Przesunięty przez: admin Sro 08 Wrz, 2010 |
Zagłębie/Katowice znajda sie gracze ? |
Autor |
Wiadomość |
jerry_6 [Usunięty]
|
Wysłany: Sro 19 Sty, 2011
|
|
|
29 w smoku będzie turniej, Polecam |
|
|
|
 |
ziggy [Usunięty]
|
Wysłany: Wto 22 Mar, 2011
|
|
|
Gramy dziś od ok. 18.00 - 21/22.00 w Dąbrówce Małej (pogranicze Siemianowic i Katowic) więc gdyby ktokolwiek chciał dołączyć, proszę o info - podam wszystkie szczegóły |
|
|
|
 |
Spasticink [Usunięty]
|
Wysłany: Wto 22 Mar, 2011
|
|
|
Jestem z Sosnowca i też z chęcią bym pograł
Z tego co mi wiadomo to smok został zlikwidowany w SCC.
W tej Dąbrówce to u kogoś na chacie, czy jak ? |
|
|
|
 |
jerry_6 [Usunięty]
|
Wysłany: Sro 23 Mar, 2011
|
|
|
W sobotę zapraszam na turniej do katowic |
|
|
|
 |
ziggy [Usunięty]
|
Wysłany: Sro 30 Mar, 2011
|
|
|
Gramy dzisiaj od ok. 18.00 - 22.30 na Dąbrówce Małej w restauracji "Stara Baśń" (pogranicze Siemianowic i Katowic) więc gdyby ktokolwiek chciał dołączyć, zapraszamy.
Zainteresowanych smakowitym jadłem, wyśmienitym napitkiem, wyborną rozrywką i tych także niezorientowanych w terenie odsyłam do strony Starej Baśni .
Póki co, będziemy w czwórkę: Solar, Adhan, Spawn i ja... nosimy się z zamiarem urządzenia jakiejś małej, śląskiej ligi więc każdy jest mile widziany!
W razie jakichkolwiek pytań czy wątpliwości proszę o kontakt przez PW.
|
|
|
|
 |
jerry_6 [Usunięty]
|
|
|
|
W piątek sam bym się do was przyłączył szkoda że środa sprawdzić decki i na turniej w niedzielę. |
|
|
|
 |
ziggy [Usunięty]
|
|
|
|
Piątki nie da rady ze względu na miejscówkę... jeśli gramy, to zwykle wtorki, środy lub czwartki. Odbijemy sobie w niedzielę... revenge |
|
|
|
 |
Brolu [Usunięty]
|
Wysłany: Pią 01 Kwi, 2011
|
|
|
Ja bym w końcu chciał zagrać na turnieju z kimś innym niż Imperium i Krasie, także mam nadzieję, że w końcu Cię wylosuje Ziggy |
|
|
|
 |
ziggy [Usunięty]
|
Wysłany: Pon 04 Kwi, 2011
|
|
|
Jutro (wtorek 05.04) gramy jak zwykle od 18.00 w restauracji "Stara Baśń" na Dąbrówce Małej (pogranicze Siemianowic i Katowic). Zainteresowanych serdecznie zapraszamy.
Szczegóły dojazdu kilka postów wyżej. W razie czego służę pomocą PW |
|
|
|
 |
Solar [Usunięty]
|
Wysłany: Wto 05 Lip, 2011
|
|
|
Widze że temat dawno umarł....
Ja chętnie pogram mam lokal w katowicach na Dąbrówce Małej w którym można pograć wieć jak jest ktoś chętny to niech pisze. |
|
|
|
 |
Germanus [Usunięty]
|
Wysłany: Wto 05 Lip, 2011
|
|
|
Jerry ma "zaklepane" spotkania w Domie Kultury - tam gdzie turnieje w soboty:)
Na małe spotkanie można się wybrać do Barda |
|
|
|
 |
Solar [Usunięty]
|
Wysłany: Sro 06 Lip, 2011
|
|
|
Wiem tak czy siak u mnie można czasami pograć dlatego też napisałem posta:) |
|
|
|
 |
jerry_6 [Usunięty]
|
|
|
|
ekipa w Kce jest duża ale często spotykamy się na spontanie u kogoś nie ma jakiegoś stałego terminu, jak będzie się coś kroić to dam znać |
|
|
|
 |
Solar [Usunięty]
|
|
|
|
Ja też niekiedy gram ze znajomymi ale to też jest spontan więc jak by sie coś kroiło to czekam na jakiś cynk mam auto więc z dojazdem nie ma problemu |
|
|
|
 |
Germanus [Usunięty]
|
|
|
|
Ja jestem w Katowicach we wtorek (12.07.11). Czy ktoś jest chętny na pare partyjek? |
|
|
|
 |
|