|
Turniej GoT |
| Autor |
Wiadomość |
Gog [Usunięty]
|
Wysłany: Sro 27 Lut, 2013
|
|
|
TERF ja rzucam pomysłami w miarę sprawdzonymi shutt nie przesadzasz?:x w sobote czy sobota/nd mozesz sobie pozwolic i nie udawaj, że sie uczysz:d |
|
|
|
 |
Shutt [Usunięty]
|
|
|
|
Zależy kiedy, do polowy soboty z reguły odpadam.
Wg mnie najlepsza opcja - wakacje, zawsze można się zabunkrować w jakiś hostelu i coś się napić |
|
|
|
 |
Dredzilla [Usunięty]
|
|
|
|
zabunkrowac mozna sie wdomu za free |
|
|
|
 |
Shutt [Usunięty]
|
|
|
|
Jeżeli ktoś taki ma i przyjmie do siebie grupę kilka(nastu?) osób |
|
|
|
 |
Heimdall89 [Usunięty]
|
Wysłany: Czw 28 Lut, 2013
|
|
|
| Shutt napisał/a: | | Takie podróże dobre są na okres wakacji, w ciągu roku akademickiego większość z nas (a na pewno ja) nie będzie mogła sobie pozwolić na dalekie wojaże. |
Polać mu .
Ja również piszę się na Pyrkon i chętnie zagrałbym w wersję dla 9 graczy (jeszcze w taką nie grałem ). |
|
|
|
 |
karol399 [Usunięty]
|
|
|
|
Po dłuższym zastanowieniu moze komus bym mogl wpasc po drodze i dalbym rade sie zabrac, ewentualnie pojechac pociagiem.
Wakacje to doskonaly pomysl bo dluzsze wolne szykuje sie na swieta, a nie wierze zeby chociaz polowa tutejszego skladu chciala takie rozwiazanie przyjac
Jezeli chodzi o system to jestem za sposobem pokerowym aczkolwiek przegrani tez tam moga grac o miejsca, czy jakos tak.
Druga opcja oczywistą bardziej jest dogadanie sie na miejscu bo poki co jest za wczesnie na deklaracje kto i ilu bedzie zeby srobic dobra nadajaca sie do uzycia 'drabinkę' z odpowiednimi zasadami |
|
|
|
 |
Gog [Usunięty]
|
|
|
|
zeby zrobic turniej sensowny trzeba przyjąć troche inna mentalność, tzn nie tą z ksiązki ze giniesz albo wygrywasz Ale, że każdy zamek sie liczy ^^ |
|
|
|
 |
toszt [Usunięty]
|
|
|
|
Offtopic: Widzę że TERF wrócił do życia Do zobaczenia przy 'planszy' Ktoś wie co z Mortyrem? Przepadł jak kamień w wodę... |
|
|
|
 |
TERF [Usunięty]
|
|
|
|
| toszt napisał/a: | Offtopic: Widzę że TERF wrócił do życia Do zobaczenia przy 'planszy' Ktoś wie co z Mortyrem? Przepadł jak kamień w wodę... |
sorki za offtopic: wróciłem lecz czasu dalej brak robota, robota, robota, nie pamietam kiedy ostatnio w cos planszowego gralem ale dni robia się dłuższe wiec może czasu bedzie wiecej |
|
|
|
 |
|
|