| 

|  | galakta.pl Forum wydawnictwa gier planszowych Galakta

|  

| "Defend tor Aendris" |  
      | Autor | Wiadomość |  
      | picek [Usunięty]

| 

|  Wysłany: Nie 15 Kwi, 2012   "Defend tor Aendris" |   
 |  
               | 
 |  
               | Czy jeżeli jednostka na misji "Defend tor Aendris" broni się i ginie zdobywa zasoby czy nie? Czy jeżeli ginie dodatkowo usuwamy wszystkie zasoby z tej karty misji? |  |  
		|   |  |  
		|  |  
      | Dziobak [Usunięty]

| 

|  Wysłany: Nie 15 Kwi, 2012 |   
 |  
               | 
 |  
               | Nie ma jednostki na misji = nie może być na misji żetonów |  |  
		|   |  |  
		|  |  
      | koniec [Usunięty]

| 

|  Wysłany: Pon 16 Lip, 2012 |   
 |  
               | 
 |  
               | witam, jestem nowy w tej grze i też mam jedno pytanie odnośnie tej karty: zapisie znajduje się ,,każda jednostka, która wypełnia tę Misję [...]" czy znaczy to że do tej misji mogę przypisać więcej niż jedną(jak jest normalnie/standardowo) jednostkę?
 |  |  
		|   |  |  
		|  |  
      | Dziobak [Usunięty]

| 

|  Wysłany: Pon 16 Lip, 2012 |   
 |  
               | 
 |  
               | Nie możesz podpiąć pod misję więcej niż jedną jednostkę. 'Każda jednostka' w tym wypadku po prostu oznacza dowolną jednostkę wystawioną na tej misji. |  |  
		|   |  |  
		|  |  
      | Nilis [Usunięty]

| 

|  Wysłany: Sro 08 Sie, 2012 |   
 |  
               | 
 |  
               |  	  | koniec napisał/a: |  	  | witam, jestem nowy w tej grze i też mam jedno pytanie odnośnie tej karty: zapisie znajduje się ,,każda jednostka, która wypełnia tę Misję [...]" czy znaczy to że do tej misji mogę przypisać więcej niż jedną(jak jest normalnie/standardowo) jednostkę?
 | 

taki zapis daje twórcom spore możliwości na przyszlość. W kolejnym cyklu może wyjść np. karta, która pozwoli nam umieścić dwie jednostki na misji? nie wiadomo co jeszcze wymyślą twórcy:)
 |  |  
		|   |  |  
		|  |  
      |  |  |