galakta.pl galakta.pl
Forum wydawnictwa gier planszowych Galakta

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj

Poprzedni temat «» Następny temat
Dodatkowo kość - postać elitarna
Autor Wiadomość
Nahras

Dołączył: 12 Mar 2007
Posty: 5
Wysłany: Sob 21 Sty, 2017   Dodatkowo kość - postać elitarna

Witam wszystkich.
Mam pytanie. Jeśli chcę użyć postaci jako elitarnej to jej koszt w punktach jest większy - to jasne. Ale skąd mam wziąć druga kostkę? Ok.wiem, że jak trafię kolejną taką postać to i będę miał dodatkową kość. Ale czy można według zasad (nie znalazłem takiej informacji) używać tej samej kości po prostu przerzucając ją i pamiętać poprzedni wynik?
P.S. Córka to ma farta na 4 boostery trafiła sokoła i detonator termiczny :)
 
     
Raf Larkin
Gość
Wysłany: Sro 25 Sty, 2017   

Niestety wg zasad nie jest to możliwe, ale jeśli chcecie pograć dla zabawy to łatwo można to obejść, wystarczy wziąć zwykła kostkę K6 i przypisać do ścianek 1,2,3,4,5,6 ścianki na karcie i można mieć dla zabawy 2 kostki tej samej postaci. Na turnieju jednak to nie przejdzie :D
 
     
Gość

Wysłany: Sro 25 Sty, 2017   

Dziękuję za odpowiedź. Rozumiem, że na turnieju mogę mieć drugą kość tyle, że musze ją mieć fizycznie? TZN. 2 oryginalne kości.
 
     
Gość

Wysłany: Czw 26 Sty, 2017   

Tak, można mieć jeśli chcesz mieć elitarną postać.

Anonymous napisał/a:
Dziękuję za odpowiedź. Rozumiem, że na turnieju mogę mieć drugą kość tyle, że musze ją mieć fizycznie? TZN. 2 oryginalne kości.
 
     
yonin

Dołączył: 01 Mar 2017
Posty: 1
Wysłany: Sro 01 Mar, 2017   

Raf Larkin napisał/a:
Niestety wg zasad nie jest to możliwe, ale jeśli chcecie pograć dla zabawy to łatwo można to obejść, wystarczy wziąć zwykła kostkę K6 i przypisać do ścianek 1,2,3,4,5,6 ścianki na karcie i można mieć dla zabawy 2 kostki tej samej postaci. Na turnieju jednak to nie przejdzie :D


Gdzie w takim razie można zdobyć taką dodatkową kość? Tylko w boosterach?
 
     
Nahras

Dołączył: 12 Mar 2007
Posty: 5
Wysłany: Sro 01 Mar, 2017   

yonin napisał/a:
Raf Larkin napisał/a:
Niestety wg zasad nie jest to możliwe, ale jeśli chcecie pograć dla zabawy to łatwo można to obejść, wystarczy wziąć zwykła kostkę K6 i przypisać do ścianek 1,2,3,4,5,6 ścianki na karcie i można mieć dla zabawy 2 kostki tej samej postaci. Na turnieju jednak to nie przejdzie :D


Gdzie w takim razie można zdobyć taką dodatkową kość? Tylko w boosterach?


Tak, tylko w busterach lub kupić w sklepie z singlami.
 
     
Gość

Wysłany: Sro 01 Mar, 2017   

Nahras napisał/a:
yonin napisał/a:
Raf Larkin napisał/a:
Niestety wg zasad nie jest to możliwe, ale jeśli chcecie pograć dla zabawy to łatwo można to obejść, wystarczy wziąć zwykła kostkę K6 i przypisać do ścianek 1,2,3,4,5,6 ścianki na karcie i można mieć dla zabawy 2 kostki tej samej postaci. Na turnieju jednak to nie przejdzie :D


Gdzie w takim razie można zdobyć taką dodatkową kość? Tylko w boosterach?


Tak, tylko w busterach lub kupić w sklepie z singlami.

A wtedy zostaje pojedyncza karta, którą można sobie przypiąć pinezką nad biurkiem :(
 
     
Donaldbrano
Gość
Wysłany: Czw 29 Cze, 2017   Do you like Fidget Spinner

I love Fidget Spinner,
do you have also a Fidget Spinner? What type of you have?
Fidget Cube amazon
 
     
Wyświetl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie możesz pisać nowych tematów
Możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do:  

Powered by phpBB modified by Przemo © 2003 phpBB Group
Strona wygenerowana w 0.35 sekundy. Zapytań do SQL: 13