| Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
| Autor |
Wiadomość |
romeck
|
Wysłany: Sro 14 Sty, 2009 11:31 Temat postu: |
|
|
| D.W. napisał: | To raczej chodzi o brak w tym konkretnym sklepie lub złym ustawieniu w programie.
Filary Ziemi są cały czas dostępne. |
A pytałem w REBELu i mi powiedzieli, że już nie ma i nie będzie. Minus dla pani konsultantki, która mnie wprowadziła w błąd. Widzę, że Filary wróciły do oferty niczym Feniks z popiołów. Przypadek, że akurat dwie godziny po moim poście?
W każdym razie bardzo dziękuję za odpowiedź. |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Tei-chan
|
Wysłany: Sro 14 Sty, 2009 11:56 Temat postu: |
|
|
| Uiek napisał: | | przecież Warmłotka wydało po polsku Copernicus i to juz jakis czas temu |
Wydawał, bo nie mają licencji już od roku. A ostatnio słyszałem plotki, że Galakta jest jednym z pretendentów do zdobycia tej licencji i kontynuowania serii. Nie powiem byłoby miło zobaczyć w ofercie Galakty : WFRP 2ed, Dark Heresy albo Anima: Beyond Fantasy RPG. Ale tak jak wspomniałem to plotka i chciałbym spytać ile w niej prawdy? |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Martin Valdez
|
Wysłany: Sro 14 Sty, 2009 7:58 Temat postu: |
|
|
| Ja bym ogólnie poznał trochę bliższych szczegółów na temat terminów wydania Arkham oraz wznowienia Cytadeli. I dodatkowo wiem, że za wcześnie mówić o dodatkach do Arkham ale jak się na to zapatruje Galakta. |
|
| Powrót do góry |
|
 |
D.W. Galakta

|
Wysłany: Pią 16 Sty, 2009 9:13 Temat postu: |
|
|
W tej chwili organizujemy jeden duży transport z Hongkongu, żeby zaoszczędzić jak najwięcej. Arkham Horror ma być gotowy dosłownie za pare dni. Ale też za kilka dni będzie Nowy Rok w Chinach a wtedy zamykają wszystko na tydzień. Mamy jednak nadzieję, że kontener wypłynie wcześniej.
W tym transporcie będzie:
Arkham Horror
Battlestar Galactica (jak widać nareszcie terminowe wydanie)
Citadels
Dodatki do Mutant Chronicles: Golem of Ice i Karak the Keeper
Czyli jak wszystko dobrze pójdzie te produkty będą z końcem lutego.
Cena detaliczna Arkham Horror będzie wynosić około 180 zł. Co do dodatków to myślimy o tym. Jest szansa, że pojawi się jeden z nich stosunkowo szybko. Jednak zdajemy sobie sprawę, że cena tej gry nie będzie niska i tak naprawdę wszystko zależy od sprzedaży.
Battlestar Galactica będzie miał cenę podobna lub lekko niższą.
Cytadela może minimalnie podrożeć.
Natomiast na dodatki do Mutant Chronicles jeszcze nawet sami nie wiemy… |
|
| Powrót do góry |
|
 |
D.W. Galakta

