|
Gra o Tron PBF #2 - War is Coming |
| Autor |
Wiadomość |
Balerion [Usunięty]
|
Wysłany: Wto 05 Cze, 2012
|
|
|
Witam,
Gdyby nie to, że teraz Lannister już właściwie nie istnieje, to chętnie bym przejął kierowanie tym rodem.. Jestem nowy na forum, ale w grę już grałem, chętnie przystąpię do następnej.
Pozdrawiam |
|
|
|
 |
Shutt [Usunięty]
|
Wysłany: Czw 07 Cze, 2012
|
|
|
Misiekh, powtarzam prośbę.
Już zdecydowanie za długo czekamy... |
|
|
|
 |
Shutt [Usunięty]
|
Wysłany: Czw 07 Cze, 2012
|
|
|
| Weź też wykasuj wiadomości, bo moje rozkazy co do dzikich wiszą od niedzieli... |
|
|
|
 |
Vickon [Usunięty]
|
Wysłany: Pią 08 Cze, 2012
|
|
|
| To ja mogę mieszać Lannistereami w PBF #2 dopóki Ash się nie pojawi. Tylko zgodnie z kartami westeros chce zmobilizować, co Lannisterów. Co Wy na to? |
|
|
|
 |
Shutt [Usunięty]
|
|
|
|
Wolałbym bez mobilizacji
ale ostatecznie mi pasuje...
Za długo nie pograsz, chyba wiesz o tym? |
|
|
|
 |
Vickon [Usunięty]
|
|
|
|
| Co na to reszta graczy z PBF #2? |
|
|
|
 |
Balerion [Usunięty]
|
|
|
|
Widzę, że wielu chce zagrać tym co pozostało z Lannisterów Z mobilizacja można zagrać jeszcze ze 2 tury.. lub więcej |
|
|
|
 |
Biały [Usunięty]
|
|
|
|
| Ja nie mam nic przeciwko objęciu Lannisterów przez kogos innego jesli nie ma kontaktu z dotychczasowym graczem. |
|
|
|
 |
Vickon [Usunięty]
|
|
|
|
| Ja już raz kogoś zastępowałem, więc Balerion jeżeli chcesz poprowadzić Lannisterów to graj. |
|
|
|
 |
Balerion [Usunięty]
|
|
|
|
| Decyzje powinien podjąć MG, oczywiście jeśli nikt nie będzie miał obiekcji. Ja chciałbym zagrać od początku, teraz się zadeklarowałem, bo widzę że jest pro blm ale bez ciśnienia. A mam tez czas, co dziennie jestem na necie, tak od 10 do 18 to właściwie cały czas |
|
|
|
 |
Shutt [Usunięty]
|
|
|
|
Od początku na pewno nie będziemy grać.
Nie chce zaczynać całej gry na nowo, szczególnie, że sąsiedzi znają mój styl gry |
|
|
|
 |
Balerion [Usunięty]
|
|
|
|
No ja nie znam To może mistrzem będziesz? Nie myślałem o tej grze/zestawie graczy. Są/były prowadzone 4 gry, może będzie piata? |
|
|
|
 |
Shutt [Usunięty]
|
Wysłany: Nie 10 Cze, 2012
|
|
|
| Co z mapką? |
|
|
|
 |
Vickon [Usunięty]
|
Wysłany: Pon 18 Cze, 2012
|
|
|
| Adam Badura napisał/a: | | Shutt napisał/a: | | W dupie mam taką grę. |
Mówiłem, że ta gra umarła. A szkoda. |
Chyba trochę przesadzacie. Wlecze się jak ślimak, ale prócz Ash'a, wszyscy pozostali gracze regularnie sie pojawiją i kontrolują, co się dzieje na forum.
PBF #2 I #4 czekają na decyzje rf (może są już wysłane do GM) |
|
|
|
 |
Balerion [Usunięty]
|
Wysłany: Sro 20 Cze, 2012
|
|
|
Obie gry można uratować - potrzebni nowi gracze a z tego co przeczytałem na na "4" - są |
|
|
|
 |
|
|