Monster box |
Autor |
Wiadomość |
8janek8 [Usunięty]
|
Wysłany: Sob 13 Cze, 2009 Monster box
|
|
|
Podzielcie się w czym trzymacie potworki? I gdzie najlepiej się w coś takiego zaopatrzyć? Najchętniej to zakupiłbym coś takiego: http://images.boardgamege...ic434993_md.jpg, ale pewnie nie osiągalne (przy najmniej w przystępnej cenie).
Ja mam jakiś za duży worek z materiału, który w środku nie jest wyścielony "śliskim" materiałem, przez co żetony się haczą i niszczą:/ |
|
|
|
 |
poooq [Usunięty]
|
Wysłany: Sob 13 Cze, 2009
|
|
|
My losujemy potworki z czarnego kapelusza mojej żony, ale mam ochotę zaopatrzyć się w rasowy, składany cylinder, który zmieści się w pudełku i zamiast królików będzie wypluwał odrażające i urągające zdrowemu rozsądkowi bestie... |
|
|
|
 |
szutek [Usunięty]
|
|
|
|
Woreczek na literki do gry SCRABBLE |
|
|
|
 |
prodi33 [Usunięty]
|
|
|
|
Czyste płytki kupuje się w takich pudełkach "cake" I ja właśnie w takim pudełeczku na 50 płytek trzymam swoje paskudy |
|
|
|
 |
Cyryl15 [Usunięty]
|
|
|
|
A ja trzymam swoje potworki w piwnicy, w drewnianej okutej żelazem skrzyni z pieczęcią Starszych Bogów na zamku. Wypuszczam je tylko jak gram a potem zaganiam z powrotem. Ostatnio zaginął mój sąsiad, który poszedł do piwnicy po kartofle. Znaleziono tylko latarkę i pasmo śluzu prowadzące pod drzwi mojej piwnicy...Teraz sąsiadka patrzy na mnie z wyrzutem a w nocy z piwnicy dobiegają zawodzenia kultystów: "Ia! Ia! Cthulu ftaghn!!!"
A poważnie - mam osobny, płócienny worek na żetony potworów i z niego zawsze losujemy potworki. |
|
|
|
 |
Bryndzollo [Usunięty]
|
Wysłany: Nie 14 Cze, 2009
|
|
|
Mam drewniane pudełko - imitacja skrzynki, kupione w sklepie wszystko po 5 zł ( kosztowało 17 ). Sprawdza się świetnie i ładnie komponuje w klimat mrocznych tajemnic ze strychu |
|
|
|
 |
glootech [Usunięty]
|
Wysłany: Czw 23 Gru, 2010
|
|
|
Mam nadzieję, że nie dostanę po głowie za odkopanie starego tematu .
Ja potwory podczas gry trzymam w Kubeczku Grozy.
Kubeczek Grozy ma pojemność mniej więcej litra i wygląda tak. |
|
|
|
 |
|