|
galakta.pl
Forum wydawnictwa gier planszowych Galakta
|
Badacze i potwory - ile powinny kosztować figurki? |
Autor |
Wiadomość |
Wacho [Usunięty]
|
Wysłany: Czw 18 Paź, 2012 Badacze i potwory - ile powinny kosztować figurki?
|
|
|
Witam,
od pewnego czasu badam - jak na poszukiwacza przystało - powyższy temat. Po ostatniej rozgrywce w AH z użyciem figurek z Posiadłości Szaleństwa - zdecydowałem się na odpowiednie zgłębienie tego tematu...
Jak na razie ceny znalezione w PL na poszczególne zestawy/packi poszukiwaczy i potworów zapierają dech w piersi...
Co o tym myślicie? Moim zdaniem pack poszukiwaczy za ponad 800 PLN to po prostu przegięcie - tym bardziej, że nie jest to produkt "super premium" - raczej określiłbym go mianem fajnego "umilacza" do znanej gry/gier...
W/d mnie rozsądna cena za 48 poszukiwaczy oscylująca między 300 - 350 PLN (max 400) była by do zaakceptowania i zapewne wielu byłoby chętnych na taki zakup, a tym czasem pozostaje zaciskać zęby.
Dodatkowo nie jestem w stanie zrozumieć dysproporcji gdzie produkty w sklepie FFG są znacznie tańsze niż w sklepie Galakty (poszukiwacze tam kosztują ok 190 $) a biorąc pod uwagę zamówienia składane przez Galaktę "narzut" staje się w mojej ocenie zbyt duży. |
|
|
|
 |
cezduq [Usunięty]
|
Wysłany: Pią 19 Paź, 2012
|
|
|
Witam, jakies 2 lata temu troche bylo i mozna bylo wychaczyc na ebayu, tez rebel mial jakies promocje.
Kiedys sie napalilem na to tak samo jak gdzies widzialem potworki ;] ale mi minelo;] |
|
|
|
 |
Arturus [Usunięty]
|
Wysłany: Pią 19 Paź, 2012
|
|
|
Witam
Kupiłem tylko jednego potwora - Koszmar z Dunwich.
Cena obniżyła moją Poczytalność. |
|
|
|
 |
|
|