|
galakta.pl Forum wydawnictwa gier planszowych Galakta |
 |
Władca Pierścieni LCG - ARCHIWUM - Analiza Wladcy krok po kroku
normall - Pon 04 Lut, 2013 Temat postu: Analiza Wladcy krok po kroku witam bede robil filmik (po polsku) opisujacy konkretnie krok po korku wszystkie aspekty gry i mozliwosci (w sensie najbardziej kontrowersyjne apekty gry jak je rozwiazac itp)
>>>>
-uzycie kart podczas gry dystans ograniczenie itp co one daja jak dzialaja podczas gry
-glownie robie to dla siebie zeby ta gre porpostu zrozumiec a takze zauwazylem ze gdy tlumazce to koledze on poprostu glupieje w sumie to sie nie dziwie bo jak ktos po raz pierwszy spotyka sie z gra karciana to tak to musi wygladac ale jak by obejrzal jakis film ktory mu pomoze a ja nie wypruwal bym sobie zyl to bylo by mile
-taka mam nadzieje ze wam gracza poczatkujacym w tym mnie takie cos osobiscie pomoze a wy starsi gracze pomozecie zrobic to do perfekcji
-filmik chce zrobic bardzo estetycznie i przejrzyscie na poczatku pewnie bedzie masa bledow i wtedy bede prosil was graczy o doszukanie sie bledow wskazanie co jak ma byc inaczej i wtedy ja go bede usuwal i robil od poczatku i w ten sposob doprowadzimy do sedna tego zalozonego tematu
-trudne sytulacje bede bral z najczesciej zadawanych pytan bo poczatkujacy gracz nie chce wertowac wszystkiego aby mial odpowiedz na swoje pytanie (takie cos szybko zniecheca do gry a przeciez my grazce chcemy zeby to sie rozwijalo )
-dochodza kolejne dodatki i tez beda wspominane o roznosci w zasadach albo dodatkowych zasad
-Moze mi pomozecie i wypiszecie jak krok po kroku mial by wygladac uzyje tego slowa czemu nie NASZ film wladcy pierscienia
Berestaszek - Wto 05 Lut, 2013
Akcja bardzo fajna jak będę w stanie to bardzo chętnie pomogę merytorycznie
Edit:
Jeżeli byś zbierał na bieżąco to może dodatkowo unboxing i pierwsze wrażenia? Byłoby bardzo zacnie!
zvish - Sro 06 Lut, 2013
Elegancko - czakam na efekty
gregvip - Sro 06 Lut, 2013
Chętnie zobaczę taki filmik a w szczególności jak ktoś wygrywa w tą grę
normall - Sro 06 Lut, 2013
w piatek bede bral sie do nagrywania pewnie ukoncze go gdzies 14/15 lutego bo mam na to fajny patent moze zrobie jescze unbox calego cyklu krasnoludow bo ma dotrzec do mnie tez w tych okolicach
|
|