| |
galakta.pl Forum wydawnictwa gier planszowych Galakta |
 |
Inwazja - dyskusja ogólna - [K] Szturm na Ulthan
obeyme - Wto 21 Maj, 2013 Temat postu: [K] Szturm na Ulthan Witam, z chęcią kupię szturm na ulthan w rozsądnej cenie, oferty proszę kierować na PM lub na maila piotreki130@o2.pl
pozdrawiam serdecznie
AKTUALIZACJA
Dziekuje za wszystkie propozycje, oferta nieaktualna.
piotrest - Wto 21 Maj, 2013
raczej się nie doczekasz, ale próbować możesz
Mitrel - Sro 22 Maj, 2013 Temat postu: Re: [K] Szturm na Ulthan
| obeyme napisał/a: | Witam, z chęcią kupię szturm na ulthan w rozsądnej cenie, oferty proszę kierować na PM lub na maila piotreki130@o2.pl
pozdrawiam serdecznie |
W takim razie jeszcze raz, ze zrozumieniem, przeczytaj pierwszy post
Admin: Post poprzedzający został usunięty, ponieważ zawierał ofertę sprzedaży, a te na naszym forum są niedozwolone.
Ash - Sro 22 Maj, 2013
A co to jest 'rozsądna cena', bo nie wiem z jakiego pułapu powinienem startować?
P.S Hm...czy gdzieś na forum dostępny jest Regulamin, bo nie mogę znaleźć.
Maciekkk - Czw 23 Maj, 2013
wstrzymaj się
będzie dodruk w okolicy jesieni lub zimy
obeyme - Czw 23 Maj, 2013
Okazało się jednak, że w galakcie mieli jakiś jeden i mają mi go wysłać, ale w wersji angielskiej i dopoki nie dostane do rąk to nie uwierze, ale zobaczymy
syd3r - Czw 23 Maj, 2013
Assault on Ulthuan jest dostępny w Rebelu (o ile to nie pomyłka).
Jak patrzę na ceny z Allegro to mam ochotę kupić na wszelki wypadek kilka sztuk Kataklizmu
obeyme - Czw 23 Maj, 2013
Mam dokladnie tak samo, jak zobaczyłem, ze na licytacji szturm poszedł za 360 zł
Ash - Pon 27 Maj, 2013
| Maciekkk napisał/a: | wstrzymaj się
będzie dodruk w okolicy jesieni lub zimy |
Będzie.
Ash - Pon 27 Maj, 2013
| obeyme napisał/a: | Mam dokladnie tak samo, jak zobaczyłem, ze na licytacji szturm poszedł za 360 zł |
Jakbyś czytał to, co napisane jest między wierszami miałbyś PL za 80. To, że nie wolno na forum sprzedawać, to nie znaczy, że sklep będzie chodził do pana...
|
|