Nightmare mode from FFG! |
Autor |
Wiadomość |
pattom [Usunięty]
|
Wysłany: Czw 06 Lut, 2014
|
|
|
Corran napisał/a: |
Nawiasem mówiąc, pattom, gdzie widziałeś taką cenę. W ulubionym przeze mnie sklepie naszego współforumowicza cena jest nieco wyższa (może warto ją tam obniżyć ). |
W sklepie gdzie trzy trolle grasują po szlakach i mają 5% szansy na złapanie w worek |
|
|
|
 |
Kulgan [Usunięty]
|
|
|
|
pattom napisał/a: | Corran napisał/a: |
Nawiasem mówiąc, pattom, gdzie widziałeś taką cenę. W ulubionym przeze mnie sklepie naszego współforumowicza cena jest nieco wyższa (może warto ją tam obniżyć ). |
W sklepie gdzie trzy trolle grasują po szlakach i mają 5% szansy na złapanie w worek |
A w moim lokalnym sklepie objetym rebelią nie ma tego za żadną cenę |
|
|
|
 |
schen [Usunięty]
|
|
|
|
Kulgan napisał/a: | pattom napisał/a: | Corran napisał/a: |
A w moim lokalnym sklepie objetym rebelią nie ma tego za żadną cenę |
Już jest, po cenie iście galaktycznej |
|
|
|
 |
Muad'Dib [Usunięty]
|
|
|
|
Wydaje mi się, że z tą ceną to jest jakieś zamieszanie, które niedługo zostanie wyprostowane. W sklepie R jedna polska koszmarna talia kosztuje tyle co dwie angielskie. I pewnie do sprzedaży wystawiał ktoś kto nie zna tematu i nie wie, że druk na życzenie tych talii to nie samo co większe dodatki jak Battle of Lake-town - ND/KT zawierają ok 20 kart, tamte 50-60. |
|
|
|
 |
TomB [Usunięty]
|
|
|
|
Galakta już zmieniła u siebie na 29,90. |
|
|
|
 |
Kulgan [Usunięty]
|
|
|
|
Sklep na R również |
|
|
|
 |
Muad'Dib [Usunięty]
|
Wysłany: Sro 26 Lut, 2014
|
|
|
Jak ktoś jest chętny to mam na oddanie komplet Nightmare Decks do core seta, po angielsku. W razie czego pytania na priv Wszystko jest z nimi w porządku tylko odebrałem od znajomego GNK S1 2013 i ten nie jest mi już potrzebny (nigdy nie grany, cały czas w oryginalnych opakowaniach). |
|
|
|
 |
Muad'Dib [Usunięty]
|
Wysłany: Sro 05 Mar, 2014
|
|
|
Cynk dla kupujących Game Night Kity (nie tylko do LOTR LCG). Ostatnio dowiedziałem się, że FFG nie podoba się fakt zamawiania GNK dla graczy w celu odsprzedaży. Zamawiający podobno będą musieli udowadniać, że zamówiono je do organizacji jakiegoś eventu. Dotyczy to wszystkich gier, mam nadzieję jednak, że to się nie stanie |
|
|
|
 |
|