galakta.pl galakta.pl
Forum wydawnictwa gier planszowych Galakta

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj

Poprzedni temat «» Następny temat
hmm Zaproszenie na grubsze granie ?^^
Autor Wiadomość
Gog
[Usunięty]

Wysłany: Czw 24 Sty, 2013   hmm Zaproszenie na grubsze granie ?^^

Tak z ciekawości, chciałem spytać kolegów czy byłby ktos chętny na całodzienne/weekendowe zagranie w GoTa na 9/12? Zaproponowałbym był Kraków, bo moge tu jakby trzeba było załatwic 5-6 ogarów od ręki :) A jest dużo osob na forum np z rzeszowa/katowic/tarnowa no i ludzie z dalsza jeśli byliby chętni. Od strony technicznej w sensie plansza, pionki, karty czy miejsce, ogarneliśmy to z Shuttem juz. Jednak forum to forum, a granie na zywo przy piwku czy bez to inna gra jednak, czy byliby chętni? Oczywiście wszystko do dogadania. Jeśli ktoś ma jakies propozycje, petycje, inteligetne pomysły i rozwiązania to jestem otwarty :) Pozdrawiam

Shutt
[Usunięty]

Wysłany: Czw 24 Sty, 2013   

Hah, ciekawe jakby to było gdybyśmy się jednak zjechali :P
Można też zastanowić się nad mini ligą, zagrać kilka gier, a potem rundę finałową ;) ale of corz to alternatywa.

Gog
[Usunięty]

moze byc i tak :) mowie jestem otwarty w 12 osob mozna zagrac 2 rownolegle gry lub gra na 12 itd, zagramy tak jak bedziesz wiekszosc chciala:)

karol399
[Usunięty]

Jak bede na tyle bogaty i stary, (sory) :) to spoko, poki co trzeba bedzie zaczac myslec o prawku, a nastepnie o maturze... :D

Shutt
[Usunięty]

Marudzisz, pociągi do Krakowa dojeżdżają, a spod Dworca możesz dojechać wszędzie.

Dredzilla
[Usunięty]

Wysłany: Pią 25 Sty, 2013   

myslalem o tym, dla mnie w sumie nie problem, o ile bedzie zeby sie zgrac idealnie wszyscy

Odpowiedz do tematu