Turniej Online |
Autor |
Wiadomość |
Krionah [Usunięty]
|
Wysłany: Pon 27 Cze, 2005
|
|
|
Pomocy!!Jak się zalogować na tej wannagame czy jak ona tam się zwie. Da się graćbez logowania? |
|
|
|
 |
moonman [Usunięty]
|
Wysłany: Pon 27 Cze, 2005
|
|
|
Krionah napisał/a: | Pomocy!!Jak się zalogować na tej wannagame czy jak ona tam się zwie. |
Link do rejestracji
Krionah napisał/a: | Da się graćbez logowania? |
Niestety nie. |
|
|
|
 |
Krionah [Usunięty]
|
Wysłany: Wto 28 Cze, 2005
|
|
|
Dzięki za pomoc, bo ta kombinacja angielskiego z niemieckim mnie totalnie rozwaliła. Mam nowy problem. Czekałem z 10 min i się nie doczekałem załadowania gry. Propnuję jednak grać turniej przez sea. |
|
|
|
 |
Szept [Usunięty]
|
Wysłany: Wto 28 Cze, 2005
|
|
|
Popieram Krioaha. Jakiś dziwny ten wanna game :/ |
|
|
|
 |
Krionah [Usunięty]
|
Wysłany: Sro 29 Cze, 2005
|
|
|
Proszę o podanie dokładnego terminu w jakim odbędzie się turniej, oraz chciałbym wiedzieć przez co będziemy grali. Wanagame zdecydowanie odradzam, ponieważ więcej będziemy się denerwować niż czerpać radochy z gry. Ja mam zewnętrzny IP. Chyba dałoby się podzielić grupy w taki sposób, aby każda miała swojego hosta. |
|
|
|
 |
Krionah [Usunięty]
|
Wysłany: Sro 29 Cze, 2005
|
|
|
A, jescze taka mała egoistyczna propozycja. Ci co mają możliwość grania turnieju przez sea niech w niej się zmierzą, a Ci co nie mogą niech grają w Wanagame. Pomyślcie o tym. |
|
|
|
 |
qotsa [Usunięty]
|
Wysłany: Sob 02 Lip, 2005
|
|
|
chcialbym zglosic swoja chec uczestnictwa w turnieju...
posiadam zewnetrznie IP |
|
|
|
 |
xshadow [Usunięty]
|
Wysłany: Nie 03 Lip, 2005
|
|
|
No to jak, gramy dzisiaj ten turniej czy nie? Polityka informacyjna po prostu leży. Przesuwamy? Tyle że nie za bardzo jest na kiedy bo za tydzien Dracool. A może rozlosujemy składy i jakoś będziemy ślimaczyć te rozgrywki umawiając się indywidualnie? Dorobi się tabele na forum i będzie trochę napięcia. Do końca wakacji byśmy się wyrobili a i graczy by pewnie było więcej. |
|
|
|
 |
D.W.
Galakta

|
Wysłany: Nie 03 Lip, 2005
|
|
|
Dzisiaj jak zwykle w niedzielę o 20:00 spotykamy się i gramy.
Jeśli pojawi się przynajmniej 8 osób zrobimy szybki turniej.
Niestety nie byłem pewny czy będę mógł dzisiaj być dlatego żadnego turnieju oficjalnie nie ogłaszaliśmy.
ZAPRASZAM DZISIAJ WSZYSTKICH GODZ. 20:00 na nasz chat.
www.galakta.pl/chat.html
Proszę przyjśc parę minut wcześniej.
Inny turniej taki z dłuższą zapowiedzią planuję na 14.07. |
|
|
|
 |
Martie [Usunięty]
|
Wysłany: Pon 04 Lip, 2005
|
|
|
I jak ? Odbył się ten turniej ?
Niestety nie mogłem się zjawić (troche za późno było info) ale z nieciepliwością czekam na 14.07 |
|
|
|
 |
Krionah [Usunięty]
|
Wysłany: Wto 02 Sie, 2005
|
|
|
Ej, 4 miał być kolejny turniej w Osadników online, czemu jest cicho na ten temat? Gdzie zapisy. Odbędzie się ten turniej czy nie? Zresztą wszyscy jakoś ucichli, nie ma co poczytać na forum. Czyżby moje stwierdzenie, że Brawla można zrobić własnoręcznie tak speszyło? |
|
|
|
 |
D.W.
Galakta

|
Wysłany: Wto 02 Sie, 2005
|
|
|
W drugiej połowie lipca w naszej firmie był czas urlopów. A teraz ciężko się przestawić i jeszcze na dodatek sporo spraw się nazbierało zaległych.
Turniej się odbędzie zgodnie planem. News trochę późno ale się pojawił. Wysłałem także mailem informację przypominającą o turnieju do wszystkich tych, którzy grali poprzednio. |
|
|
|
 |
|