PBF #84 - Pole Gry |
Autor |
Wiadomość |
ZMar [Usunięty]
|
Wysłany: Sob 02 Maj, 2015
|
|
|
Torn napisał/a: | Roosa sie wyrzuca w większości gier, a nie każda taka gra kończy się wjazdem GJa na Winterfell. Może by inaczej było jakbyś to na GJa dawał Eddarda, a nie tylko na mnie. Lannister też ma w tym trochę udziału, ale nadal jest szansa powstrzymać GJa |
Nie ma szans powstrzymać GJ (jeżeli sam czegoś nie zepsuje). Jeżeli pokażesz mi jak w swojej kolejce GJ ma nie wygrać (nawet koalicja 5v1) to Ci stawiam kratę piwa. |
|
|
|
 |
gamaliel [Usunięty]
|
|
|
|
też jakoś nie widzę powstrzymania GJ
więc gra zakończy się pewnie w Starfall |
|
|
|
 |
Gog [Usunięty]
|
|
|
|
Torn napisał/a: | Roosa sie wyrzuca w większości gier, a nie każda taka gra kończy się wjazdem GJa na Winterfell. Może by inaczej było jakbyś to na GJa dawał Eddarda, a nie tylko na mnie. Lannister też ma w tym trochę udziału, ale nadal jest szansa powstrzymać GJa | a czyli ja jestem winny ?:d a nie tyrell i martell którzy greyowi dali wss i darmowe starfall?:D |
|
|
|
 |
ZMar [Usunięty]
|
|
|
|
A co za różnica?
Zawsze ktoś wygra, zawsze ktoś przegra, gra składa się z wielu decyzji, z wielu zmiennych, szukanie kto, gdzie, i dlaczego to absurd, trzeba pogratulować wygranej i jechać nową partię. |
|
|
|
 |
Torn [Usunięty]
|
Wysłany: Nie 03 Maj, 2015
|
|
|
Gog napisał/a: | Torn napisał/a: | Roosa sie wyrzuca w większości gier, a nie każda taka gra kończy się wjazdem GJa na Winterfell. Może by inaczej było jakbyś to na GJa dawał Eddarda, a nie tylko na mnie. Lannister też ma w tym trochę udziału, ale nadal jest szansa powstrzymać GJa | a czyli ja jestem winny ?:d a nie tyrell i martell którzy greyowi dali wss i darmowe starfall?:D |
Pisałem do Ciebie raz w sprawie przewinięcia ręki, bo dowodcy nie byli aktualni i myślałem, że masz 3 dowódców. Zgodziłeś się na mój atak i dałeś tam Eddarda. Gdybyś go zostawił to byś miał kontre na GJa. |
|
|
|
 |
guzu [Usunięty]
|
|
|
|
Tura 7 - Faza Planowania
Proszę Lannistera o potwierdzenie kolejności na Królewskim Dworze - dotyczy pozycji Baratheona i Tyrella.
W tej fazie Planowania: a) nie można przydzielać rozkazów Obrony
Czekam na rozkazy. |
|
|
|
 |
Sardo [Usunięty]
|
|
|
|
a bo nie napisałem ... oczywiście potwierdzam |
|
|
|
 |
gamaliel [Usunięty]
|
|
|
|
rozkazy posłane, choć ich wpływ na grę jest zerowy |
|
|
|
 |
Leśnik [Usunięty]
|
Wysłany: Pon 04 Maj, 2015
|
|
|
Rozkazy poszły, ale po wojnie totalnej na wyniszczenie jaką zapoczątkował Martell nie mam jak przeszkodzić GJ. |
|
|
|
 |
Leśnik [Usunięty]
|
Wysłany: Sro 06 Maj, 2015
|
|
|
Na kogo czekamy? |
|
|
|
 |
guzu [Usunięty]
|
|
|
|
brakuje Greyjoya |
|
|
|
 |
Leśnik [Usunięty]
|
|
|
|
On już nie ma nic do powiedzenia w tej rozgrywce. |
|
|
|
 |
gamaliel [Usunięty]
|
Wysłany: Pią 08 Maj, 2015
|
|
|
Prosimy Greyjoya o rozkazy |
|
|
|
 |
lukiluk [Usunięty]
|
Wysłany: Pią 08 Maj, 2015
|
|
|
Przepraszam, strasznie mało mam ostatnio czasu na grę, ogarnę się i wyślę dzisiaj.
Edit: posłane. Fajnie że wszyscy wierzą w moją wygraną, ale tak dałem dupy w tej licytacji że najprawdopodobniej Lanni mnie powstrzyma. A jak nie wpadnie znów licytacja to wtedy Bara ma większe szanse |
|
|
|
 |
guzu [Usunięty]
|
Wysłany: Pon 11 Maj, 2015
|
|
|
Tura 7 - Faza Akcji
Kruk, najazdy, marsze |