|
galakta.pl Forum wydawnictwa gier planszowych Galakta |
 |
X-Wing - Turnieje i rozgrywki - [Katowice][Competitive] turniej 11.10.2014 sklep BARD
Evilstasiu - Sob 27 Wrz, 2014 Temat postu: [Katowice][Competitive] turniej 11.10.2014 sklep BARD data: 11.10.2014r.
miejsce: sklep BARD Katowice ul. Kościuszki 8
godzina: 10.. zapisy, a 10:30 start
wpisowe: 10 zł
format: 100 pkt na zasadach FFG
nagrody: bony z puli, jeden dla zwycięscy a dwa losowane pośród pozostałych graczy
lista chętnych, każda następna osoba kopiuje listę z poprzedniego posta i dodaje swój nick
lista chętnych:
1.Evilstasiu
Masłonator - Sob 27 Wrz, 2014
lista chętnych:
1.Evilstasiu
2.Masłonator
Xanatos47 - Sob 27 Wrz, 2014
lista chętnych:
1.Evilstasiu
2.Masłonator
3. Xan
4. Razi
Hałwa - Sob 27 Wrz, 2014
lista chętnych:
1.Evilstasiu
2.Masłonator
3. Xan
4. Razi
5. Hałwa
DarthBart - Wto 30 Wrz, 2014
Powinienem być
Xanatos47 - Wto 30 Wrz, 2014
Coś mało tych chętnych na chwilę obecną
Evilstasiu - Sro 01 Paź, 2014
ktoś pisał, że może Częstochowa się zjawi
jeżeli ktoś z Rybnika chce jechać, a nie chce mu się bawić z PKP lub PKS to mogę jechać autem i mam 3-4 wolne miejsca
TERF - Sro 01 Paź, 2014
tak Czestochowa potwierdzi swoja obecność i w jakiej liczebność ale po tym weekendzie. Nie pisalem bo jeszcze nie wiemy co i jak na 100%. Oczywiście mamy nadzieje ze sie nam uda dojechac
aryss - Sro 01 Paź, 2014
No mnie niestety sprawy zawodowe na conajmniej caly pazdziernik uziemily w krk
regrof - Sro 01 Paź, 2014
Rzeszów ciągle na etapie zbierania drużyny, ale jest szansa, że się stawimy. Będę informował!
Xanatos47 - Nie 05 Paź, 2014
No to panowie w sumie 6 dni do turnieju. Jak na razie zadeklarowało się 6 osób Mam nadzieję, że będzie nas jak najwięcej
Xanatos47 - Wto 07 Paź, 2014
No panowie turniej za 4 dni a tu nic nie wiadomo ???? Można by tą 5 osobową listę trochę zapełnić
Evilstasiu - Wto 07 Paź, 2014
spokojnie na prośbę chłopaków z Rzeszowa zaczynamy później około 10.30/10.40 więc będzie nas więcej i kto się deklarował niech wbija by wstydu nie było
Evilstasiu - Czw 09 Paź, 2014
ma ktoś pożyczyć kartę "C3PO" na sobotę?
Suriel - Czw 09 Paź, 2014
Ekhm Fat Han
Xanatos47 - Czw 09 Paź, 2014
a ma ktoś wspomóc b-wingiem bo mi koledzy z BARDa nie chcą od 2 tygodni sprowadzić Asów rebelii
Evilstasiu - Pią 10 Paź, 2014
jeszcze fat hanem nie grałem muszę zob czy taki dobry jest jak myślę jak nie będzie wolnej karty to mam coś funowego do przetestowania
wezmę B-Winga jak coś
ekipa z Rzeszowa jednak nie przyjedzie więc będzie nas mniej, ale i tak mam wolne to chce przyjechać i pograć więc zapraszam wszystkich zbieramy się od 10.00 i startujemy 10.20/10.30 pozdrawiam
Xanatos47 - Pią 10 Paź, 2014
czyli ilu nas będzie ?? W sumie wszyscy już powinni wiedzieć czy jutro będą
Evilstasiu - Pią 10 Paź, 2014
6 osób z listy + jakieś niedobitki nieznające forum (mam nadzieję :p) a czytające na kalendarz imprezowy Barda
TERF - Pią 10 Paź, 2014
Czestochowa niestety tym razem odpada moze nastepnym razem
Evilstasiu - Sob 11 Paź, 2014
dzięki wszystkim za grę, udało się wyciągnąć 8 osób więc grało się zacnie jak się okazało moja wyśmiana fun rozpa na a-wingach wklepała 4 maski oto i rozpa:
4x A-Wing Pilot prototypu z refitem (czyli -2 pkt)
Ethan sensory, ptl i R2
full fun
Xanatos47 - Sob 11 Paź, 2014
Dzięki za grę Moja zapasowa rozpiska tak jak zakładałem się nie sprawdziła. Moje noobostwo kosztowało mnie prawdopodobnie zwycięstwo ze Stasiem w innych meczach też robiłem głupoty np. brak focusa (bo się zapomniało ) Mam nadzieję, że na następnych zawodach będę bardziej pro z moją nową rozpiską
Evilstasiu - Czw 16 Paź, 2014
kto ma wyniki i podeśle do Ligi?
ytsunkai - Czw 20 Lis, 2014
Evilstasiu .... mam pytanie - jak udało Ci się upchnąć w prototypie medal ?
Prototypy nie mają medalu
Chyba, ze w eskadrzez zielonych ... ale to by na ethana nie starczylo ...
Masłonator - Czw 20 Lis, 2014
Gdzie ty tu widzisz jakikolwiek Medal?
Chaardan Refit jest missile slotem
Darkman - Czw 20 Lis, 2014
Pewnie mu się pomyliło z tytułem
Xanatos47 - Czw 20 Lis, 2014
Nowości co do turnieju promującego Xa w Katowicach Kolega z X-wing.pl Wyśle mi jutro obiecanego Kita na turniej. Zaproponował również, że jak już będziemy mieli turniej to ugada chłopaków z Krakowa by pojawili się i podnieśli naszą małą społeczność na duchu Jak pisałem w sobotę będę rozmawiał z chłopakami w sprawie turnieju i będzie trzeba go rozreklamować i zaklepać oczywiście jakiś termin
ytsunkai - Pią 21 Lis, 2014
Masłonator ... masz racje, moja pomyłka.
Wydawało mi się, że widziałem ptl przy a-wingach. Starość nie radość i trzeba odwiedzić okulistę.
Evilstasiu - przepraszam za pomówienie.
Evilstasiu - Sob 22 Lis, 2014
wybaczam
|
|