Przesunięty przez: admin Sro 08 Wrz, 2010 |
Kraków |
Autor |
Wiadomość |
Chaber [Usunięty]
|
Wysłany: Sob 07 Sie, 2010 Kraków
|
|
|
Witam,
gracze niehardcorowi którzy chętnie by się spotkali w knajpce przy piwku lub innym drinku bezalkoholowym, na sympatyczną bezstresowa rozgrywkę niech dają znać tutaj, może się jakoś zmówimy.
Piter
PS
UWAGA: zaproszenie skierowane tylko do sympatycznych ludzi :)
PPS
Żeby doprecyzować, 'niehardcorowi gracze' to tacy co nie irytują się jak ktoś gra orkami w obronie. |
|
|
|
 |
Xeel [Usunięty]
|
Wysłany: Sob 07 Sie, 2010
|
|
|
Hej, ja bym się na to pisał, choć zaznaczę od razu że w WI jestem jak na razie zielony, no ale trzeba kiedyś zacząć;) |
|
|
|
 |
MagisterMilitum [Usunięty]
|
Wysłany: Wto 10 Sie, 2010
|
|
|
dajcie znac tylko kiedy
Ale mam tez nadzieje na poważne granie turniejowe czy to w bardzie czy w zgrami - |
|
|
|
 |
Xeel [Usunięty]
|
|
|
|
Jeśli chodzi o ten tydzień, to mógłbym grać w zasadzie od jutra do piątku włącznie, jeśli ktoś miałby czas na partyjkę kolo 12-15, to można by się jakoś ustawić. |
|
|
|
 |
|
|
|
|
miedzy 12 a 15 wiekszosc ludzi (a ja na pewno) siedzi w robocie - ja proponuje godziny 19-22 w jakimś fajnym miejscu |
|
|
|
 |
Xeel [Usunięty]
|
Wysłany: Sro 11 Sie, 2010
|
|
|
MagisterMilitum napisał/a: | :shock: miedzy 12 a 15 wiekszosc ludzi (a ja na pewno) siedzi w robocie - ja proponuje godziny 19-22 w jakimś fajnym miejscu |
Dlatego napisałem że jeśli chodzi o końcówkę tego tygodnia to odpowiadałyby mi takie godziny, normalnie to tak lekko nie mam 19 też by była ok, zostawałoby znaleźć miejsce, Bard i zgrami.pl na Garbarskiej mają chyba akurat do 19 otwarte, więc to by odpadało (chyba żeby się ustawić jakoś wcześniej, jeśli by się akurat dało). |
|
|
|
 |
|
|
|
|
sklepy raczej na pewno odpadają - proponował bym jakąś miła kanjpke ale nie imprezownie. Ostatnio odkryłem kazamaty.com.pl - juz na samej www można wyczytać ze przychylni sa rożnym zlota/graniu/spotkaniom - warto rozważyć, dojazd ok z praktycznie kazdej czesci krakowa (no ok dojazd + dojscie ) - nie namawiam - zeby nie było ze kryptoreklama, ot po prostu przypomniałem sobie |
|
|
|
 |
Xeel [Usunięty]
|
|
|
|
MagisterMilitum napisał/a: | kazamaty.com.pl - juz na samej www można wyczytać ze przychylni sa rożnym zlota/graniu/spotkaniom - warto rozważyć |
Wygląda nieźle Dziś i jutro z powodów, ogólnie rzecz biorąc, technicznych nie dałbym rady pojawić się tam w okolicach 19, ale pomysł jest ok. Ze swojej strony ponawiam propozycję spotkania we wcześniejszych godzinach, gdyby ktoś miał akurat wolną chwilę i chciał zagrać. |
|
|
|
 |
Chaber [Usunięty]
|
|
|
|
Ja najchętniej zaraz po robocie od 17 wzwyż, nie chce mi się jechać do domu i zaraz wracać. Co do knajpy jeszcze jest np Śródziemie z co środową imprezą, http://www.srodziemie.pl/impreza1.html, oczywiście nie musi być środa i nie musi być Śródziemie
Pozdrawiam
Piter |
|
|
|
 |
|
|
|
|
ooo nie wiedziałem, ze śródziemie to reaktywowało, fajnie , mnie obojetne, ale jak jest tam duzo osób to...hmmm spedu nie lubie ale co tam |
|
|
|
 |
Xeel [Usunięty]
|
|
|
|
Też dobry pomysł Jeśli ktoś chciałby ustawić się na partyjkę albo dwie w piątek, np. koło 17 (i najlepiej gdzieś w okolicach rynku), to proszę o znak.
Oczywiście to tylko propozycja daty, piszcie kiedy mielibyście wolną chwilę żeby zagrać, jakoś się ustawimy |
|
|
|
 |
Merenerook [Usunięty]
|
Wysłany: Czw 19 Sie, 2010 Kraków
|
|
|
Witam serdecznie jakże nieliczną scenę WHI Kraków. Tak sobie pomyślałem dziś przy herbacie iż przydało by się założyć stronę WHI Kraków na facebooku. "Warhammer Invasion Krakow" Zapraszam serdecznie. |
|
|
|
 |
Xeel [Usunięty]
|
Wysłany: Sob 21 Sie, 2010
|
|
|
No to jak, ktoś chciałby zagrać w przyszłym tygodniu? |
|
|
|
 |
Merenerook [Usunięty]
|
Wysłany: Nie 22 Sie, 2010
|
|
|
Ja jestem za:) W środku tygodnia czy weekend? Przydało by się zebrać 4 osoby żeby każdy grał. |
|
|
|
 |
Xeel [Usunięty]
|
Wysłany: Nie 22 Sie, 2010
|
|
|
Jeśli chodzi o mnie, najbardziej odpowiadałby mi środek tygodnia w górę, ale wszystko jest do dogrania. Pozostaje też kwestia godzin, bo z miejscem do grania raczej nie będzie większego problemu. |
|
|
|
 |
|