Ulubiona rasa (sprzymierzeńcy, dodatki, wydarzenia itd.)? |
Jaka jest twoja ulubiona rasa w karcianym śródziemiu? |
Elfy (Noldorzy) |
|
8% |
[ 3 ] |
Krasnoludy |
|
26% |
[ 9 ] |
Rohańczycy |
|
23% |
[ 8 ] |
Gondorczycy |
|
5% |
[ 2 ] |
Hobbici |
|
11% |
[ 4 ] |
Dunedaini |
|
17% |
[ 6 ] |
Istoty (orły, beoring) |
|
5% |
[ 2 ] |
|
Głosowań: 34 |
Wszystkich Głosów: 34 |
|
|
|
Autor |
Wiadomość |
Zawojak [Usunięty]
|
Wysłany: Nie 14 Cze, 2015 Ulubiona rasa (sprzymierzeńcy, dodatki, wydarzenia itd.)?
|
|
|
Moją ulubioną nacją/rasą są Gondorczycy którzy są świetnymi obrońcami (Beregrond), a tak wogóle bardzo podoba mi się grafika ich kart. |
|
|
|
|
Zawojak [Usunięty]
|
Wysłany: Wto 16 Cze, 2015
|
|
|
Tylko ja stoje po stronie Gondoru! Ta zniewaga krwi wymaga! |
|
|
|
|
Lord Kris [Usunięty]
|
Wysłany: Sro 01 Lip, 2015
|
|
|
This is Rohan hahahah |
|
|
|
|
Zawojak [Usunięty]
|
Wysłany: Sob 11 Lip, 2015
|
|
|
Spodziewałem się że najwięcej będzie głosów na elfy potem na krasnoludy a tu prosze jakie zaskoczenie. |
|
|
|
|
Zawojak [Usunięty]
|
Wysłany: Sob 18 Lip, 2015
|
|
|
Dunedaini i Krasnoludy idą łeb w łeb no niespodziewałem się, że tyle osób jest fanami Dunedainów nawet liczyłem na to że Gondor zyska jakieś 3 głosy a tu tylko jeden i do tego ... mój ! |
|
|
|
|
Zawojak [Usunięty]
|
Wysłany: Nie 16 Sie, 2015
|
|
|
Krasnoludy i Rohańczycy prowadzą po 6 głosów! Dunendaini spadają na miejsce trzecie! Reszta ras po dwa głosy poza Gondorem który ma zaledwie jeden głos |
|
|
|
|
Zawojak [Usunięty]
|
Wysłany: Sob 22 Sie, 2015
|
|
|
Hobbici 3 głosy? więcej niż szlachetne i mądre Elfy a to ci heca |
|
|
|
|
Karharoth [Usunięty]
|
|
|
|
*Elfowie
*Krasnoludowie
*Dunedainowie
*Rohirrimowie
|
|
|
|
|
uday [Usunięty]
|
|
|
|
To ja jeszcze uzupełnię:
*Hobbitowie
*Orłowie
*Istarowie |
|
|
|
|
Karharoth [Usunięty]
|
|
|
|
|
Kosmiczny pirat [Usunięty]
|
|
|
|
Jakiem niziołek, tak uwielbiam krasnoludy |
|
|
|
|
Piklas [Usunięty]
|
Wysłany: Nie 23 Sie, 2015
|
|
|
Natomiast moją ulubioną rasą są leśne elfy. Orientujecie się czy w którymś z rozszerzeń można znaleźć dodatki w postaci łuków? W podstawce jest tylko topór i miecz z gondolinu, w Khazad Dum znowu topory, a dla elfów nic... |
|
|
|
|
Zawojak [Usunięty]
|
Wysłany: Pon 24 Sie, 2015
|
|
|
Piklas napisał:
Cytat: | Natomiast moją ulubioną rasą są leśne elfy. Orientujecie się czy w którymś z rozszerzeń można znaleźć dodatki w postaci łuków? W podstawce jest tylko topór i miecz z gondolinu, w Khazad Dum znowu topory, a dla elfów nic... |
Radzę ci zajrzeć na stronę: http://hallofbeorn.com/Cards/Search?Query=bow możesz tam znaleźć chyba każdą kartę z jakiegokolwiek dodatku.
Łuk jako dodatek występuje w dodatkach: Hobbit: Na Progu, Nin-w-Eilph (jeśli się nie myle to jest w cyklu Głos Isengardu), Czatownik (cykl Dwardrowell), Atak na Osgilliath (cykl do Spadkobierców). |
Ostatnio zmieniony przez Zawojak Pon 24 Sie, 2015, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
|
maclis [Usunięty]
|
|
|
|
Zawojak napisał/a: | Piklas napisał:
Cytat: | Natomiast moją ulubioną rasą są leśne elfy. Orientujecie się czy w którymś z rozszerzeń można znaleźć dodatki w postaci łuków? W podstawce jest tylko topór i miecz z gondolinu, w Khazad Dum znowu topory, a dla elfów nic... |
Radzę ci zajrzeć na stronę: http://hallofbeorn.com/Cards/Search?Query=bow możesz tam znaleźć chyba każdą kartę z jakiegokolwiek dodatku.
Łuk jako dodatek występuje w dodatkach: Hobbit: Na Progu, Nin-w-Eilph (jeśli się nie myle to jest w cyklu Głos Isengardu), Czatownik (cykl Dwardrowell), Atak na Osgilliath (cykl do Spadkobierców), Cień i Płomień (cykl Dwardrowell) |
W Cieniu i Płomieniu nie ma żadnego łuku. |
|
|
|
|
Zawojak [Usunięty]
|
|
|
|
maclis napisał: