galakta.pl galakta.pl
Forum wydawnictwa gier planszowych Galakta

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj

Poprzedni temat «» Następny temat
Rozwiniecia
Autor Wiadomość
Kacper213 

Dołączył: 26 Lip 2011
Posty: 23
Wysłany: Nie 12 Lut, 2012   Rozwiniecia

Gdy przeciwnik ma karte wsparcia orków zagroda zembaczy to moge mu przesuwac to tej strefy rozwiniecia gdzie znajduje sie to wsparcie??
 
     
DaRKeR 
OT- Inwazja


Wiek: 33
Dołączył: 20 Paź 2010
Posty: 1248
Skąd: Wrocław
Wysłany: Nie 12 Lut, 2012   

tak.
_________________
<- Polub nas na Facebooku ! Miejsce spotkań z Warhammer'em Inwazją
 
 
     
Kacper213 

Dołączył: 26 Lip 2011
Posty: 23
Wysłany: Nie 12 Lut, 2012   

a myslalem ze to sie zniszczy jak przesune ;D
 
     
DaRKeR 
OT- Inwazja


Wiek: 33
Dołączył: 20 Paź 2010
Posty: 1248
Skąd: Wrocław
Wysłany: Nie 12 Lut, 2012   

Nie ma takiej zasady. Właściciel Zagrody Zębaczy nie może zagrać ani wstawić do gry w tą strefę rozwinięć, te obostrzenia nie dotyczą jednak przeciwnika.
_________________
<- Polub nas na Facebooku ! Miejsce spotkań z Warhammer'em Inwazją
 
 
     
Wyświetl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do:  

Powered by phpBB modified by Przemo © 2003 phpBB Group
Strona wygenerowana w 0.08 sekundy. Zapytań do SQL: 13