galakta.pl
Forum wydawnictwa gier planszowych Galakta

X-Wing - Turnieje i rozgrywki - X-wing w Łodzi

Oldster - Sro 17 Paź, 2012
Temat postu: X-wing w Łodzi
Zapraszam wszystkich chętnych do gry. Spotkania najlepiej urządzać w Łódzkim Domu Kultury na Traugutta 18. Co sobotę zbieramy się tam grać w różne gry planszowe. Poniżej zamieszczam link do strony z informacjami co do miejsca i ludzi. Info, umawianie się na terminy i ewentualne pytania dawajcie tutaj lub w forum na stronie w linku. Jeśli jakimś cudem znajdzie się ktoś z Pabianic to walcie bezpośrednio do mnie :)

http://www.smerf.fero.pl/

lesar - Pią 19 Paź, 2012
Temat postu: Re: X-wing w Łodzi
Oldster napisał/a:
Zapraszam wszystkich chętnych do gry. Spotkania najlepiej urządzać w Łódzkim Domu Kultury na Traugutta 18. Co sobotę zbieramy się tam grać w różne gry planszowe. Poniżej zamieszczam link do strony z informacjami co do miejsca i ludzi. Info, umawianie się na terminy i ewentualne pytania dawajcie tutaj lub w forum na stronie w linku. Jeśli jakimś cudem znajdzie się ktoś z Pabianic to walcie bezpośrednio do mnie :)

http://www.smerf.fero.pl/

A czy w tą sobotę będziecie grać w X-wing, dzisiaj dopiero go kupiłem i chętnie bym się włączył w poznanie gry.

Oldster - Pią 19 Paź, 2012

W tą sobotę będę tam około godz 15 więc możemy strzelić jakąś szybką partię. Tylko jak możesz to napisz czy przyjdziesz :)
lesar - Pią 19 Paź, 2012

Ja ewentualnie mogę być około 17.00 najwcześniej, nawet nie wiem czy dzisiaj uda mi się nabytek rozpakować - jak dzieci dadzą.
Oldster - Pią 19 Paź, 2012

No ok, niech będzie 17 :)
lesar - Pon 29 Paź, 2012

Zapraszam wszystkich chętnych do gry w najbliższą sobotę 3 listopada od 13.00 na Traugutta od 13.00 jakiś turniej możemy zrobić. Dajcie znać czy ktoś będzie.
Oldster - Wto 30 Paź, 2012

Dołożę wszelkich starań aby dotrzeć :)
lesar - Sro 31 Paź, 2012

Oldster napisał/a:

To fajnie! kupiłeś tą AGROWŁÓKNINĘ czy filc w końcu? Ja dzisiaj spróbuję dać na nią białą farbę w sprayu.

Oldster - Czw 01 Lis, 2012

lesar napisał/a:
Oldster napisał/a:

To fajnie! kupiłeś tą AGROWŁÓKNINĘ czy filc w końcu? Ja dzisiaj spróbuję dać na nią białą farbę w sprayu.

Ani to ani to. Po dwóch tygodniach czekania na filc zamówiłem planszę u tapicera. Efekt jest dość ciekawy więc postaram się ją przywieźć w sobotę.

lesar - Czw 01 Lis, 2012

czarne tło czy jakaś grafika? weź na sobotę lub zapodaj fotki.
Raf Larkin - Sro 07 Lis, 2012

Podczas Łódzkiego Portu Gier będziemy chcieli zorganizować turneij. Najprawdopodobniej w sobotę 24.11.2012.

Co o tym myślicie?

Oldster - Czw 08 Lis, 2012

Będę pomagał w organizacji ŁPGa więc nie wiem czy dam radę, ale pomysł przedni.
lesar - Czw 08 Lis, 2012

ja się piszę, tylko mógłby Oldster przetłumaczyć główne punkty zasad turniejowe od FFG, bo od Galakty się nie doczekamy za szybko
Raf Larkin - Czw 08 Lis, 2012
Temat postu: Film promocyjny
Mamy już zrobiony film promocyjny

http://www.youtube.com/user/LodzkiFanklubSW

Oldster - Pią 09 Lis, 2012

lesar z tłumaczeniem może być problem jako że cierpię ostatnio na przewlekły brak czasu :( Aha, jeszcze jedno - po naszej ostatniej rozgrywce zostawiłeś swoją matę do gry. Leży u mnie bezpiecznie ale w ten weekend raczej nie będzie mnie w Łodzi więc oddam Ci ją przy naszym najbliższym spotkaniu. Jeśli chcesz ją wcześniej to pisz. Coś wykombinujemy.
lesar - Pią 09 Lis, 2012

z matą się nie śpieszy w domciu jest druga a ta jest wyjazdowa trzymaj ją do spotkania, ja się mogę jutro również nie pojawić pozdr
Catra - Pią 09 Lis, 2012

