Nabór do PBF 34 |
Autor |
Wiadomość |
Germanus [Usunięty]
|
Wysłany: Sro 09 Paź, 2013
|
|
|
ponieważ nie będzie Adama przez jakiś czas to myślę, że jeszcze trochę można tu poczekać
najpóźniej w piątek rozpoczynamy |
|
|
|
 |
Germanus [Usunięty]
|
Wysłany: Czw 10 Paź, 2013
|
|
|
jak jutro nie odezwie się Toszt to szukam zastępstwa |
|
|
|
 |
rekceb [Usunięty]
|
|
|
|
Jeżeli zwolni się miejsce to chętnie skorzystam jeśli można |
|
|
|
 |
Gog [Usunięty]
|
|
|
|
przykro mi gra tylko dla wyjadaczy:D |
|
|
|
 |
czarnylord23 [Usunięty]
|
|
|
|
Czy ja jestem wyjadaczem? Bo niby na forum trochę już pograłem, ale w rzeczywistości to mogę się założyć, ze rozegrałem najmniej partii z nas wszystkich.
PS Nie traktujcie tego jako zgłoszenia na zastępstwo. Na razie chcę ogarnąć studia (i studentów z grupy xD), może po integracyjnym 20 października zapiszę się na coś więcej niż powolna 27. |
|
|
|
 |
Gog [Usunięty]
|
|
|
|
znacyz nie chcialem nikogo urazic tylko gra 33 jest dla nowych, a 34 dla starych ot co |
|
|
|
 |
Germanus [Usunięty]
|
|
|
|
właśnie zaczynam szukać ewentualnego zastępstwa za toszta... ktoś ma jakieś propozycje? |
|
|
|
 |
rekceb [Usunięty]
|
|
|
|
Gog napisał/a: | przykro mi gra tylko dla wyjadaczy:D | Rozumiem że to trochę obciach jeżeli nowicjusz dałby radę z wyjadaczami
Oczywiście dostosuję się do decyzji prowadzącego i woli pozostałych |
|
|
|
 |
Gog [Usunięty]
|
|
|
|
raczej chodzi oto ze grasz 33, a my takiej mozliwosci nie mieliśmy, bo gra była dla nowicjuszy ;x i nie rozsmieszaj mnie z tym, że boimy sie nowicjuszy, bo to uwłaczające |
|
|
|
 |
Gog [Usunięty]
|
|
|
|
reszka?medyk? |
|
|
|
 |
Beez [Usunięty]
|
|
|
|
rekceb napisał/a: | Gog napisał/a: | przykro mi gra tylko dla wyjadaczy:D | Rozumiem że to trochę obciach jeżeli nowicjusz dałby radę z wyjadaczami
Raczej kwestia tego, że przy 5 osobach, którzy rozegrali na oko jakieś 200 partii osoba niedoświadczona mogłaby wypaczyć wynik poprzez danie jakiejś przewagi swoim sąsiadom
Jak chcesz udowodnić, że coś tam potrafisz to zapraszam Cię do 29 do przejęcia roli Martella - pozycja nieciekawa ale na udowodnienie, że nie jest się zielonym w sam raz
Ale oczywiście decyzja należy nie do nas tylko do Germansa:) |
|
|
|
 |
Sardo [Usunięty]
|
|
|
|
Beez napisał/a: | rekceb napisał/a: | Gog napisał/a: | przykro mi gra tylko dla wyjadaczy:D | Rozumiem że to trochę obciach jeżeli nowicjusz dałby radę z wyjadaczami
Raczej kwestia tego, że przy 5 osobach, którzy rozegrali na oko jakieś 200 partii osoba niedoświadczona mogłaby wypaczyć wynik poprzez danie jakiejś przewagi swoim sąsiadom
Jak chcesz udowodnić, że coś tam potrafisz to zapraszam Cię do 29 do przejęcia roli Martella - pozycja nieciekawa ale na udowodnienie, że nie jest się zielonym w sam raz
Ale oczywiście decyzja należy nie do nas tylko do Germansa:) |
A mnie tu zapraszano do gry ... To w ogóle mógłbym wypaczyć wynik, jak na swoim koncie mam może ze 30-40 gier
Beez napisał/a: | znacyz nie chcialem nikogo urazic tylko gra 33 jest dla nowych, a 34 dla starych ot co |
Nowym nazywasz gamaliela, Beeza, reszkę czy Dredzillę?
Raczej chodziło Ci o #32, czyż nie? |
|
|
|
 |
Germanus [Usunięty]
|
|
|
|
30 gier to dużo więc się kwalifikujesz jeśli byś chciał |
|
|
|
 |
Sardo [Usunięty]
|
|
|
|
Jak pisałem wcześniej odpuszczę sobie. Ze względów czasowych przede wszystkich.
Poza tym 3 pbfy to wystarczająco na raz jak dla mnie |
|
|
|
 |
Gog [Usunięty]
|
|
|
|
@ Sardo ojoj ;d mój błąd miałem oczywiście na mysli drugi PBF Germiego który zrobił dla nowicjuszy nr 32 napisałem z pamieci |
|
|
|
 |
|