galakta.pl galakta.pl
Forum wydawnictwa gier planszowych Galakta

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj

Poprzedni temat «» Następny temat
Kolejny dodatek - jesień 2012
Autor Wiadomość
D.W.
Galakta

Wysłany: Sro 01 Lut, 2012   Kolejny dodatek - jesień 2012

Na jesień 2012 planujemy kolejny dodatek do serii Horror w Arkham. Nie wiemy jeszcze dokładnie jakie będziemy mieli możliwości wyboru. Ale zakładając, że taki wybór byłby możliwy to proszę o sugestie jaki najchętniej widzielibyście dodatek.

dreamer
[Usunięty]

Wysłany: Sro 01 Lut, 2012   

Najlepiej zachować chronologię - czyli planszowy "Kingsport Horror", a jeżeli miałby to być karciany to "Black Goat from the Woods". Planszowy na pewno byłby większą gratką dla graczy :wink:

suchii
[Usunięty]

Też jestem za tym żeby zachować chromologie wydawania dodatków, czyli kinsport byłby jak najbardziej wskazany.

Z drugiej strony jeśli będzie wybór między kilkoma dodatkami to czemu nie wybrać wszystkich możliwych które będą do wyboru i wydać je np. miesiąc po miesiącu :cool:

szutek
[Usunięty]

Zdecydowanie Kingsport, chociaż mi osobiście z dodatkami się nie spieszy i tempo jeden na rok mi np. odpowiada :)

groan
[Usunięty]

D.W. zapowiadałeś dwa dodatki w tym roku. :mrgreen: Jako pierwszy widzę Kingsport lub inny planszowy. Jako drugi - mały karciany. Najpewniej Czarną Kozę, bo jej wydanie było teoretycznie możliwe w zeszłym roku. Szkoda, że piszesz "na jesieni", bo to oznacza koniec tego roku, a pewnikiem styczeń 2013. Z drugiej strony - dziękuję za to co już się ukazało i cieszę się, że coś się jeszcze ukaże. I dlatego wszystko co ukazuje się w tej lini kupuję u Was w sklepiku (oprócz podstawki - nabyłem gdzie indziej, ale u Was jej po prostu nie było.) Ups - Faraona też nie kupiłem u Was....ale liczą się przyszłe zakupy!

Sandking
[Usunięty]

Wysłany: Czw 02 Lut, 2012   

Przecież już jeden dodatek w tym roku był. Trzy dodatki na rok to już lekka przesada dla mnie. Nawet nie zdążyłem ogarnąć Dunwich, a tu Król w Żółci. Kingsport na jesień (o ile to na serio będzie jesień, czyli np październik 2012, a nie styczeń 2013) jest jak najbardziej ok.

wesolo22
[Usunięty]

Witam, moje osobiste zdanie to Kingsport Horror (czyli za chronologią), dodatkowe pytanko z mojej strony czy są plany wydania reedycji Faraona??

Sargodar
[Usunięty]

Kingsport Horror jak najbardziej proszę !

Robaczyw
[Usunięty]

Też jestem za Kingsport : )

Helga
[Usunięty]

Wysłany: Nie 05 Lut, 2012   

A czy jakaś reedycja podstawki jest przewidziana? Bo nigdzie nie mogę dostać :/.

Matthias[Wlkp]
[Usunięty]

Wysłany: Nie 05 Lut, 2012   

Dla mnie nie ma to większego znaczenia. Preferencja w kolejności:

1. Innsmouth ...
2. Lurker at the Threshold
3. Kingsport ...
4. Black Goat ...
...
99. Miskatonic - bardzo się ucieszę, jeśli wyjdzie ... na samym końcu.

Chrostek84
[Usunięty]

Wysłany: Pon 06 Lut, 2012   

Jestem za oryginalną kolejnością wydawania gier, ale kupię wszystko co wyjdzie. Im szybciej tym lepiej.

Ad-M
[Usunięty]

Wysłany: Pon 20 Lut, 2012   

Ja byłbym najbardziej zadowolony z dodatku Innsmouth, ale oczywiście nie pogardzę innymi.

Marcus
[Usunięty]

Wysłany: Pon 20 Lut, 2012   

Kingsport i jechać po kolei.

Wacho
[Usunięty]

Wysłany: Wto 28 Lut, 2012   

WITAM ZDECYDOWANIE JESTAE ZA Kingsport EWENTUALNIE ZA Black Goat ... JEDNAKŻE PO RAZ KOLEJNY ZAPWENIAM, ŻE I TAK KUPIĘ WSZYSTKO Z TEJ GRY CO WYJDZIE PL! :twisted:

Odpowiedz do tematu