galakta.pl galakta.pl
Forum wydawnictwa gier planszowych Galakta

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj

Poprzedni temat «» Następny temat
Chętni do gry w Krakowie
Autor Wiadomość
Vilk
[Usunięty]

Wysłany: Pon 24 Wrz, 2012   

Właśnie skończyłem wybebeszać Core Set i cztery dodatki. Jest całkiem nieźle, estetycznie i miło :grin:

Mógłbym jutro lub pojutrze wpaść do Hobby Center i rozgrzać silniki. Chyba chłopaki od WH: Inwazji wysupłają z jeden wolny stół.

a.probulski
[Usunięty]

Wysłany: Pon 24 Wrz, 2012   

@Vilk: To może środa o 16:00?

Vilk
[Usunięty]

Wysłany: Wto 25 Wrz, 2012   

a.probulski napisał/a:

Dobra. Zjawię się.
Dla oszczędzenia czasu, mogę wcześniej złożyć siły obu stron. Żeby mieć choć margines swobody w doborze, uciągnę po 80 pkt.

a.probulski
[Usunięty]

Vilk napisał/a:
a.probulski napisał/a:

Dobra. Zjawię się.
Dla oszczędzenia czasu, mogę wcześniej złożyć siły obu stron. Żeby mieć choć margines swobody w doborze, uciągnę po 80 pkt.

OK, ja mam na razie starter tylko, ale powinny przyjść dodatki, więc wyciągnę po 60 pkt.

Michal
[Usunięty]

Docelowo chcemy wygospodarować jeden dzień X-Wing w naszym Galakta Hobby Center, w który to będzie można umawiać się na potyczki.

Jeśli macie jakieś propozycje co do dnia to chętnie je wysłuchamy. Środa jest zarezerwowana dla graczy WH:I - ostatnio było ich rekordowo wielu, bo aż 18 osób. Miejsca mamy na 24 osoby, dlatego jak zapaleńców figurek X-Wing przyjdzie drugie tyle to będzie naprawdę tłoczno :)

a.probulski
[Usunięty]

Proponowałbym piątek.

Vilk
[Usunięty]

a.probulski napisał/a:

OK, ja mam na razie starter tylko, ale powinny przyjść dodatki, więc wyciągnę po 60 pkt.

To zmontuję po 60 pkt. Gdyby zachciało nam się coś innego, to użyczę do gry swoich nadwyżek.

Mnie też urządzałby piątek na jakieś bardziej regularne spotkania.

Wikary
[Usunięty]

Hmm, chociaż mam kawałek do Krakowa to może czasem udałoby mi się pojawić. Piątek jest w tym przypadku dobrym terminem.

Vilk
[Usunięty]

Jasne, zapraszamy :smile:

Vilk
[Usunięty]

Wysłany: Sro 03 Paź, 2012   

Ktoś chętny na partyjkę czy dwie we czwartek (Galakta Hobby Center)?

D.W.
Galakta

Proszę na jutro (czwartek 03.10) nie umawiać się na grę w naszym Hobby Center ponieważ będzie otwarte tylko do godziny 15:30.

Zapraszamy natomiast a najbliższy piątek ale o tym jeszcze napiszę dzisiaj trochę później.

Vilk
[Usunięty]

Jasne. W takim razie może ktoś chętny wpadłby w sobotę do klubu "Jędruś" (os. Centrum A bl. 6 A)? Od 13.00 do 21.00 za zwyczajowego złocisza na prąd można pograć w planszówki (jest nawet pewna pula tytułów do bezpłatnego pogrania na miejscu).

D.W.
Galakta

Wszystkich graczy z okolic Krakowa zapraszamy do naszego Hobby Center w najbliższy piątek o godzinie 16:30. Gramy do godz 20:00 albo dokąd będzie trzeba.

Mam nadzieję, że pojawi się kilka osób tak aby można było rozegrać mały turniej.

Proszę zabrać ze sobą swoje statki bo tym razem chcielibyśmy rozegrać turniej z większą ilością punktów niż na Galaktikonie.

Chcielibyśmy także aby piątek był dniem w którym rozgrywane są turnieje w X-Wing w naszym Hobby Center. Dlatego chcielibyśmy o tym porozmawiać w najbliższy piątek.

naiilo
[Usunięty]

Wysłany: Czw 04 Paź, 2012   

akurat w ten piątek mnie nie ma w Krakowie, a pojawiłbym się na pewno. Rozumiem, że wszelkie ustalenia zostaną zamieszczone tutaj na forum ?

Vilk
[Usunięty]

Wysłany: Czw 04 Paź, 2012   

Ja też w ten piątek odpadam.

Odpowiedz do tematu