galakta.pl galakta.pl
Forum wydawnictwa gier planszowych Galakta

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj

Poprzedni temat «» Następny temat
PBF #56 - Nabór
Autor Wiadomość
Sardo
[Usunięty]

Wysłany: Pon 28 Kwi, 2014   

na jakiś czas zastąpił go Doran grający w cyvasse

czyzyk29
[Usunięty]

Wysłany: Wto 29 Kwi, 2014   

Sardo napisał/a:
to ja ustąpię :P

Dzięki :)

CzarnaSowa
[Usunięty]

Wysłany: Czw 15 Maj, 2014   

Greyjoy,, zrezygnowal.

Jezeli znajdzie sie gracz za jego zastepstwo pisac do zalozyciela tematu.
Rozgrywka to 6 tura.
Powod rezygnacji ; mistrz gry przesadzil z formalnoscia.

Mieciu
[Usunięty]

Ja mogę chętnie przejąć Greyjoya. :)
Tylko czy jest sens rezygnować z gry z powodu GM-a? :)

Czarny Jaszczur
[Usunięty]

Mistrz Gry charakteryzuję się tym że jest Mistrzem Gry i to on ustala zasady według których gra się odbywa, nie na odwrót. CzarnaSowa z racji zainteresowań coś o tym wiedzieć powinien.

Guzo oraz Lord Mormont mają pierwszeństwo przed Mieciem jako że już wcześniej zawiadamiali mnie o swojej chęci gry [przed zastepstwem Heeha] Szczegóły w temacie rozgrywki, podania na PW, rozpatrzę je gdy wrócę :)

guzu
[Usunięty]

Czarny Jaszczur napisał/a:
Mistrz Gry charakteryzuję się tym że jest Mistrzem Gry i to on ustala zasady według których gra się odbywa, nie na odwrót. CzarnaSowa z racji zainteresowań coś o tym wiedzieć powinien.

Guzo oraz Lord Mormont mają pierwszeństwo przed Mieciem jako że już wcześniej zawiadamiali mnie o swojej chęci gry [przed zastepstwem Heeha] Szczegóły w temacie rozgrywki, podania na PW, rozpatrzę je gdy wrócę :)

skoro jest nowy - Lord Mormont - to ja ustępuję ;)

Martin
[Usunięty]

Wysłany: Pią 16 Maj, 2014   

a Lord Mormont wyraza chęć gry? Był tu w ogóle od czasu poprzedniej zmiany greya? Jeśli tak to czy byłby w stanie udzielać się w grze dość często? Ta rozgrywka się fajnie i dosyć szybko toczyła i wiem ze guzu nie miałby problemu żeby to podtrzymac, ale nowy gracz powinien zwrócić na to uwagę ;)

Richtus
[Usunięty]

Wysłany: Sob 24 Maj, 2014   

Stark, Lannister i Greyjoy nie dają znaku życia, podobnie jak prowadzący. Taki kataklizm to chyba nowy rekord. Mógłbym poprowadzić grę dalej ale potrzebuję czystej mapki (unity i żetony mam ale mapkę znalazłem jakąś słabą, bez torów wpływów itd.).
W takim wypadku trzeba byłoby zrobić nabór na Starka, Lannistera, Greyjoya i Martella, chyba że któryś z obecnych graczy powróci. Jak myślicie, jest sens ciągnąć to dalej?

Kamo
[Usunięty]

Ja tam mogę wejść za kogoś. Ale jak chcesz Richtus prowadzić to nie lepiej od nowa zacząć jak 2/3 graczy ma być nowych ;) Ja zawsze chętny na grę jestem :)

Gog
[Usunięty]

Kamo napisał/a:
Ja tam mogę wejść za kogoś. Ale jak chcesz Richtus prowadzić to nie lepiej od nowa zacząć jak 2/3 graczy ma być nowych ;) Ja zawsze chętny na grę jestem :)
kamo to moze dołącz do 39? i do52?:D

czyzyk29
[Usunięty]

Lani na posterunku.

Martin
[Usunięty]

Richtus napisał/a:
Stark, Lannister i Greyjoy nie dają znaku życia, podobnie jak prowadzący. Taki kataklizm to chyba nowy rekord. Mógłbym poprowadzić grę dalej ale potrzebuję czystej mapki (unity i żetony mam ale mapkę znalazłem jakąś słabą, bez torów wpływów itd.).
W takim wypadku trzeba byłoby zrobić nabór na Starka, Lannistera, Greyjoya i Martella, chyba że któryś z obecnych graczy powróci. Jak myślicie, jest sens ciągnąć to dalej?

Mapkę mogę Ci wysłać jak podasz maila. Ale nie wiem, czy jest sens to kończyć, chyba że Stark i Lannister się odezwą, wtedy będzie brakować tylko jednego gracza. Bo w powró MG nie wierzę. Przygoda Jaszczura z forum była burzliwa, więc i odejście jak widać musiało być z hukiem. Nie wiem czy dobrze zrozumiałem to co tu się działo, ale wydaje mi się, że CzarnaSowa był jego znajomym i gra spowodowała między nimi jakiś ciężki konflikt. A Jaszczur się strasznie tymi grami przejmował - nie widziałem jeszcze gracza tak bardzo zaangażowanego... może za bardzo

Niemniej, w tej grze szło mi nieźle, do wylosowania ostatnich wydarzeń, które wywołały u mnie reakcję "Teraz zmiażdżę Martella!!" :P Będzie mi bardzo szkoda, jeśli przerwiemy, ale faktem jest że sesja się zbliża, co na forum bardzo dobrze widać. Ja sam wchodzę tu teraz dużo rzadziej i jakoś nie mam nawet siły przemyśleć swoich ruchów...

edit: o, Lanni jest - to może jednak się uda ;p

lord mormont
[Usunięty]

Wchodzę codziennie, tylko nie loguję się, bo nie ma prowadzącego,mogę grać

Martin
[Usunięty]

No to musimy się zmobilizować i ożywić tę grę :) przecież bardzo sprawnie się toczyła, naprawdę byłoby szkoda.

Poczekajmy jeszcze czy Stark się odezwie - napisałem mu też pw na wszelki wypadek. Jak będzie mógł dalej grać, a Richtus poprowadzi, to będzie nam brakować tylko Martella. Może jest ktoś chętny? ;)

drago3482
[Usunięty]

lord mormont napisał/a:
Wchodzę codziennie, tylko nie loguję się, bo nie ma prowadzącego,mogę grać

dokładnie

no to gramy :grin:

Odpowiedz do tematu