Forum galakta.pl Strona Główna galakta.pl
Forum wydawnictwa gier planszowych Galakta

FAQFAQ   SzukajSzukaj   UżytkownicyUżytkownicy   GrupyGrupy   RejestracjaRejestracja 
 ProfilProfil   Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości   ZalogujZaloguj 

Co chetnie ujrzelisbycie w zapowiedziach firmy?
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 13, 14, 15 ... 41, 42, 43  Następny

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum galakta.pl Strona Główna -> Plany wydawnicze
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
romeck

PostWysłany: Sro 14 Sty, 2009 11:31    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

D.W. napisał:
To raczej chodzi o brak w tym konkretnym sklepie lub złym ustawieniu w programie.
Filary Ziemi są cały czas dostępne.

A pytałem w REBELu i mi powiedzieli, że już nie ma i nie będzie. Minus dla pani konsultantki, która mnie wprowadziła w błąd. Widzę, że Filary wróciły do oferty niczym Feniks z popiołów. Przypadek, że akurat dwie godziny po moim poście? Very Happy

W każdym razie bardzo dziękuję za odpowiedź.
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość
Tei-chan

PostWysłany: Sro 14 Sty, 2009 11:56    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Uiek napisał:
przecież Warmłotka wydało po polsku Copernicus i to juz jakis czas temu

Wydawał, bo nie mają licencji już od roku. A ostatnio słyszałem plotki, że Galakta jest jednym z pretendentów do zdobycia tej licencji i kontynuowania serii. Nie powiem byłoby miło zobaczyć w ofercie Galakty : WFRP 2ed, Dark Heresy albo Anima: Beyond Fantasy RPG. Ale tak jak wspomniałem to plotka i chciałbym spytać ile w niej prawdy?
Powrót do góry
Martin Valdez

PostWysłany: Sro 14 Sty, 2009 7:58    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Ja bym ogólnie poznał trochę bliższych szczegółów na temat terminów wydania Arkham oraz wznowienia Cytadeli. I dodatkowo wiem, że za wcześnie mówić o dodatkach do Arkham ale jak się na to zapatruje Galakta.
Powrót do góry
D.W.
Galakta

PostWysłany: Pią 16 Sty, 2009 9:13    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

W tej chwili organizujemy jeden duży transport z Hongkongu, żeby zaoszczędzić jak najwięcej. Arkham Horror ma być gotowy dosłownie za pare dni. Ale też za kilka dni będzie Nowy Rok w Chinach a wtedy zamykają wszystko na tydzień. Mamy jednak nadzieję, że kontener wypłynie wcześniej.

W tym transporcie będzie:
Arkham Horror
Battlestar Galactica (jak widać nareszcie terminowe wydanie)
Citadels
Dodatki do Mutant Chronicles: Golem of Ice i Karak the Keeper

Czyli jak wszystko dobrze pójdzie te produkty będą z końcem lutego.

Cena detaliczna Arkham Horror będzie wynosić około 180 zł. Co do dodatków to myślimy o tym. Jest szansa, że pojawi się jeden z nich stosunkowo szybko. Jednak zdajemy sobie sprawę, że cena tej gry nie będzie niska i tak naprawdę wszystko zależy od sprzedaży.
Battlestar Galactica będzie miał cenę podobna lub lekko niższą.
Cytadela może minimalnie podrożeć.
Natomiast na dodatki do Mutant Chronicles jeszcze nawet sami nie wiemy…
Powrót do góry
D.W.
Galakta

PostWysłany: Pią 16 Sty, 2009 9:19    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Na pocieszenie mogę dodać, że przeprowadzimy jakąś przedsprzedaż po atrakcyjnych cenach.

Od patrzenia na wykresy z kursami boli już mnie głowa. Ale tak to jest, że Ci którzy sprowadzają towar rwą sobie włosy z głowy a Ci którzy eksportują towar przychodzą do pracy coraz bardziej uśmiechnięci.
Powrót do góry
Tei-chan

PostWysłany: Pią 16 Sty, 2009 9:26    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Mnie osobiście nie przeszkadza ta cena Arkham Horror, bo i tak go kupię mimo wszystko. Ale przedsprzedaż to jak najlepszy pomysł, który popieram. W końcu nie wsyztskich stać na taki wydatek. Miło tez usłyszeć iż jak wszystko dobrze pójdzie to szybko zobaczymy dodatki do tej gry.

