GoT przez Vassal |
Autor |
Wiadomość |
Sardo [Usunięty]
|
Wysłany: Pią 28 Cze, 2013
|
|
|
Ja się zgłaszam na jeden z tych wieczorów, ale ustalcie wcześniej który Mi najbardziej poniedziałek odpowiada. |
|
|
|
 |
regrof [Usunięty]
|
|
|
|
Jak go ściągnę i ogarnę to i ja byłbym chętny na poniedziałek. |
|
|
|
 |
Georgie [Usunięty]
|
|
|
|
ja mam sesje do 6 lipca potem moge cisnanc do porzygu |
|
|
|
 |
rekceb [Usunięty]
|
|
|
|
Jeśli będę mógł do Was dołączyć jako nowicjusz to będę wdzięczny. Mam nadzieję ze program ogarnę a dzień pasuje mi każdy wieczorem po 20. |
|
|
|
 |
Georgie [Usunięty]
|
|
|
|
vassal naprawdę jest intuicyjny, gramy najczęściej na skype wiec napewno ci pomozemy, po 30 minutach bedziesz smigal tak jak my poprostu wszystko dziala tak jak w rl tyle ze myszka zastępuje ci wlasna reke i do tego sa rozwijalne okna do kart rodow westeros itd. |
|
|
|
 |
Sardo [Usunięty]
|
|
|
|
To wychodzi że na poniedziałek mamy komplet. 20:00? |
|
|
|
 |
Beez [Usunięty]
|
|
|
|
tak poniedziałek 20.
Pytanie do Receba - co rozumiesz przez pojęcie nowicjusz - chodzi mi o ilość gier rozegranych - jak 3,4 to nie powinno być problemu - bo pierwsze 2 są zazwyczaj nauką i nie ogarnia sie jeszcze polowy zasad i robi głupie błędy
W razie gdyby zrezygnował ktoś w ostatniej chwili mam jeszcze osobę zastępczą. |
|
|
|
 |
tamten [Usunięty]
|
|
|
|
ja chętnie mogę zagrać we wtorek jakby ktoś był zainteresowany |
|
|
|
 |
Rewolta [Usunięty]
|
|
|
|
Hmm a może jeszcze przed tym jakaś partyjka na 3 ?
Tak sobie już czekam i czekam aż na forum będzie nabór do kolejnej gry, własnej planszy nie mam (zawsze grałem na wujka własności) i już się nie mogę doczekać |
|
|
|
 |
Dredzilla [Usunięty]
|
|
|
|
dawajcie dzisiaj |
|
|
|
 |
Beez [Usunięty]
|
|
|
|
dred jak chcesz to ja z checia |
|
|
|
 |
Rewolta [Usunięty]
|
Wysłany: Sob 29 Cze, 2013
|
|
|
No programik fajny, obserwowałem jedną grę, potem jedna z osób wytłumaczyła mi lekko jego obsługę (jeśli była z forum bardzo dziękuje jeszcze raz ), czekam na możliwość zagrania teraz
No i gdyby ktoś miał czas a znał program dla świeżaków można byłoby napisać małą instrukcje z drobnymi screenami, bardzo ułatwiłoby to i grę na początku jak i nie wymagałoby tłumaczenia za każdym razem kto co gdzie i jak |
|
|
|
 |
Beez [Usunięty]
|
Wysłany: Pon 01 Lip, 2013
|
|
|
zwolinlo sie jedno miejsca - dzisiaj o 20 zaplanowana gra. Jak sie nikt nie znajdzie to zagra moja dziewczyna, ale tego bym nie chciał więc jacyś chętni? |
|
|
|
 |
Shutt [Usunięty]
|
Wysłany: Pon 01 Lip, 2013
|
|
|
Dobra, jestem jednak in |
|