galakta.pl galakta.pl
Forum wydawnictwa gier planszowych Galakta

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj

Poprzedni temat «» Następny temat
Traders & Barbarians Expansion
Autor Wiadomość
redtwiggy
[Usunięty]

Wysłany: Pią 01 Sty, 2010   Traders & Barbarians Expansion

Witam serdecznie, chciałem się dowiedzieć czy są już jakieś bardziej sprecyzowane plany wydania tego dodatku po polsku.

Zamierzam sobie rozszerzyć podstawkę Catana i ten dodatek wydaje się najciekawszy, szczególnie że na BGG jest opisany jako 2-4 graczy, te „2” to mam nadzieje że nie pomyłka.
Tak więc jeśli Galakta byłaby wstanie podać jakiś konkretny termin to byłbym bardzo wdzięczny, jeśli nie to nadal będę miał dylemat czy Żeglarze czy Rycerze :)

rzepcio
[Usunięty]

Wysłany: Sro 01 Gru, 2010   

Co z tym dodatkiem? Miał być w 2009 roku.

Alex
[Usunięty]

Wysłany: Czw 02 Gru, 2010   

Tak, zestaw daje możliwość gry w 2 osoby. A co do wydania, to pamiętam że były problemy w zrobieniu mixa niemieckich grafik i drewnianych elementów, tak żeby wydanie pasowało do poprzednich polskich. Co nie zmienia faktu, że trwa to już trochę bardzo długo i fajnie by było skompletować wreszcie kolekcję głównej serii osadników po polsku.

thy_master
[Usunięty]

Wysłany: Sob 04 Gru, 2010   

Podczepiając się do wątku, też nie mogę doczekać się kolejnego dodatku. Mam już wszystkie dostępne, ale ciekawość nie daje mi spokoju. Może wiecie kiedy barbarzyńcy pojawią się w polskiej wersji?

chlebak
[Usunięty]

Wysłany: Wto 21 Gru, 2010   

i ja bym to chętnie ujrzał na swojej półce z grami

ciara87
[Usunięty]

Wysłany: Nie 02 Sty, 2011   

Witam, przeglądałam właśnie na BGG dodatki do Osadników i to rozszerzenie, jak i inne (Wielka Rzeka i Rybacy, także Event Cards), a dokładniej mówiąc WSZYSTKIE dodatki są przeze mnie i moje otoczenie wyczekiwane :)
PS. Dziękuję Galakcie za tą i za inne wspaniałe gry, które wydaje - trafiają w moje i nie tylko gusta najbardziej z wszystkich wydawców gier. :)

Odpowiedz do tematu