|
galakta.pl Forum wydawnictwa gier planszowych Galakta |
 |
X-Wing dyskusja ogólna - TIE Interceptor BRAK
efendi - Pon 03 Mar, 2014 Temat postu: TIE Interceptor BRAK Witam
Dlaczego nie moge nigdzie znaleśc tego dodatku?
Ktoś wie co sie z tym dzieje?
Pozdrawiam
Barbus - Pon 03 Mar, 2014
Został wyprzedany. Czekaj na dodruk albo szukaj używek.
Shantruin - Wto 04 Mar, 2014
Szukaj też po sklepach stacjonarnych, w zależności od tego gdzie mieszkasz, np. w Poznaniu widziałem na półkach przynajmniej kilka sztuk w różnych sklepach
efendi - Wto 04 Mar, 2014
W Warszawie znam jeden sklep stacjonarny i maja wersje EN
Barbus - Wto 04 Mar, 2014
W Empikach było kiedyś sporo dodatków, ale nie wiem czy mieli coś poza pierwszą falą.
efendi - Wto 04 Mar, 2014
W Empiku na stonie jest napisane że jest niedostępny.
Shantruin - Wto 04 Mar, 2014
Co nie zmienia faktu, że niedostępny jest tylko w wysyłce, odwiedziłbym sklep i tak
lukasz omasta - Wto 04 Mar, 2014
Witam,
@efendi, gdzie w Warszawie widziałeś ENG Interceptora?
efendi - Sro 05 Mar, 2014
Widziałem go 2 miechy temu Galeria Urysnow gaminko.pl
Wydaje mi sie że go juz jakiś rebeliant zajumał skoro nie ma aukcji na allegro
efendi - Czw 06 Mar, 2014
Na ursynowie nie ma juz Interceptora w wersji EN
Jest za to A-WING w wersji EN
Remi - Czw 06 Mar, 2014
Gdzie w Poznaniu są jeszcze Interceptory? Kupiłem swojego w Cube w grudniu, a później już nie mogłem znaleźć
koozyn - Sro 12 Mar, 2014
też szukam interceptora w Poznaniu. W Kawrozie nie mają, w Bardzie nie mają, w Cube nie mają, więc gdzie w Poznaniu są niby dostępne?
Shantruin - Czw 13 Mar, 2014
No dobra, faktycznie wyszły Myślałem, że mam jeszcze jeden w Cube na King Crossie, ale mi się pokiełbasiło
magnus - Czw 13 Mar, 2014
są w pewnym sklepie internetowym
xdamian - Czw 10 Kwi, 2014
Czy ktoś widział awinga dostępnego? Ktoś się może orientuje czy będzie dodruk tie interceptora?
Breed9000 - Pią 11 Kwi, 2014
FFG planuje dodruk obu modeli na Q2 tego roku (czyli kwiecień - czerwiec).
Możliwe że dotrą do nas w tym czasie co kolejna fala.
Niedzwiedz87 - Pią 11 Kwi, 2014
Breed9000, skąd masz takie informacje? Jak pisałem parę dno temu do galakty właśnie w sprawie dodruku to nie wiedzieli kiedy by byl możliwy [/b]
keldorn - Pią 11 Kwi, 2014
Co innego dodruk w FFG a juz inna bajka dodruk w Galakcie. Te dwie rzeczy nigdy nie ida w parze, poza tym ze Galakta potrzebuje figurek z FFg aby dodruk wykonac we wlasnym zakresie.
efendi - Pią 11 Kwi, 2014
xdamian napisał/a: | Czy ktoś widział awinga dostępnego? Ktoś się może orientuje czy będzie dodruk tie interceptora? |
A-Winga na galakcie kupilem.
Breed9000 - Pią 11 Kwi, 2014
@keldorn tak pewności oczywiście nie ma dopóki sałatka nie napisze że będzie i kiedy, ale jestem pewien że nikt nie uruchamia linii produkcyjnej specjalnie dla galakty. I na 95% dodruk polskich statków idzie z angielskimi itp. Więc pozostaje tylko pytanie czy galakta zgłosiła zapotrzebowanie na te produkty.
Niedzwiedz87 - Pią 11 Kwi, 2014
Źle sie chyba trochę wyraziłem:galakta mi odpisala owszem ze jest to uzależnione od ffg, ale te parę dni temu jeszcze nie wiedzieli kiedy ffg będzie to organizowali, dlatego tez pytam skąd jest info
galakta napisał/a: | dodruk tych rozszerzeń uzależniony od międzynarodowej produkcji. Na
chwilę obecną nie jesteśmy w stanie podać informacji, kiedy taki druk
będzie organizowany. Jeżeli tylko otrzymamy takie informacje, będziemy
informować o dodruku polskiej wersji tych dodatków na naszej stronie
internetowej. |
gorylsam86 - Nie 13 Kwi, 2014
Witam,
Próbuje znaleźć i zakupić model Tie Interceptora do polsko języcznej wersji w sklepach internetowych jednak bez skutku. Może ktoś z forumowiczów, jak czytałem kilka postów wcześniej, mógłby dać namiar (PW) na stacjonarny sklep w którym widział lub wie, że tam będę mógł dostać tam ten model.
Pozdrawiam
koozyn - Pon 14 Kwi, 2014
gorylsam86 napisał/a: | Witam,
Próbuje znaleźć i zakupić model Tie Interceptora do polsko języcznej wersji w sklepach internetowych jednak bez skutku. Może ktoś z forumowiczów, jak czytałem kilka postów wcześniej, mógłby dać namiar (PW) na stacjonarny sklep w którym widział lub wie, że tam będę mógł dostać tam ten model.
Pozdrawiam |
Na tą chwilę nie znajdziesz nigdzie tego modelu chyba, że w jakimś sklepie przez przypadek jakiś się ostał i został cudownie znaleziony. Ja miałem to szczęście, że w Poznaniu w jednym ze sklepów przy inwentaryzacji znaleźli jednego
efendi - Wto 15 Kwi, 2014
Kup Imerialne ASy i dwa Interceptory zaczną strzelać do rebelianckich szumowin
xdamian - Pią 02 Maj, 2014
Widzę ze dodruk angielski interceptor i awing jest zapowiedziany na 2 kwartał, czy jest szansa na polski dodruk w tym terminie?
Crane - Pią 02 Maj, 2014
xdamian napisał/a: | Widzę ze dodruk angielski interceptor i awing jest zapowiedziany na 2 kwartał, czy jest szansa na polski dodruk w tym terminie? |
Ponieważ dotychczas polskie wydania wychodziły równolegle do wydań angielskich, to podejrzewam że tak, ale najlepiej jeszcze zapytać w temacie dotyczącym planów wydawniczych.
|
|