PBF #107 Kolejne podejście z zamianą miecza |
Autor |
Wiadomość |
Leśnik [Usunięty]
|
Wysłany: Czw 19 Lis, 2015
|
|
|
Gratuluję Sarimowi zwycięstwa. Świetnie wykorzystał okazje i blitzkriegiem wygrał partię o długość kilku monet wyprzedzając Greyjoya.
Mam nadzieję, że bawiliście się dobrze, a gra nie była strasznie chaotyczna. Nowego prowadzenia w najbliższym czasie nie będzie, ja wróciłem do pracy po 4 mc na L4 a forum trochę siada ostaniu. |
|
|
|
 |
Sarim [Usunięty]
|
|
|
|
Dzięki za płynne prowadzenie gry, skończyliśmy wyjątkowo szybko w stosunku do reszty map. Praca od tego jest, żeby pilnować GOTa
Muszę też oczywiście podziękować Martellowi i Tyrellowi, brak presji na południu był nieoceniony. Mam jednak wrażenie, że gra właśnie w tym momencie miała się rozkręcać. Gdybym ja jej jednak nie zakończył to z całą pewnością zrobiłby to Greyjoy zatem dla dobra królestwa...:D |
|
|
|
 |
Leśnik [Usunięty]
|
|
|
|
Sarim napisał/a: | Praca od tego jest, żeby pilnować GOTa |
Chyba, że w pracy spędzasz mniej niż więcej czasu przy kompie. |
|
|
|
 |
loonger87 [Usunięty]
|
Wysłany: Pią 20 Lis, 2015
|
|
|
kurde..... Lesnik cos slabo losowal te wydarzenia:P tak czy owak dzieki Lesnik za gre:D i gratulacje dla nogego Krola:D |
|
|
|
 |
Germanus [Usunięty]
|
Wysłany: Pią 20 Lis, 2015
|
|
|
Loonger niech nie narzeka. Miał ustawioną grę
U mnie niestety zawiodło zaufanie Martella. Na początku dobrze wyczułem przeciwnika. Później po zdradzie Jelenia dobrze wyczułem moment dogadania z Czarnym Jaszczurem, lecz ten i tak mi nie ufał i wszystko poszło w....
Baratheona nikt nie niepokoił więc wygrał
Gratulacje |
|
|
|
 |
|