006
Ponieważ zasady zaawansowanej gry USA są na stronie www, to może dla lepszej atrakcyjności drogiej gry zrobić drugą instrukcję przedstawiającą zasady rozszerzone, dokładnie te co na stronie FFG tylko po polsku!
| Wallenstein napisał/a: | | (oczywiście za dopłatą)? |
Dlaczegoo niby? To, że wydają grę to nie ósmy cud świata. Droga jest jak cholera to niech dadzą np. kompler koszulek. Szczególnie, że tego rozmiaru nie ma normalnie w paczkach.
Ajgor - Sro 31 Maj, 2006
To by było fajne. Ewentualnie przetłumaczyć, zapisać do pdf-a i umieścić na stronie.
D.W. - Sro 31 Maj, 2006
Trzeba wcześniej sprawdzić co to są zaawansowane zasady. Do czego się odnoszą. Sprawdzić co jest na stronie FFG.
A potem sprawdzić co jest w instrukcji, którą zamieściliśmy a potem dopiero powinno się pisać o tym czego nie ma albo co powinno być w niej zamieszczone.
Mockerre - Sro 31 Maj, 2006
Jeżeli mowa o Advanced Rules... to są to zasady do 1 edycji. Zresztą, 3/4 z nich zostało inkorporowanych do 2 Ed. (Doom track i Travel Hazards)
Hudson - Sro 31 Maj, 2006
| Krystian napisał/a: | Ponieważ zasady zaawansowanej gry USA są na stronie www, to może dla lepszej atrakcyjności drogiej gry zrobić drugą instrukcję przedstawiającą zasady rozszerzone, dokładnie te co na stronie FFG tylko po polsku!
| Wallenstein napisał/a: | | (oczywiście za dopłatą)? |
Dlaczegoo niby? To, że wydają grę to nie ósmy cud świata. Droga jest jak cholera to niech dadzą np. kompler koszulek. Szczególnie, że tego rozmiaru nie ma normalnie w paczkach. |
Wiesz co mozna dostac za darmo? No wlasnie.
Ten rozmiar jest w paczkach po 50 i 100 sztuk, w roznych kolorach. Prosze, pomysl zanim napiszesz kolejnego posta, bo tyle glupot upchnales w jednym watku, ze rece opadaja.
| Hudson napisał/a: | | Wiesz co mozna dostac za darmo? No wlasnie. |
Ale świetne, no ja nie mogę... Och!
| Hudson napisał/a: | | Ten rozmiar jest w paczkach po 50 i 100 sztuk, w roznych kolorach. Prosze, pomysl zanim napiszesz kolejnego posta, bo tyle glupot upchnales w jednym watku, ze rece opadaja. |
Nie widziałem takich w sklepie. I co? Pobijesz mnie?
To ile zarobą to ich problem. Jestem klientem i mnie to WOGÓLE nie obchodzi. Mnie interesuje tylko JA. Chcę mieć jak najlepiej, jak najtanie. Nie będę żadnym wyzwolennikiem firm, które same sobię poradzą. Nie da się taniej, trudno, ale ja nie będę jakimś ich obrońcą. Bo anuż na każdej grze zyskają 5 zł taniej. Ja tak chcę bo ja wezme te 5 zł. NIe jestem darczyńcą, a jak nie da się 5 zł taniej to trudno. Firma ma się martwić o zyski nie ja. Jak idę do salonu kupić brykę, to też targuje ile wlezię, a nie martwie się czy na mnie stracą.
| D.Waszkiewicz napisał/a: | Trzeba wcześniej sprawdzić co to są zaawansowane zasady. Do czego się odnoszą. Sprawdzić co jest na stronie FFG.
A potem sprawdzić co jest w instrukcji, którą zamieściliśmy a potem dopiero powinno się pisać o tym czego nie ma albo co powinno być w niej zamieszczone. |
Nie mam czasu i to nie moje zajęcie. Usłyszałem, że w ang są odzielnie to pytam. Ot co.
