Chętni do gry w Krakowie |
Autor |
Wiadomość |
Vilk [Usunięty]
|
Wysłany: Pon 24 Wrz, 2012
|
|
|
Właśnie skończyłem wybebeszać Core Set i cztery dodatki. Jest całkiem nieźle, estetycznie i miło
Mógłbym jutro lub pojutrze wpaść do Hobby Center i rozgrzać silniki. Chyba chłopaki od WH: Inwazji wysupłają z jeden wolny stół. |
|
|
|
 |
a.probulski [Usunięty]
|
Wysłany: Pon 24 Wrz, 2012
|
|
|
@Vilk: To może środa o 16:00? |
|
|
|
 |
Vilk [Usunięty]
|
Wysłany: Wto 25 Wrz, 2012
|
|
|
a.probulski napisał/a: | @Vilk: To może środa o 16:00? |
Dobra. Zjawię się.
Dla oszczędzenia czasu, mogę wcześniej złożyć siły obu stron. Żeby mieć choć margines swobody w doborze, uciągnę po 80 pkt. |
|
|
|
 |
a.probulski [Usunięty]
|
|
|
|
Vilk napisał/a: | a.probulski napisał/a: | @Vilk: To może środa o 16:00? |
Dobra. Zjawię się.
Dla oszczędzenia czasu, mogę wcześniej złożyć siły obu stron. Żeby mieć choć margines swobody w doborze, uciągnę po 80 pkt. |
OK, ja mam na razie starter tylko, ale powinny przyjść dodatki, więc wyciągnę po 60 pkt. |
|
|
|
 |
Michal [Usunięty]
|
|
|
|
Docelowo chcemy wygospodarować jeden dzień X-Wing w naszym Galakta Hobby Center, w który to będzie można umawiać się na potyczki.
Jeśli macie jakieś propozycje co do dnia to chętnie je wysłuchamy. Środa jest zarezerwowana dla graczy WH:I - ostatnio było ich rekordowo wielu, bo aż 18 osób. Miejsca mamy na 24 osoby, dlatego jak zapaleńców figurek X-Wing przyjdzie drugie tyle to będzie naprawdę tłoczno |
|
|
|
 |
a.probulski [Usunięty]
|
|
|
|
Proponowałbym piątek. |
|
|
|
 |
Vilk [Usunięty]
|
|
|
|
a.probulski napisał/a: |
OK, ja mam na razie starter tylko, ale powinny przyjść dodatki, więc wyciągnę po 60 pkt. |
To zmontuję po 60 pkt. Gdyby zachciało nam się coś innego, to użyczę do gry swoich nadwyżek.
Mnie też urządzałby piątek na jakieś bardziej regularne spotkania. |
|
|
|
 |
Wikary [Usunięty]
|
|
|
|
Hmm, chociaż mam kawałek do Krakowa to może czasem udałoby mi się pojawić. Piątek jest w tym przypadku dobrym terminem. |
|
|
|
 |
Vilk [Usunięty]
|
|
|
|
Jasne, zapraszamy |
|
|
|
 |
Vilk [Usunięty]
|
Wysłany: Sro 03 Paź, 2012
|
|
|
Ktoś chętny na partyjkę czy dwie we czwartek (Galakta Hobby Center)? |
|
|
|
 |
D.W.
Galakta

|
|
|
|
Proszę na jutro (czwartek 03.10) nie umawiać się na grę w naszym Hobby Center ponieważ będzie otwarte tylko do godziny 15:30.
Zapraszamy natomiast a najbliższy piątek ale o tym jeszcze napiszę dzisiaj trochę później. |
|
|
|
 |
Vilk [Usunięty]
|
|
|
|
Jasne. W takim razie może ktoś chętny wpadłby w sobotę do klubu "Jędruś" (os. Centrum A bl. 6 A)? Od 13.00 do 21.00 za zwyczajowego złocisza na prąd można pograć w planszówki (jest nawet pewna pula tytułów do bezpłatnego pogrania na miejscu). |
|
|
|
 |
D.W.
Galakta

|
|
|
|
Wszystkich graczy z okolic Krakowa zapraszamy do naszego Hobby Center w najbliższy piątek o godzinie 16:30. Gramy do godz 20:00 albo dokąd będzie trzeba.
Mam nadzieję, że pojawi się kilka osób tak aby można było rozegrać mały turniej.
Proszę zabrać ze sobą swoje statki bo tym razem chcielibyśmy rozegrać turniej z większą ilością punktów niż na Galaktikonie.
Chcielibyśmy także aby piątek był dniem w którym rozgrywane są turnieje w X-Wing w naszym Hobby Center. Dlatego chcielibyśmy o tym porozmawiać w najbliższy piątek. |
|
|
|
 |
naiilo [Usunięty]
|
Wysłany: Czw 04 Paź, 2012
|
|
|
akurat w ten piątek mnie nie ma w Krakowie, a pojawiłbym się na pewno. Rozumiem, że wszelkie ustalenia zostaną zamieszczone tutaj na forum ? |
|
|
|
 |
Vilk [Usunięty]
|
Wysłany: Czw 04 Paź, 2012
|
|
|
Ja też w ten piątek odpadam. |
|