Kolejny dodatek - jesień 2012 |
Autor |
Wiadomość |
D.W.
Galakta

|
Wysłany: Sro 01 Lut, 2012 Kolejny dodatek - jesień 2012
|
|
|
Na jesień 2012 planujemy kolejny dodatek do serii Horror w Arkham. Nie wiemy jeszcze dokładnie jakie będziemy mieli możliwości wyboru. Ale zakładając, że taki wybór byłby możliwy to proszę o sugestie jaki najchętniej widzielibyście dodatek. |
|
|
|
 |
dreamer [Usunięty]
|
Wysłany: Sro 01 Lut, 2012
|
|
|
Najlepiej zachować chronologię - czyli planszowy "Kingsport Horror", a jeżeli miałby to być karciany to "Black Goat from the Woods". Planszowy na pewno byłby większą gratką dla graczy |
|
|
|
 |
suchii [Usunięty]
|
|
|
|
Też jestem za tym żeby zachować chromologie wydawania dodatków, czyli kinsport byłby jak najbardziej wskazany.
Z drugiej strony jeśli będzie wybór między kilkoma dodatkami to czemu nie wybrać wszystkich możliwych które będą do wyboru i wydać je np. miesiąc po miesiącu |
|
|
|
 |
szutek [Usunięty]
|
|
|
|
Zdecydowanie Kingsport, chociaż mi osobiście z dodatkami się nie spieszy i tempo jeden na rok mi np. odpowiada |
|
|
|
 |
groan [Usunięty]
|
|
|
|
D.W. zapowiadałeś dwa dodatki w tym roku. Jako pierwszy widzę Kingsport lub inny planszowy. Jako drugi - mały karciany. Najpewniej Czarną Kozę, bo jej wydanie było teoretycznie możliwe w zeszłym roku. Szkoda, że piszesz "na jesieni", bo to oznacza koniec tego roku, a pewnikiem styczeń 2013. Z drugiej strony - dziękuję za to co już się ukazało i cieszę się, że coś się jeszcze ukaże. I dlatego wszystko co ukazuje się w tej lini kupuję u Was w sklepiku (oprócz podstawki - nabyłem gdzie indziej, ale u Was jej po prostu nie było.) Ups - Faraona też nie kupiłem u Was....ale liczą się przyszłe zakupy! |
|
|
|
 |
Sandking [Usunięty]
|
Wysłany: Czw 02 Lut, 2012
|
|
|
Przecież już jeden dodatek w tym roku był. Trzy dodatki na rok to już lekka przesada dla mnie. Nawet nie zdążyłem ogarnąć Dunwich, a tu Król w Żółci. Kingsport na jesień (o ile to na serio będzie jesień, czyli np październik 2012, a nie styczeń 2013) jest jak najbardziej ok. |
|
|
|
 |
wesolo22 [Usunięty]
|
|
|
|
Witam, moje osobiste zdanie to Kingsport Horror (czyli za chronologią), dodatkowe pytanko z mojej strony czy są plany wydania reedycji Faraona?? |
|
|
|
 |
Sargodar [Usunięty]
|
|
|
|
Kingsport Horror jak najbardziej proszę ! |
|
|
|
 |
Robaczyw [Usunięty]
|
|
|
|
Też jestem za Kingsport : ) |
|
|
|
 |
Helga [Usunięty]
|
Wysłany: Nie 05 Lut, 2012
|
|
|
A czy jakaś reedycja podstawki jest przewidziana? Bo nigdzie nie mogę dostać :/. |
|
|
|
 |
Matthias[Wlkp] [Usunięty]
|
Wysłany: Nie 05 Lut, 2012
|
|
|
Dla mnie nie ma to większego znaczenia. Preferencja w kolejności:
1. Innsmouth ...
2. Lurker at the Threshold
3. Kingsport ...
4. Black Goat ...
...
99. Miskatonic - bardzo się ucieszę, jeśli wyjdzie ... na samym końcu. |
|
|
|
 |
Chrostek84 [Usunięty]
|
Wysłany: Pon 06 Lut, 2012
|
|
|
Jestem za oryginalną kolejnością wydawania gier, ale kupię wszystko co wyjdzie. Im szybciej tym lepiej. |
|
|
|
 |
Ad-M [Usunięty]
|
Wysłany: Pon 20 Lut, 2012
|
|
|
Ja byłbym najbardziej zadowolony z dodatku Innsmouth, ale oczywiście nie pogardzę innymi. |
|
|
|
 |
Marcus [Usunięty]
|
Wysłany: Pon 20 Lut, 2012
|
|
|
Kingsport i jechać po kolei. |
|
|
|
 |
Wacho [Usunięty]
|
Wysłany: Wto 28 Lut, 2012
|
|
|
WITAM ZDECYDOWANIE JESTAE ZA Kingsport EWENTUALNIE ZA Black Goat ... JEDNAKŻE PO RAZ KOLEJNY ZAPWENIAM, ŻE I TAK KUPIĘ WSZYSTKO Z TEJ GRY CO WYJDZIE PL! |
|
|
|
 |
|