Pewnie i tak kupię tą grę, ale nie ma co się rozczulać. Nie jest to jakaś mega firma, ot kolejna, która robi akurat to co mnie interesuje. Ważne, żeby było dobrze, tanio i solidnie. Kurde, zawsze było tak, że to sprzedawca zachęcał do kupna, a nie klient bronił biednej firemki.
Nie mogę edytować więc piszę 3 post.
Może mi ktoś podać jakiś sklep gdzie właśnie jest duży wybór koszulek na format idealny dla runebounda? Bo ja takich nie widzę.
A i mam pytanie, do czasu dojazu gry w czerwcu mogę sobię coś domówić, żeby było w jednej przesyłce? Było by dobrze
Mockerre - Sro 31 Maj, 2006
Po pierwsze, Panowie, każdy ma prawo wyrażenia zdania, więc prosiłbym o nie unoszenie się.
Po drugie, w miarę możlwiości Krystianie, nie postuj kilku wiadomości po sobie.
Po trzecie, przeczytaj mój post powyżej odnośnie tych zasad.
Po czwarte, nie martw się - support do Runebounda będzie jak najbardziej.
Po piąte, zajrzyj na gry-planszowe.pl - tam masz listę sklepów, które się zajmują planszówkami i akcesoriami
Ajgor - Sro 31 Maj, 2006
To troszkę nieładnie wypowiadać się o "Galakcie" w stylu jakaś tam firemka. Ja osobiście mam problemy z czytaniem po Angielsku i wersja "Runebound" wydana w ojczystym języku jest dla mnie zbawieniem. Staram się zrozumieć politykę cenową Galakty bo jak przestaną na tym zarabiać to więcej lokalizacji nie zobaczymy. Można nawet dodać "Dobrych Lokalizacji" A ceny wydają się być dość rozsądne. Zawsze kolega Krystian może założyć firmę i pokazać jak należy to robić dobrze i bardzo tanio. Bez urazy!
Chodzilo mi o darmowego Linuxa...
Najwiekszy wybor koszulek jest w Rebelu. Niestety 100 sztuk kosztuje 30zl, wiec raczej ich nie wytargujesz za darmo. Na przyszlosc: jezeli czegos nie znajdziesz w Rebelu, to dopiero wtedy mozesz pisac, ze tego nie ma
Najwiekszy wybor koszulek jest w Rebelu. Niestety 100 sztuk kosztuje 30zl, wiec raczej ich nie wytargujesz za darmo.
ale może na 25 zł zejdą...
Na przyszlosc: jezeli czegos nie znajdziesz w Rebelu, to dopiero wtedy mozesz pisac, ze tego nie ma
Właśnie w rebelu zacząłem i nic nie znalazłem tych wymiarów.
To troszkę nieładnie wypowiadać się o "Galakcie" w stylu jakaś tam firemka.
A tam, gadanie. W dzisiejszych czasach trzeba być profesjonalistą żebyy utrzymać się na rynku w ostrej konkurencji. Nie gloryfikujmy ich tak. W końcu nie robią tego za darmo (sic! )
Ja osobiście mam problemy z czytaniem po Angielsku i wersja "Runebound" wydana w ojczystym języku jest dla mnie zbawieniem.
Cóż, rozumiem... ja też wolę nie skupiać się na tłumaczeniu tylko grać. Sczególnie jak to 120 zł taniej
Staram się zrozumieć politykę cenową Galakty bo jak przestaną na tym zarabiać to więcej lokalizacji nie zobaczymy. Można nawet dodać "Dobrych Lokalizacji" A ceny wydają się być dość rozsądne. Zawsze kolega Krystian może założyć firmę i pokazać jak należy to robić dobrze i bardzo tanio. Bez urazy!
Spoko, ale wydaje mi się, że chyba by zauważyli gdyby zaczeli robić poniżej kosztów, robią dobrą robotę i dobrze. Po prostu.
Po pierwsze, Panowie, każdy ma prawo wyrażenia zdania, więc prosiłbym o nie unoszenie się.
Sory, wnerwiło mnie robienie boga z tego, że wydadzą grę po polaku.
Po drugie, w miarę możlwiości Krystianie, nie postuj kilku wiadomości po sobie.
