galakta.pl galakta.pl
Forum wydawnictwa gier planszowych Galakta

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj
Znaleziono 1 wynik
galakta.pl Strona Główna
Autor Wiadomość
  Temat: Pytanie o zasady
cezner

Odpowiedzi: 81
Wyświetleń: 61262

PostForum: Cytadela (Citadels)   Wysłany: Czw 22 Gru, 2005   Temat: Pytanie o zasady
Witam wszystkich i się zapytuję.
Czy można wybudować więcej niż 8 dzielnic? Np dostaję architekta, mam już 7 dzielnic wybudowanych i mam na tyle dużo kasy że buduję jeszcze 2 dzielnice. Ale czy można? Po wybudowaniu 8 dzielnic kończymy grę, ale właściwie nie ma żadnej informacji czy można wybudować wiecej niż 8 dzielnic.
 
Skocz do:  

Powered by phpBB modified by Przemo © 2003 phpBB Group
Strona wygenerowana w 0.4 sekundy. Zapytań do SQL: 15