galakta.pl galakta.pl
Forum wydawnictwa gier planszowych Galakta

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj

Poprzedni temat «» Następny temat
#88 There is a dick in a box mister Balon POLE GRY
Autor Wiadomość
Leśnik
[Usunięty]

Wysłany: Wto 07 Lip, 2015   

Mieciu nie ma ruchów to Jazmatos.

Jazmatos
[Usunięty]

Wieża na Seagard zostawiam żw.

Leśnik
[Usunięty]

Pozwolę sobie nie przedłużać. Dzicy i Bolton nie są w stanie zająć mi żadnego zamku a nawet zapoczątkować bitwy.

Atakuję 2 Rycerzami z Białego Portu na Strażnicę nad Szarą wodą. Zostawiam żeton. Zagrywam [4] Galbart Glover [miecz][wieża] wygrywam z każdą z kart Freya (przy jedynce jest remis dla mnie).

Dziękuję Gogowi za prowadzenie, a współgraczom za ciekawą partię. Wojna o północ staje się moim ulubionym scenariuszem :grin: 100% skuteczność przy odmiennie poprowadzonej rozgrywce. :cool:

Tym razem opłaciło się nie rushować i spokojnie nabudować (choć muszę przyznać, że wydarzenie nie przeszkadzały a wręcz przeciwnie). Jest to chyba jedyna partia 6+ gdy odbyłem walkę z wszystkimi rodami.

Gog
[Usunięty]

Wysłany: Sob 18 Lip, 2015   

Uwagi macie ?:D

Leśnik
[Usunięty]

Wysłany: Sob 18 Lip, 2015   

Bardzo dobry i zbalansowany scenariusz. :smile:

Mi się podoba bo wygrałem agresywnym rushem na jednym rodzie oraz spokojnym zrównoważonym rozwojem i walką ze wszystkimi. Na pewno nie jestem obiektywny, dlatego niech inni się wypowiedzą gdzie są słabsze elementy.

Być może Dzicy mają ciężko jeśli się nie dogadają, z którymś z sąsiadów, choć w GoT zawsze tak jest, że jak sąsiadujesz z dwoma i oba z Tobą walczą to nie jest łatwo.

Odpowiedz do tematu