Mówiłe, że mi zablokowali edycję.
Po trzecie, przeczytaj mój post powyżej odnośnie tych zasad.
Mniejwięcej kumam czaczę.
Po czwarte, nie martw się - support do Runebounda będzie jak najbardziej.
Oby! Ma być jak najlepszy! <lol>
Po piąte, zajrzyj na gry-planszowe.pl - tam masz listę sklepów, które się zajmują planszówkami i akcesoriami
Za dużo szukania, a jak w rebelu nie znalazłem i paru innych to odpuściłem...
http://www.rebel.pl/produ...trum-Black.html
50 szt. za 12zl.
Czyli nawet troche taniej. Zastanow sie jednak, czy te karty sa naprawde tak lamliwe. Ja kupilem sobie koszulki do Dungeoneera, ale pozniej je zdjalem i sie nudza w szufladzie.
Nikt z nikogo nie robi Boga, ale nigdy sie nie spotkalem z tym, zeby wydawca dodawal do gry koszulki. Co innego sklep. Niestety zadna firma (z tego co wiem) nie produkuje takich najtanszych koszulek w "waskim" formacie, wiec raczej nie ma co liczyc na jakas promocje.
Czyli nawet troche taniej. Zastanow sie jednak, czy te karty sa naprawde tak lamliwe. Ja kupilem sobie koszulki do Dungeoneera, ale pozniej je zdjalem i sie nudza w szufladzie.
Poprostu jak miałem karty Magic The Gathering w rękach to czułem, że gorsze niż nawet zwykłe karty choćby Piatnika.
Nikt z nikogo nie robi Boga, ale nigdy sie nie spotkalem z tym, zeby wydawca dodawal do gry koszulki. Co innego sklep.
Sklep internetowym, mogą dodać Na rynku rośnie konkurencja, trzeba się czymś wyróżnić dodatkowo
Niestety zadna firma (z tego co wiem) nie produkuje takich najtanszych koszulek w "waskim" formacie, wiec raczej nie ma co liczyc na jakas promocje.
Ok, czyli jak pasujące do Runebound idealnie to tylko, te firmowe drogie? ;/
I ten, czyli format koszulki 9,1 x 6,3 odpowiada idealnie kartom 57x88? Czy może są jakieś inne mniejsze bardziej dopasowane?
gath - Czw 01 Cze, 2006
Krystian szczerze wątpię by były jakieś węższe koszulki. Ja próbuję zbierać woreczki strunowe na karty do Catana (angielska wersja). Zbieram tak juz prawie 2 lata i mam jakieś 40% pasujących, reszta nie jest idealna.Pytałem w hurtowniach o wymiary i najmniejsze jakie mają dalece przewyższają wymiar kart. Chyba najlepszym wyjściem jest zgrzewarka, ale różnie kosztują i nie mogę nic powiedzieć o ich wydajności zanim padną.
Hudson - Czw 01 Cze, 2006
| Krystian napisał/a: |
I ten, czyli format koszulki 9,1 x 6,3 odpowiada idealnie kartom 57x88? Czy może są jakieś inne mniejsze bardziej dopasowane? |
Przeczytaj opis tych koszulek, tam jest wszystko napisane.
jax - Czw 01 Cze, 2006
| Krystian napisał/a: | | Jak idę do salonu kupić brykę, to też targuje ile wlezię, a nie martwie się czy na mnie stracą. |
Jak cie stac na bryki z salonow to pare zl na grze w te czy w inna strone nie powinno cie w ogole interesowac.
Atwar - Czw 01 Cze, 2006
| Cytat: | | Dlaczegoo niby? To, że wydają grę to nie ósmy cud świata. Droga jest jak cholera to niech dadzą np. kompler koszulek. |
Zasada jest prosta: Jeśli coś jest w Twoim mniemaniu za drogie, masz dwa wyjścia:
1. Nie kupuj.
2. Znajdź tańsze.
Targować mozna się na "stadionie". (10-cio lecia)
Nataniel - Czw 01 Cze, 2006
| Krystian napisał/a: | | Pakiet kostek kosztuje tam 1$ więc u nas taka paczuszka chyba 6 kostek mogła by być za 3 złote, najlepiej teraz żeby zamówić wraz z przdpremierą. |
Te kosci, ktore sa za $1 to sa te same, ktore beda w polskim Runeboundzie. Nie scieraja sie, poniewaz sa z naklejkami.
