PBF #100 - Nabór |
Autor |
Wiadomość |
Sznycelek [Usunięty]
|
Wysłany: Pon 20 Lip, 2015
|
|
|
Dzięki za czujność, poprawione.
Kruki dostępne, wiem że je lubicie a nikt nic nie pisał, że chce otwartą dyplomacje.
Mapa w tej wersji grana tu będzie drugi, może trzeci raz i naprawdę wszystko się może wydarzyć. A najazd niweluje nawet 30 koronek, gdyby się dało je upchać na jeden obszar. |
|
|
|
 |
Gog [Usunięty]
|
|
|
|
mówiłem, że tu gówniany balans to mnie nikt nir słuchał |
|
|
|
 |
ZMar [Usunięty]
|
|
|
|
Gog napisał/a: | mówiłem, że tu gówniany balans to mnie nikt nir słuchał |
Coś w tym jest, Ty masz 2 porty w tym jeden z twierdzy, dla równowagi ja mam ze zwykłego zamku cały jeden |
|
|
|
 |
Germanus [Usunięty]
|
|
|
|
Zły balans jest w rejonie Storma end. Chyba taka była konkluzja po poprzedniej grze |
|
|
|
 |
Gog [Usunięty]
|
|
|
|
gra się tak sobie, fajny pomysł wykonanie/balans chu.jowe max |
|
|
|
 |
ZMar [Usunięty]
|
|
|
|
W górach księżycowych nic nie ma? Ani beczki ani korony, totalne nic? |
|
|
|
 |
Gog [Usunięty]
|
|
|
|
pozdrawiam |
|
|
|
 |
Sznycelek [Usunięty]
|
|
|
|
Chyba się nie da zrobić w pełni zbalansowanej mapy, odzwierciedlającej przy okazji fabułę. Rozumiem wasze rozgoryczenie, ale jestem tylko moderatorem tej gry a mapa nie jest mojego autorstwa. Mogę paskudnie powymazywać koronki i dorobić pseudo-beczki pędzelkiem w Gimpie, jeżeli bardzo chcecie
Osobiście zastanawiam się, jak by wyglądała gra, gdyby na środek dołożyć np. Tullych. |
|
|
|
 |
Czarny Jaszczur [Usunięty]
|
|
|
|
Osobiście jestem zdania, że jak był nabór, to w kilka godzin był komplet bez zbędnego biadolenia. Zaś teraz, gdy każdemu został przydzielony ród, to wszędzie jakieś problemy a jak przyjdzie do podsumowania i przesyłania spostrzeżeń z gry, to znów będzie cisza (każda fanowska wersja na koniec gry milknie jakby jej kto łeb ukręcił)
Gramy, bawimy się |
|
|
|
 |
Gog [Usunięty]
|
|
|
|
wyluzuj nie mam pretensji mapka ejst fajna, ale wystarczyły drobne zmiany i by hulała E tam balans polecam WoPa np ;p zreszta jak siądą wydarzenia w tym mobilka dobry lani konczy gre w 2 turze |
|
|
|
 |
guzu [Usunięty]
|
|
|
|
a mi się WOP nie podoba !!! grałem dwa razy i dwa razy byłem statystą, co z tego że balans, jak przez 6 rund nie było mobilki a ja żuczek Arryn bez gwiazdki, więc balans można sobie wsadzić też między bajki
pragnących balansu odsyłam do "jajka" Martina
to jest Gra o Tron i nie wszyscy mają jednakowe szanse na tron, tron należy się mi i mojej siostrze !
z jakiej racji Arryn lub Lannister ma być potęgą na morzu? niech się cieszą, że w ogóle będą mogli sobie popływać - pilnujcie lądu wy szczury lądowe ! |
|
|
|
 |
ZMar [Usunięty]
|
|
|
|
Chyba ktoś długo nie miał faceta w łóżku |
|
|
|
 |
Gog [Usunięty]
|
|
|
|
guzu napisał/a: | a mi się WOP nie podoba !!! grałem dwa razy i dwa razy byłem statystą, co z tego że balans, jak przez 6 rund nie było mobilki a ja żuczek Arryn bez gwiazdki, więc balans można sobie wsadzić też między bajki
pragnących balansu odsyłam do "jajka" Martina
to jest Gra o Tron i nie wszyscy mają jednakowe szanse na tron, tron należy się mi i mojej siostrze !
z jakiej racji Arryn lub Lannister ma być potęgą na morzu? niech się cieszą, że w ogóle będą mogli sobie popływać - pilnujcie lądu wy szczury lądowe ! | Bo grałeś jak Bob :* |
|
|
|
 |
guzu [Usunięty]
|
|
|
|
spodziewałem się takie odpowiedzi boba goga |
|