Kupię grę Arkham Horror PL |
Autor |
Wiadomość |
dzakuc [Usunięty]
|
Wysłany: Pią 20 Sty, 2012 Kupię grę Arkham Horror PL
|
|
|
Jak w temacie - kupię za rozsądną cenę dobrze zachowaną grę arkham horror w polskiej wersji językowej. Interesuje mnie tylko podstawka, dodatki nie wchodzą w grę.
Kontakt - tomasz.jackowski@o2.pl lub prywatna wiadomość przez forum |
|
|
|
 |
dzakuc [Usunięty]
|
Wysłany: Czw 26 Sty, 2012
|
|
|
oferta już nieaktualna |
|
|
|
 |
Cthulhu [Usunięty]
|
Wysłany: Pon 06 Lut, 2012 Kupię polską edycję Horror w Arkham
|
|
|
Kupię edycję polską "Horror w Arkham". Oczekuję kompletu wszystkich elementów gry i całości w dobrym stanie. Oferty proszę kierować na: nathan69@o2.pl |
|
|
|
 |
TomekPopek21 [Usunięty]
|
Wysłany: Wto 11 Wrz, 2012
|
|
|
Witam twoja oferta dalej aktualna. Mineło już trochę czasu od napisania posta ale na maila nie odpisuje nikt ??? |
|
|
|
 |
cezduq [Usunięty]
|
Wysłany: Wto 16 Paź, 2012
|
|
|
Jak ktos ma na zbyciu calosc czy tez poszczegolne dodadki to prosze na maila chetnie kupie;] |
|
|
|
 |
Avael [Usunięty]
|
Wysłany: Czw 18 Paź, 2012
|
|
|
Widać nie jestem jedynym, który ma ochotę na tę grę
Panie i Panowie, również jestem chętny na kupno. Jeżeli ktoś chciałby się pozbyć gry piszcie proszę na priv.
POzdrawiam |
|
|
|
 |
Griever [Usunięty]
|
Wysłany: Sro 02 Sty, 2013
|
|
|
A ja mam tę grę do sprzedania. Stan idealny, jeszcze w folii. Gra jest nowa i mam ją na zbyciu, bo była nietrafionym prezentem (dla kogoś komu to niepotrzebne) i chciałbym zatem sprzedać.
Jeśli są chętni, to proszę o kontakt na PW lub gg: 2912229, ewentualnie prywatna wiadomość na FB: http://www.facebook.com/profile.php?id=612478254 |
|
|
|
 |
Nyu [Usunięty]
|
Wysłany: Czw 17 Sty, 2013
|
|
|
Jak w temacie chętnie zakupie(podstawkę samą albo z dodatkami) - oferty proszę słać na PM lub iriansb@wp.pl
Pozdrawiam |
|
|
|
 |
wezuwiusz [Usunięty]
|
Wysłany: Czw 17 Sty, 2013
|
|
|
radzę sprawdzić na allegro. ostatnio widziałem niezłe oferty nietrafionych prezentów. |
|
|
|
 |
|