A jak wygląda sprawa tych plotek o Warhammer Fantasy Roleplay 2ed? No i jak spawa z tymi dwoma tytułami XXX co to miały byc ujawnione w styczniu?
Powrót do góry
Martin Valdez

PostWysłany: Pią 16 Sty, 2009 11:07    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Dziękuję za odpowiedź. Z jednej strony dobrze, że widać koniec ale z drugiej cholera jeszcze 1,5 mies Smile No cóż trzeba czekać :/
Może za dużo teraz będę chciał się dowiedzieć po tak wyczerpującej odpowiedzi Razz ale czy są jakieś już bliższe plany (terminy, nazwy) dodatków do Runebound'a ?
Powrót do góry
Dzejth

PostWysłany: Pią 16 Sty, 2009 2:59    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

No nic to nie wina galakty Smile Jakos przebolejemy
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Numer GG
8janek8
Grupa Wsparcia

PostWysłany: Pią 16 Sty, 2009 8:15    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Czytam o Arkham Horror i wygląda bardzo ciekawie. Nigdy nie miałem styczności z tego typu grą, ale chyba się zdecyduję na zakup, jeśli tylko cena w przedsprzedaży będzie atrakcyjna
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email
Ajgor

PostWysłany: Pią 16 Sty, 2009 9:11    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Very Happy Biorę prawie wszystko co tam płynie, bo Cytadelę posiadam. Miłe wiadomości, dobrze jest obłożyć jakimiś zdjęciami. Laughing
broodzio

PostWysłany: Nie 18 Sty, 2009 2:15    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

mam pytanie o Mutant Chronicles:
czy oprócz Golem of Ice i Karak the Keeper płynie też tam trzecia fala? Głownie to zależy mi na MC17 i MC18
Powrót do góry
Styku

PostWysłany: Pon 19 Sty, 2009 9:48    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

D.W. napisał:
...a Ci którzy eksportują towar przychodzą do pracy coraz bardziej uśmiechnięci.

Jak nie umoczyli na opcjach walutowych Wink Ja sobie właśnie obserwuję jak mi dostawcy biegają do sądu wnioski o upadłość zgłaszać z powodu opcji walutowych... Poza tym kryzys jest i to, że kurs jest korzystny dla eksportów jakoś niespecjalnie się przekłada na zamówienia. Magazyny wszyscy wszędzie pełne mają i eksport wcale tak nie hula jakby się zdawać mogło patrząc na kurs Wink
Powrót do góry
D.W.
Galakta

PostWysłany: Pon 19 Sty, 2009 10:26    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

broodzio - MC17 i MC18 sa juz dostępne. nasza strona tradycyjnie do tylu. W każdym razie można je kupić w sklepach. Zarówno internetowych jak i stacjonarnych albo w empikach.

Styku - Tych to nie liczę. W tej chwili prawda jest taka, że nikt nie wie co się stanie.
Powrót do góry
Madman

PostWysłany: Wto 20 Sty, 2009 11:07    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Przyłączam się do pytania Martina Valdeza - jakie plany firma Galakta ma względem kolejnych dodatków do gry RUNEBOUND?

Czy możemy liczyć na kolejne zestawy kart i na kolejny po Wyspie Strachu duży dodatek, a jeżeli tak to kiedy?

Swoją drogą przepadłem w tej grze kompletnie - kupiłem na raz wszystkie możliwe dodatki w wersji polskiej i już nie mogę się doczekać następnych!! Smile
Powrót do góry
Rateq

PostWysłany: Wto 20 Sty, 2009 6:26    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Ja również dołączam się do pytania o RUNEBOUND
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum galakta.pl Strona Główna -> Plany wydawnicze Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 13, 14, 15 ... 41, 42, 43  Następny
Strona 14 z 43

Skocz do: