| |
galakta.pl Forum wydawnictwa gier planszowych Galakta |
 |
Osadnicy z Catanu (Settlers of Catan) - Karty do Miast i Rycerzy
Pawelec123456 - Czw 28 Lut, 2013 Temat postu: Karty do Miast i Rycerzy Chciałbym zapytać kogoś (najlepiej z Galakty) czy jest opcja kupienia zestawu kart z Miast i Rycerzy z wersji plastikowej (towary, karty postępu i bohaterowie Catanu), najlepiej ze stojakami. Nie chcę kupować całego dodatku tylko dlatego, że pogubiły nam się karty...
Borg - Czw 28 Lut, 2013
To samo pytanie dla wersji drewnianej, konkretnie chodzi o towar (sukno).
Radziol88 - Pią 01 Mar, 2013
Nigdy takiej opcji nie mieli i nie sądzę, by Galakta miała nadmiarowe zestawy kart.
D.W. - Pią 01 Mar, 2013
Nie mamy dodatkowych zestawów kart nie mówiąc już o plastikowych stojakach.
Natomiast w przypadku kart do wersji drewnianej proszę napisać maila o jaką kartę czy też karty chodzi. Sprawdzimy czy nam nie pozostały jakieś jeszcze pojedyncze karty. Niczego nie obiecuję bo musimy sprawdzić. Proszę napisać na adres firma@galakta.pl.
Pawelec123456 - Pią 01 Mar, 2013
| D.W. napisał/a: | | Nie mamy dodatkowych zestawów kart nie mówiąc już o plastikowych stojakach. |
Oj, i co teraz? Potrzebuję nowego kompletu kart i nie wiem skąd go wziąć. Na upartego mógłby być zestaw z edycji niemieckiej - karty postępu można przetłumaczyć, wydrukować tłumaczenie na samoprzylepnym papierze i to nakleić na awersie. Tyle że nadal nie wiem skąd wziąć karty z trzeciej edycji Kosmosu.
Ratujcie, bo niedługo nie będziemy mieli czym grać!
Borg - Nie 10 Mar, 2013
| D.W. napisał/a: | | Natomiast w przypadku kart do wersji drewnianej proszę napisać maila o jaką kartę czy też karty chodzi. Sprawdzimy czy nam nie pozostały jakieś jeszcze pojedyncze karty. Niczego nie obiecuję bo musimy sprawdzić. Proszę napisać na adres firma@galakta.pl. |
Bardzo dziękujemy bardzo.
|
|