Gra o Tron #PBF14 - Nadlatują Smoki - Nabór |
Autor |
Wiadomość |
Shutt [Usunięty]
|
Wysłany: Nie 23 Gru, 2012
|
|
|
Dobra, to pociągniemy te 25 rundy czy ile.
Wg mnie bez sensu, pierwszy raz gram stąd się wzięła moja propozycja. |
|
|
|
 |
Mortyr [Usunięty]
|
Wysłany: Nie 23 Gru, 2012
|
|
|
Ogłoszenie parafialne: przez najbliższe 3 dni (poniedziałek-środa) będę przez większość czasu niedostępny z wiadomego względu. |
|
|
|
 |
Krw4wy [Usunięty]
|
Wysłany: Pon 24 Gru, 2012
|
|
|
A moim zdaniem mniejsza ilość rozkazów, świadomie lub nie niweluje efekt śnieżnej kuli co jest problemem w wielu grach a nie w gocie dzięki czemu sojusze mają znaczenie we wszystkich częściach gry. Jestem świadomy że mając duże terytoria, wiele armii, brakuje rozkazów ale czy to nie oddaje różnicy w prowadzeniu wielkimi imperiami a małymi zorganizowanymi państewkami. |
|
|
|
 |
Shutt [Usunięty]
|
Wysłany: Wto 01 Sty, 2013
|
|
|
Tak patrzę na mapę i coś przyuważyłem, na granicy The Twins i The Fingers widać twarz |
|
|
|
 |
Vickon [Usunięty]
|
Wysłany: Nie 13 Sty, 2013
|
|
|
Wynikł pewnien problem z ujawnieniem licytacji. W tym konkretnym przypadku, nie miało to wpływu na grę.
Chodzi o to, że jeden z graczy podjął decyzję. A później się wstrzymał, po czym podjął taką samą decyzje po poscie kiwi. Pod uwagę wziąłem pierwszą decyzje tego gracza, nic to jednak nie zmieniło w wyniku. |
Ostatnio zmieniony przez Vickon Nie 13 Sty, 2013, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
 |
Shutt [Usunięty]
|
|
|
|
podjąłem i wziąłem* |
|
|
|
 |
Vickon [Usunięty]
|
|
|
|
Tak, tak. Już poprawiam. Polski to nigdy niebył mój konik. Zdecydowanie lepiej szło mi z matmy i fizyki. |
Ostatnio zmieniony przez Vickon Nie 13 Sty, 2013, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
 |
Shutt [Usunięty]
|
|
|
|
Spoczko, ja jestem raczej orto- i gramanazistą |
|
|
|
 |
Vickon [Usunięty]
|
Wysłany: Czw 24 Sty, 2013
|
|
|
Myślę, że Mortyr się nie obrazi jeżeli ktoś go zastąpi. Niewiele już Tyrellą pozostało.
Szkoda by było, aby się gra ciągneła. A jak Mortyr by już był czasowy, to może zrobić przewrót i ponownie kontlorować ród z Wysogrodu.
PS. Shutt jak na kogoś, kto nie ma czasu i przekazuje władzę w rodzie Arrynów, to jesteś bardzo aktywny na forum |
|
|
|
 |
Shutt [Usunięty]
|
|
|
|
Vickon, nie muszę niczego tłumaczyć, to była moja decyzja, ale wyjaśnię to.
Nie mam czasu kminić, ani nie mam do tego teraz głowy, a nie chce zepsuć gry ludziom tak jak to zrobił Mortyr. Poza tym najzwyczajniej w świecie nie chce mi się, nie potrafisz tego zaakceptować? Sesja mnie dorwała, po niej wyjeżdżam, więc tak czy siak musiałem zrezygnować.
Oprócz tego zostaje mi 16, w której muszę, o ile pojawi się nasz wielki nieobecny, robić mapki. |
|
|
|
 |
kiwi [Usunięty]
|
|
|
|
Pojawił się, w sumie mogę wrócić do robienia mapek spowrotem. Wydawało mi się ze spodobało Ci się GM'owanie w 16 to się nie odzywałem się. |
|
|
|
 |
Shutt [Usunięty]
|
|
|
|
Jak na razie Mortyra nie ma nie będę dawał rady to dam znać. |
|