|
Wysłany: Pią 16 Sty, 2009 9:19 Temat postu: |
|
|
Na pocieszenie mogę dodać, że przeprowadzimy jakąś przedsprzedaż po atrakcyjnych cenach.
Od patrzenia na wykresy z kursami boli już mnie głowa. Ale tak to jest, że Ci którzy sprowadzają towar rwą sobie włosy z głowy a Ci którzy eksportują towar przychodzą do pracy coraz bardziej uśmiechnięci. |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Tei-chan
|
Wysłany: Pią 16 Sty, 2009 9:26 Temat postu: |
|
|
Mnie osobiście nie przeszkadza ta cena Arkham Horror, bo i tak go kupię mimo wszystko. Ale przedsprzedaż to jak najlepszy pomysł, który popieram. W końcu nie wsyztskich stać na taki wydatek. Miło tez usłyszeć iż jak wszystko dobrze pójdzie to szybko zobaczymy dodatki do tej gry.
A jak wygląda sprawa tych plotek o Warhammer Fantasy Roleplay 2ed? No i jak spawa z tymi dwoma tytułami XXX co to miały byc ujawnione w styczniu? |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Martin Valdez
|
Wysłany: Pią 16 Sty, 2009 11:07 Temat postu: |
|
|
Dziękuję za odpowiedź. Z jednej strony dobrze, że widać koniec ale z drugiej cholera jeszcze 1,5 mies No cóż trzeba czekać :/
Może za dużo teraz będę chciał się dowiedzieć po tak wyczerpującej odpowiedzi ale czy są jakieś już bliższe plany (terminy, nazwy) dodatków do Runebound'a ? |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Dzejth
|
Wysłany: Pią 16 Sty, 2009 2:59 Temat postu: |
|
|
No nic to nie wina galakty Jakos przebolejemy |
|
| Powrót do góry |
|
 |
8janek8 Grupa Wsparcia

|
Wysłany: Pią 16 Sty, 2009 8:15 Temat postu: |
|
|
| Czytam o Arkham Horror i wygląda bardzo ciekawie. Nigdy nie miałem styczności z tego typu grą, ale chyba się zdecyduję na zakup, jeśli tylko cena w przedsprzedaży będzie atrakcyjna |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Ajgor

|
Wysłany: Pią 16 Sty, 2009 9:11 Temat postu: |
|
|
Biorę prawie wszystko co tam płynie, bo Cytadelę posiadam. Miłe wiadomości, dobrze jest obłożyć jakimiś zdjęciami.  _________________ Black Ajgor - Vae Victis |
|
| Powrót do góry |
|
 |
broodzio
|
Wysłany: Nie 18 Sty, 2009 2:15 Temat postu: |
|
|
mam pytanie o Mutant Chronicles:
czy oprócz Golem of Ice i Karak the Keeper płynie też tam trzecia fala? Głownie to zależy mi na MC17 i MC18 |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Styku
|
Wysłany: Pon 19 Sty, 2009 9:48 Temat postu: |
|
|
| D.W. napisał: | | ...a Ci którzy eksportują towar przychodzą do pracy coraz bardziej uśmiechnięci. |
Jak nie umoczyli na opcjach walutowych Ja sobie właśnie obserwuję jak mi dostawcy biegają do sądu wnioski o upadłość zgłaszać z powodu opcji walutowych... Poza tym kryzys jest i to, że kurs jest korzystny dla eksportów jakoś niespecjalnie się przekłada na zamówienia. Magazyny wszyscy wszędzie pełne mają i eksport wcale tak nie hula jakby się zdawać mogło patrząc na kurs  |
|
| Powrót do góry |
|
 |
D.W. Galakta

|
Wysłany: Pon 19 Sty, 2009 10:26 Temat postu: |
|
|
broodzio - MC17 i MC18 sa juz dostępne. nasza strona tradycyjnie do tylu. W każdym razie można je kupić w sklepach. Zarówno internetowych jak i stacjonarnych albo w empikach.
Styku - Tych to nie liczę. W tej chwili prawda jest taka, że nikt nie wie co się stanie. |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Madman
|
Wysłany: Wto 20 Sty, 2009 11:07 Temat postu: |
|
|
Przyłączam się do pytania Martina Valdeza - jakie plany firma Galakta ma względem kolejnych dodatków do gry RUNEBOUND?
Czy możemy liczyć na kolejne zestawy kart i na kolejny po Wyspie Strachu duży dodatek, a jeżeli tak to kiedy?
Swoją drogą przepadłem w tej grze kompletnie - kupiłem na raz wszystkie możliwe dodatki w wersji polskiej i już nie mogę się doczekać następnych!!  |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Rateq

|
Wysłany: Wto 20 Sty, 2009 6:26 Temat postu: |
|
|
| Ja również dołączam się do pytania o RUNEBOUND |
|
| Powrót do góry |