Dodatki anglojęzyczne co sądzicie o nich - opinie i konkrety |
Autor |
Wiadomość |
kowal85 [Usunięty]
|
Wysłany: Nie 11 Lis, 2007 Dodatki anglojęzyczne co sądzicie o nich - opinie i konkrety
|
|
|
tu proszę się wypowiadać o dodatkach w postaci 30 kartowych zestawów |
|
|
|
 |
kowal85 [Usunięty]
|
Wysłany: Nie 11 Lis, 2007 pytanie o nowe dodatki :)
|
|
|
Z gory przepraszam za post pod postem
Chcialem poznac opinie graczy, ktorzy zakupili dodatek w postaci :
- Runebound: Cult of the Rune
- Runebound: Drakes and Dragonspawn
co owe dodatki wnosza do samej gry prosze o opinie za i przeciw ? bo sklaniam sie do zakupu owych kart a nie wiem czy jest warto
Z gory serdeczne dzieki |
|
|
|
 |
Shadow [Usunięty]
|
Wysłany: Wto 04 Gru, 2007
|
|
|
Ja mam pytanie dotyczące polskich dodatków, ale nie będę specjalnie zakładał nowego wątku. Który dodatek jest lepszy - Berło Kyrosa czy Korona Starszych Królów? |
|
|
|
 |
jeszua [Usunięty]
|
Wysłany: Pią 07 Gru, 2007
|
|
|
ha, kupiłem wreszcie
wczoraj poprzekładałem sobie sam żetoniki po stole, ale nie o tym chciałem
pytanie brzmi: wiem, że są po wyspiarsku dodatki rozwijające poziom interakcji pomiędzy graczami. grałem kiedyś w angielską wersję u gościa, który miał kilka dodatkowych decków, i między innymi takie cudo... tylko za chiny nie przypomnę sobie nazwy :/
dodatkowa talia kart umożliwiała AFAIR podrzucanie komuś dodatkowego wroga, wzmacnianie przeciwnika którego wyciągnął, albo osłabianie postaci innego gracza tuż przed/ w trakcie walki. były też chyba karty, którymi można było komuś na odległość pomóc
ktoś mi pomoże?
biorąc pod uwagę fakt, że słaba interakcja między grającymi jest jednym z (jak czytałem) poważniejszych mankamentów gry - mogłaby to być podpowiedź dla wydawnictwa co warto wydać w następnej kolejności
jsz |
|
|
|
 |
Ra666 [Usunięty]
|
Wysłany: Pią 07 Gru, 2007
|
|
|
Shadow napisał/a: | Ja mam pytanie dotyczące polskich dodatków, ale nie będę specjalnie zakładał nowego wątku. Który dodatek jest lepszy - Berło Kyrosa czy Korona Starszych Królów? |
Ja mialem kupowac caly komplet za jednym zamachem, ale jednak stwierdzilem ze musze zagrac kilka razy w sama podstawke.
I wreszcie nadszedl ten moment, od ktorego zaczac, od dwoch osob slyszalem ze Korona Starszych Królów i na ten sie raczej zdecyduje. |
|
|
|
 |
kowal85 [Usunięty]
|
Wysłany: Nie 13 Sty, 2008
|
|
|
Runebound: Cult of the Rune - wie ktos cos o tym dodatku ?
Runebound: Drakes and Dragonspawn - albo o tym dodatku ?
a w sprawie polskich dodatkow to zobacz sobie opinie w tych linkach co sadza o nich kupujacy
Berło Kyrosa
Korona Starszych Królów
Sam je mam i sa bardzo dobre nie pamietam teraz w jakim ale jest zwiekoszona interakcja graczy miedzy soba. I sa nowe zestawy i zadania glowne zamiast zabijac smoki jak w podstawce teraz trzeba sie zmierzyc z Gigantami i Straszymi Krolami |
|
|
|
 |
|