galakta.pl galakta.pl
Forum wydawnictwa gier planszowych Galakta

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj

Poprzedni temat «» Następny temat
Badacze i potwory - ile powinny kosztować figurki?
Autor Wiadomość
Wacho
[Usunięty]

Wysłany: Czw 18 Paź, 2012   Badacze i potwory - ile powinny kosztować figurki?

Witam,
od pewnego czasu badam - jak na poszukiwacza przystało - powyższy temat. Po ostatniej rozgrywce w AH z użyciem figurek z Posiadłości Szaleństwa - zdecydowałem się na odpowiednie zgłębienie tego tematu...
Jak na razie ceny znalezione w PL na poszczególne zestawy/packi poszukiwaczy i potworów zapierają dech w piersi...

Co o tym myślicie? Moim zdaniem pack poszukiwaczy za ponad 800 PLN to po prostu przegięcie - tym bardziej, że nie jest to produkt "super premium" - raczej określiłbym go mianem fajnego "umilacza" do znanej gry/gier...

W/d mnie rozsądna cena za 48 poszukiwaczy oscylująca między 300 - 350 PLN (max 400) była by do zaakceptowania i zapewne wielu byłoby chętnych na taki zakup, a tym czasem pozostaje zaciskać zęby.

Dodatkowo nie jestem w stanie zrozumieć dysproporcji gdzie produkty w sklepie FFG są znacznie tańsze niż w sklepie Galakty (poszukiwacze tam kosztują ok 190 $) a biorąc pod uwagę zamówienia składane przez Galaktę "narzut" staje się w mojej ocenie zbyt duży.

cezduq
[Usunięty]

Wysłany: Pią 19 Paź, 2012   

Witam, jakies 2 lata temu troche bylo i mozna bylo wychaczyc na ebayu, tez rebel mial jakies promocje.

Kiedys sie napalilem na to tak samo jak gdzies widzialem potworki ;] ale mi minelo;]

Arturus
[Usunięty]

Wysłany: Pią 19 Paź, 2012   

Witam

Kupiłem tylko jednego potwora - Koszmar z Dunwich.

Cena obniżyła moją Poczytalność.

Odpowiedz do tematu