Gdzie kupić żeglarzy |
Autor |
Wiadomość |
sambor5 [Usunięty]
|
Wysłany: Pon 19 Gru, 2011 Gdzie kupić żeglarzy
|
|
|
Witam
Wie ktoś gdzie jeszcze dostanę żeglarzy z catanu w wersji drewnianej? Na allegro są same dodatki dla 5/6 graczy. Jak by ktoś znalazł prosiłbym o informację. Długo szukałem i obawiam się, że już nie dostanę tego :/ |
|
|
|
 |
Kargad [Usunięty]
|
Wysłany: Pon 19 Gru, 2011
|
|
|
Spróbuj w Empiku, albo moze w jakims markecie, ja ostatnio w tym pierwszym widzialem np. Osadnikow podstawke w wersji drewnianej obok nowej podstawki |
|
|
|
 |
Radziol88 [Usunięty]
|
|
|
|
 |
sambor5 [Usunięty]
|
Wysłany: Pon 19 Gru, 2011
|
|
|
Przeszukałem wszystkie sklepy na tej stronie. Tylko w jednym gra była dostępna - agard.pl
przeczytałem, że sklep ma dość sporo negatywnych opinii, właśnie takich, że na stronie jest napisane "towar dostępny" a później anulują zamówienie bo towaru nie ma.
zamówiłem mimo to, jednak obawiam się, że gry też nie będzie. jak ktoś wie gdzie można kupić to prosiłbym dalej wypisywać tutaj |
|
|
|
 |
lakibar [Usunięty]
|
Wysłany: Pią 27 Kwi, 2012
|
|
|
sambor5 napisał/a: |
Przeszukałem wszystkie sklepy na tej stronie. Tylko w jednym gra była dostępna - agard.pl
przeczytałem, że sklep ma dość sporo negatywnych opinii, właśnie takich, że na stronie jest napisane "towar dostępny" a później anulują zamówienie bo towaru nie ma.
zamówiłem mimo to, jednak obawiam się, że gry też nie będzie. jak ktoś wie gdzie można kupić to prosiłbym dalej wypisywać tutaj |
Witam,
sambor5 czy udało Ci się dokupić dodatek?
Mam ten sam problem... |
|
|
|
 |
jolietjake [Usunięty]
|
Wysłany: Sro 20 Cze, 2012 Drewniana edycja Żeglarzy Catanu - oferta
|
|
|
Witam!
Mam do sprzedania nigdzie niedostepnych Żeglarzy z Catanu w edycji drewnianej. Szczegóły w treści aukcji: http://allegro.pl/show_item.php?item=2435328431
Pozdrawiam! |
|
|
|
 |
Radziol88 [Usunięty]
|
Wysłany: Czw 21 Cze, 2012 Re: Drewniana edycja Żeglarzy Catanu - oferta
|
|
|
200? 240 kup teraz?
Ktoś musiałby być na prawdę zdesperowany.
I nie ma to jak zarejestrować się na forum tylko po to, żeby próbować kogoś namówić na kupno |
|
|
|
 |
jolietjake [Usunięty]
|
Wysłany: Pią 22 Cze, 2012
|
|
|
Radziol88 > Cena jest teraz niższa ;] Ale tak, po tyle schodzą Żeglarze ze wzgledu na swoją niedostępność.
No przedtem korzystałem z forum, ale akurat nigdy nic nie pisałem, dopiero teraz założyłem konto. |
|
|
|
 |
Radziol88 [Usunięty]
|
Wysłany: Pią 22 Cze, 2012
|
|
|
jolietjake napisał/a: | Ale tak, po tyle schodzą Żeglarze ze wzgledu na swoją niedostępność. |
Ludzie są na prawdę zdesperowani |
|
|
|
 |
mustrum [Usunięty]
|
Wysłany: Pon 10 Gru, 2012 żeglarze
|
|
|
Witam,
Jeśli ktos ma na sprzedaż żeglarzy drewnianych to prosze o informacje.
Oczywiscie jak ktos chce startowac z tak abstrakcyjnymi propozycjami jak ta poprzednia, że za to można sobie kupic nówke i żeglarzy plastikowych to prosze sobie łaskawie wsadzic to w ****...
Jak dla mnie to nie musze miec zafoliowanej nówki byleby wczesniejszy używajacy bardzo szanował grę.
Propozycje po 200PLN odrazu sobie darujcie - kupie nowy komplet, naprawde nie jestem przywiazany do wartosci sentymentalnych kolekcjonerskiej starej gry.
Pozdrawiam;) |
|
|
|
 |
|