Kostki, ktore byly w 1ed scieraly sie straszliwie - tak samo jak kostki do Dooma.
Krystian - Czw 01 Cze, 2006
| Atwar napisał/a: | | Cytat: | | Dlaczegoo niby? To, że wydają grę to nie ósmy cud świata. Droga jest jak cholera to niech dadzą np. kompler koszulek. |
Zasada jest prosta: Jeśli coś jest w Twoim mniemaniu za drogie, masz dwa wyjścia:
1. Nie kupuj.
2. Znajdź tańsze.
Targować mozna się na "stadionie". (10-cio lecia) |
To akurat chyba każdy wie więc po co to przytaczasz, nie pouczaj mnie takimi farmazonami.
Te kosci, ktore sa za $1 to sa te same, ktore beda w polskim Runeboundzie. Nie scieraja sie, poniewaz sa z naklejkami.
Kostki, ktore byly w 1ed scieraly sie straszliwie - tak samo jak kostki do Dooma.
No to spoko, problem z głowy.
Atwar - Czw 01 Cze, 2006
Nie czuję się na siłach, aby Cię pouczać, poza tym to forum nie służy pouczaniu, ani lamentowi jakie to Galakta drogie gry wydaje, zatem nie dyskutujmy o tym więcej.
kristof - Pon 05 Cze, 2006
Jak się nie podoba to trza nabyć angielskiego - w Rebelu jeszcze jest. Jak na razie wszystkie gry Galakty wychodzą taniej niż ich obcojęzyczne odpowiedniki (porównując z cenami w polskich sklepach), więc zdaje mi się, że trudno tu mieć pretensje. Ja tam jestem zadowolony. A jak czegoś nie ma w pudle wersji orginalnej, to trudno się spodziewać dodatkowych bonusów chyba.
xshadow - Pon 05 Cze, 2006
| gath napisał/a: | | Pytałem w hurtowniach o wymiary [woreczków strunowych- przyp. xs] i najmniejsze jakie mają dalece przewyższają wymiar kart. |
naprawdę nie wiem czy dobrze zrozumiałem. Zaglądałeś tutaj-> http://www.allegro.pl/sea...reczki+strunowe?
raskoks - Sro 07 Cze, 2006
hmmm kiedy sie mozna spodziewac premiery gry?
Ajgor - Sro 07 Cze, 2006
Pewnie, lada miesiąc. Do 3 czerwca mogłeś zamówić w promocyjnej cenie!
raskoks - Czw 08 Cze, 2006
tyle to wiem bo zamowilem, teraz sie zastanawiam kiedy ja zobacze
D.W. - Czw 08 Cze, 2006
Obok opisu gry, na samym początku było zaznaczone, że gra będzie dostępna z końcem czerwca. I na razie się wydaje, że ten termin zostanie utrzymany. Gdyby cokolwiek miało się zmienić to z pewnością o tym poinformujemy.
Raczej nie przewiduję takiej możliwości ale... nigdy nie wiadomo co wyskoczy.
raskoks - Pią 09 Cze, 2006
aha, qrcze jakos tego nie doczytalm hmmm ... dobra przezyje ... tylko jak to bedzie juz w lipcu to bede musial zmienic adres do wysylki
Ajgor - Nie 11 Cze, 2006
Może Galakta umili czas oczekiwania i uzupełni stronkę www o jakieś nowe fotki. Z bólem czekam na ten koniec czerwca.
Krystian - Nie 18 Cze, 2006
| jax napisał/a: | | Krystian napisał/a: | | Jak idę do salonu kupić brykę, to też targuje ile wlezię, a nie martwie się czy na mnie stracą. |
Jak cie stac na bryki z salonow to pare zl na grze w te czy w inna strone nie powinno cie w ogole interesowac. |
Właśnie dlatego mnie stać <lol>
|
|