Witam,
Chciałbym powitac łódzkie grono. Od dzisiaj jestem szczęśliwym posiadaczem X--winga. Mam nadzieje, że uda mi sie jeszcze w tym miesiącu zagrać :P

Raf Larkin - Sob 10 Lis, 2012
Temat postu: Granie
Dziś gramy w ŁDK jako fanklub. Znaleźć nas można na 3 lub 4 piętrze. Będziemy też omawiać najbliższy turniej. Jesteśmy tam od 15 - 16
Catra - Sro 14 Lis, 2012

Czy ktoś w ten weekend gdzieś gra ? :)
Oldster - Sro 14 Lis, 2012

Jest bardzo duża szansa że ja się pojawię.
Oldster - Pią 16 Lis, 2012

UWAGA!!!! JUTRZEJSZE SPOTKANIE W ŁDKu ZOSTAJE PRZENIESIONE DO 41 SP w Łodzi (Retkinia, ulica Rajdowa 18). Mówiąc krótko, nie spotykamy się w ŁDK. Jest jeszcze jedna mała niedogodność. Spotkanie będzie trwało od 10 do 15 i trzeba być punkt 10 pod ww adresem.
lesar - Wto 20 Lis, 2012

Po programie Łódzkiego Portu Gier coś nie widać, że będzie turnieju X-winga! Why, Leo, why?
Catra - Nie 16 Gru, 2012

Czy ktoś ma ochotę na partyjkę ? :)
Oldster - Pią 21 Gru, 2012

Catra napisał/a:
Czy ktoś ma ochotę na partyjkę ? :)

Jeśli to jeszcze aktualne to możemy zagrać w jutro w ŁDKu. Musimy tylko zacząć wcześnie, powiedzmy 13.30, jako że potem zaczyna się SMERFowa wigilia :) Poza tym jest jeszcze parę tytułów w które chciałem zagrać więc jak możesz to daj znać czy będziesz czy nie.

Catra - Pią 21 Gru, 2012

Niestety ten weekend, jako że przed wigilią jest mam całkowicie zablokowany :( Ale jestem w kontakcie po świętach :)
Black Squadron - Sob 05 Sty, 2013

Witam, od listopada jestem posiadaczem X-Wing'a, nie miałem okazji jeszcze żeby z kimś pograć (praca, praca, praca). Mam nadzieję że się ludzie nie wykruszą i będzie z kim pograć, póki co mam samæ podstawę ale nastawiam się na prowadzenie "gałek" ;D
Catra - Sob 05 Sty, 2013

Ja nie zamierzam zrezygnować :) Tylko termin trzeba wykombinować.
Black Squadron - Wto 15 Sty, 2013

Zmieniłem pracę więc większość weekendów będę miał wolnych więc trzeba się ustawić, z tym że ten weekend odpada bo już zaplanowany ;)
Oldster - Czw 24 Sty, 2013

Jeśli ktoś miałby chęć zagrać w tą sobotę w ŁDKu to zgłaszam się na chętnego. Na miejscu powinienem być o 15.00. Teoretycznie w przyszłym miesiącu wychodzi druga fala dodatków więc fajnie byłoby dać jeszcze szansę pierwszej fali ;)
Black Squadron - Nie 27 Sty, 2013

Niestety byłem pozbawiony internetu jakiś czas więc nawet nie wiedziałem o tej informacji, mogę za tydzień jak coś, choć ostrzegam że póki co mam 2 taje i 1 adv. na stanie, za dużo wydatków w okresie przed i po świętach, kruchy miesiąc teraz hehe.
Ash - Pon 01 Kwi, 2013

Bierzemy się za regularniejsze granie w "Przystani" (Narutowicza 42). Najbliższe spotkanie 7 kwietnia. Można wpaść, albo umówić się na granie na forum klubu Ośmiornica.
Catra - Pon 01 Kwi, 2013

Jakaś konkretna godzina ? :) Może w końcu mi sie uda pograć w Łodzi.
jervon - Wto 02 Kwi, 2013

I fajnie, chętnie się dołączę.
Ash - Wto 02 Kwi, 2013

Myślę, że ludzie zaczną się zjawiać koło 11.00.
jervon - Sob 06 Kwi, 2013

I jak plany grania? Ludzie się pojawią? Na stronie Ośmiornicy nie wdziałem by ktoś się zapowiadał.
jervon - Sob 13 Kwi, 2013

Gramy coś w weekend?
Ash - Nie 28 Kwi, 2013

jervon napisał/a:
I jak plany grania? Ludzie się pojawią? Na stronie Ośmiornicy nie wdziałem by ktoś się zapowiadał.

Zaproponuj starcie w dziale 'ustawki' a na pewno ktoś się pojawi.