Chętni do gry w Krakowie |
Autor |
Wiadomość |
Vilk [Usunięty]
|
Wysłany: Sob 06 Paź, 2012
|
|
|
No, i jak? Działo się coś wczoraj? |
|
|
|
 |
Vilk [Usunięty]
|
Wysłany: Sro 10 Paź, 2012
|
|
|
Aha...
Entuzjazm już wyciekł? |
|
|
|
 |
D.W.
Galakta

|
|
|
|
W ostatni piątek były dwie osoby ale mające tylko podstawkę. Mimo wszystko to zawsze jakiś początek.
Miałem zadać właśnie pytanie czy w najbliższy piątek są chętni do gry w X-winga w naszym Hobby Center. Jeśli tak to proszę napisać w tym temacie. Gralibyśmy od godziny 16:30-17:00 do godziny 20:00-21:00. Lub w jakiś innych godzinach to też można uzgodnić, |
|
|
|
 |
Wikary [Usunięty]
|
|
|
|
W tym tygodniu na pewno mi się nie uda ale planuję się pojawić 19 października. Byłbym bliżej godz 17.00.
Będę miał rozpiskę na 100 punktów. Zarówno imperium jak i rebelię. |
|
|
|
 |
Vilk [Usunięty]
|
Wysłany: Czw 11 Paź, 2012
|
|
|
Powinienem wpaść około 16.30. |
|
|
|
 |
D.W.
Galakta

|
|
|
|
Tylko 1 osoba chętna? |
|
|
|
 |
Vilk [Usunięty]
|
|
|
|
I to mnie właśnie martwi. Andrzej (a.probulski) chyba się obraził na grasującą po stołach losowość i odpadł od tematu. Udziela się jeszcze naiilo, a poza tym można liczyć jedynie na przypadkowo wpadające osoby.
Ktoś, coś tam pogrywa na "Strychu", ale dawno tam nie byłem i szczegółów nie znam. |
|
|
|
 |
D.W.
Galakta

|
|
|
|
Może się okazać, że będziesz do gry tylko Ty i... ja Jeśli Cię to nie martwi to zapraszam. |
|
|
|
 |
D.W.
Galakta

|
Wysłany: Wto 16 Paź, 2012
|
|
|
Pojawiła się tylko jedna osoba ale nie był nią Vilk
Jak widać jest kilka chętnych osób ale coś terminy się nie zgrywają.
W najbliższy piątek 19.10.2012 nasze Hobby Center będzie czynne tylko d godziny 15:30.
Dlatego nie będzie spotkania dla graczy w X-Winga. Są targi w Essen i tam też jedziemy.
Co do spotkań graczy X-winga na rozgrywki w naszym Hobby Center. Zrobimy tak, że ogłosimy jakiś mały turniej w dany dzień z jakimś większym wyprzedzeniem. Możemy pomyśleć o jakimś terminie nawet w sobotę czy niedzielę.
Wtedy każdy będzie sobie mógł zaplanować i zarezerwować wolny termin na turniej.
I w ten sposób będziemy póki co organizować jakieś spotkania. A jak się zbierze kilka osób chętnych na cotygodniowe spotkania to ustalimy konkretny termin. |
|
|
|
 |
Vilk [Usunięty]
|
|
|
|
Nie byłem, choć się deklarowałem. Przepraszam.
Do końca miesiąca jestem wyłączony z X-wingowania.
A generalnie nie chciałbym rezygnować i pozbywać się gry, choć z drugiej strony nikły odzew powstrzymuje mnie przed dalszym inwestowaniem. Zobaczymy za jaki miesiąc, jak sytuacja się rozwinie. |
|
|
|
 |
D.W.
Galakta

|
|
|
|
Problem zawsze jest taki, że trzeba ustalić jeden termin takich spotkań, który będzie pasował też innym.
Po drugie gracze grają też w innych miejscach a chodziłoby aby ich zebrać w jednym miejscu niezależnie czy to będzie nasze Hobby Center czy też jakieś inne miejsce. |
|
|
|
 |
Wikary [Usunięty]
|
|
|
|
UUU a już zaklepałem sobie wcześniejsze wyjście z pracy w piątek aby się u was pojawić. No cóż jak nie teraz to może za dwa tygodnie się przykulam. |
|
|
|
 |
alien_nest [Usunięty]
|
Wysłany: Czw 08 Lis, 2012
|
|
|
Witam
Posiadam zestaw podstawowy do x-winga, chętnie się umówię na partyjkę, w przyszłości(niedługiej) planuje dokupić parę myśliwców. |
|
|
|
 |
Vilk [Usunięty]
|
Wysłany: Sob 10 Lis, 2012
|
|
|
Cześć, alien_nest.
W przyszłym tygodniu, od środy, mogę coś pograć. A inni? Żyjecie jeszcze? |