|
galakta.pl Forum wydawnictwa gier planszowych Galakta |
 |
Gra o Tron - #62 F*ck the king - nabór.
Kamo - Nie 08 Cze, 2014 Temat postu: #62 F*ck the king - nabór. Ode mnie coś małego i być może szybkiego dla 4 osób. Można się zgłaszać do jutra do 23, wybór już jest zależny ode mnie/losowania/kolejności. Ogólnie się zobaczy . Jeśli ktoś by chciał to nawet mogę z kimś pójść na układ, jeśli po zakończeniu tej, rozpocznie również Ucztę dla wron ze mną w składzie
Rold - Pon 09 Cze, 2014
Chętny :3
Edit:
Albo zareklamuję się:
Jestem pierwszy, grasz w mojej grze, Uczta dla Wron to moja ulubiona wersja, wchodzę na forum bardzo często
guzu - Pon 09 Cze, 2014
zgłaszam się
czyzyk29 - Pon 09 Cze, 2014
Chetny
Mieciu - Pon 09 Cze, 2014
Chętny
Ja już Cię wziąłem do gry
Pamiętaj
Jazmatos - Pon 09 Cze, 2014
Ludzie co was tak wzięło na taki nagły wysyp tych gier Sesja jest (na pewno niektórych to dotyczy), a tu więcej gier, niż w takich luźniejszych okresach
Martin - Pon 09 Cze, 2014
widać nie wszyscy tutaj studiują
Jazmatos - Pon 09 Cze, 2014
Nie powiedziałem, że wszyscy, ale sam przyznasz, że wysyp gier jest teraz 2 razy większy niż zwykle, masa gier w ciągu, z tego co patrzę to nawet jeszcze PBF 39, a tutaj 62 już otwierany
guzu - Pon 09 Cze, 2014
podpięty temat martina zbiera plony
Martin - Pon 09 Cze, 2014
myślisz że to to guzu?
Generalnie na forum jest coraz więcej gier. 60 stuknęło, a pół roku temu nie było 40. Dla porównania najstarsze gry są z 2012
guzu - Pon 09 Cze, 2014
Martin napisał/a: | myślisz że to to guzu? |
myślę, że tak, ja już mam info że następna się szykuje i to nie mówię o germanusie
Rold - Pon 09 Cze, 2014
39 i 41 się kończą na dniach mam wrażenie. Poza tym jest 52, 55 i zaczęte w zeszłym tygodniu 57, 58, 59, 60, 61 A teraz jeszcze będzie 62 i na tym się nie skończy ... No nieźle
czarnylord23 - Pon 09 Cze, 2014
Jazmatos napisał/a: | Ludzie co was tak wzięło na taki nagły wysyp tych gier Sesja jest (na pewno niektórych to dotyczy), a tu więcej gier, niż w takich luźniejszych okresach |
Oj no bo ja ćwiczeń z matmy nie zaliczę prawdopodobnie, więc sesja będzie luźna. Zresztą gdyby wszystkie gry w których grąłem mi się nie pokońcyzły to pewnie bym się nie nudził i zaczął swoje dopiero w lipcu.
Ale prawda jest też taka, że niekoniecznie ludzi o wiele więcej (chociaż trochę więcej na pewno), ale też GM'ów, bo półtora roku temu to chyba tylko 4 osoby coś prowadziły: Sardo, Adam i zaginieni już Mortyr i Vickon. Poprawcie mnie jeżeli się mylę, ale grałem tylko u Vickona wtedy więc mogę wielu rzeczy nie pamiętać.
PS Nie zgłaszam się.
Leśnik - Pon 09 Cze, 2014
Ja się zgłaszam, jeśli nowi będą mieli szanse się wykazać.
Na dłuższą grę pewnie byłoby ciężko z czasem, ale czteroosobowa będzie doskonałym scenariuszem przed urlopem.
Rold - Pon 09 Cze, 2014
Leśnik napisał/a: | Ja się zgłaszam, jeśli nowi będą mieli szanse się wykazać.
Na dłuższą grę pewnie byłoby ciężko z czasem, ale czteroosobowa będzie doskonałym scenariuszem przed urlopem. |
Witam Leśniku
Generalnie nowy na forum, ale całkiem nieźle ograny :p
Co z tym naborem Kamo?
Leśnik - Wto 10 Cze, 2014
Rold napisał/a: | Leśnik napisał/a: | Ja się zgłaszam, jeśli nowi będą mieli szanse się wykazać.
Na dłuższą grę pewnie byłoby ciężko z czasem, ale czteroosobowa będzie doskonałym scenariuszem przed urlopem. |
Witam Leśniku
Generalnie nowy na forum, ale całkiem nieźle ograny :p
Co z tym naborem Kamo? |
Cześć Szymon
Jeśli autoreklama jest wskazana, aby się załapać to: trochę gier w życiu rozegrałem (statystyk nie prowadzę ale ok 150 będzie), głównie 2 ed., z dawnych czasów 1 ed plus dodatki (zwłaszcza starcie) i trochę tańca ze smokami i od niedawna uczta dla wron do 2 ed. Skuteczność spora, choć w dużej mierze wynikało to z montowania nowej ekipy, gdy ja byłem ograny.
Kamo - Wto 10 Cze, 2014
Dobra mój wybór padł na:
Guzu
Mieciu
Rold
Leśnik
Wolicie pisać mi na PW dwa rody którymi byście chcieli zagrać czy mam losować?
Rold - Wto 10 Cze, 2014
Jeszcze mam propozycję na którą gram ze swoimi ludzmi. Żeby w orlim gnieździe dorobić port. Bo w momencie w którym Arryn traci Narrow sea traci zdolność do jakiegokolwiek transportu morskiego Propozycja do rozpatrzenia dla MG
Mi bez różnicy jak wybierać i kim mam grać także możesz mnie dać na tego kogo inni nie wytypują, bądź po prostu wylosować :p
Kamo - Wto 10 Cze, 2014
Myślę że to dobry pomysł z tym portem, mógłbym się przychylić do tej opcji jeśli reszta nie będzie miała nic przeciwko.
guzu - Wto 10 Cze, 2014
port pasuje, ród losowany
Kamo - Wto 10 Cze, 2014
Jeszcze poczekamy na Leśnika, Mieciu jest na wakacjach to jego zdanie się na razie liczyć nie będzie , Postaram się robić częste aktualizacje, no i ja jako MG będę wchodzić codziennie w godzinach 18-23, tak tylko pozwala mi praca.
Leśnik - Sro 11 Cze, 2014
Dzięki za przygarnięcie mnie
Port oczywiście jestem na tak, sam też tak gram.
Ród poproszę o losowanie.
Mieciu - Sro 11 Cze, 2014
Rozlosuj rody, będzie najlepiej
Jestem czujny
Kamo - Sro 11 Cze, 2014
To po szybkim losowaniu wyszło mi tak:
Stark - Leśnik
Lannister - Rold
Arryn - Mieciu
Baratheon - Guzu.
Zmian ani nic nie ma jak chcieliście losowanie, proszę tylko Guzu o wysłanie mi jak może BBcode z 2 pierwszych postów z tego tematu: będzie mi prościej http://www.forum.galakta.pl/viewtopic.php?t=5956
guzu - Sro 11 Cze, 2014
poradziłeś sobie już widzę
|
|