troche offtop :) |
Autor |
Wiadomość |
Georgie [Usunięty]
|
Wysłany: Pon 07 Sty, 2013 troche offtop :)
|
|
|
pewnie nie tylko ja to odczułem, rozumiem swieta swietami, sylwester sylwestrem, kacyk kacykiem, ale tydziec kaca miec nie mozna, wiec ja sie pytam kto tak zamula, i osmiele sie nawet twierdzic ze to mortyr tak zamula w koncu jest naszym gmem w 2 grach i w jednej graczem wiec jego absencja ma ogromny wplyw, oczywiscie nie zamierzam go linczowac czy cos ale chyba nie dawal znac ze dlugo go nie bedize ? |
|
|
|
 |
Shutt [Usunięty]
|
Wysłany: Pon 07 Sty, 2013
|
|
|
Tu popieram, jeżeli to sesja albo przygotowania do niej miło by było gdybyśmy byli uprzedzani.
Ślę tę prośbę do wszystkich graczy, gmów. |
|
|
|
 |
Georgie [Usunięty]
|
Wysłany: Wto 08 Sty, 2013
|
|
|
a ja na wstepie zaznacze z nie smakiem ze jesli do konca tego tygodnia pbf 13 sie nie ruszy, to odpuszczam takie granie i bedziecie musieli szukac nowego tullego ja tam wole sie skupic na zbieraniu ekipy do grania na planszy lub na vassalu |
|
|
|
 |
Shutt [Usunięty]
|
|
|
|
Ja za niedługo też zrezygnuje, zapewne z każdej gry która się wlecze. |
|
|
|
 |
Mortyr [Usunięty]
|
|
|
|
Już jestem, pokornie przepraszam i spieszę z wyjaśnieniem.
Na moją przedłużającą się noworoczną absencję włynęły czynniki poniższe:
- sylwestrowy wyjazd
- przedświąteczna choroba (teraz muszę odrabiać na studiach)
- zbliżająca się sesja (różnorakie projekty do domknięcia)
Od tego tygodnia postaram się wrócić do dawnej skuteczności, przy czym w poniedziałki i wtorki mogę być nieobecny ze względu na zajęcia od rana do wieczora.
Jeszcze raz przepraszam i pozdrawiam. |
|
|
|
 |
Shutt [Usunięty]
|
|
|
|
Georgiemu chodziło pewnie o to, że miło by było gdybyśmy byli o takich rzeczach uprzedzani.
Każdy da sobie na wstrzymanie i będzie git. |
|
|
|
 |
Gog [Usunięty]
|
|
|
|
nie przesadzajcie plz:D |
|
|
|
 |
Shutt [Usunięty]
|
|
|
|
Gogu, gry się niemiłosiernie ciągną, powoli przestaje to byś przyjemnością jak czeka się na rozkazy po kilka dni. |
|
|
|
 |
Gog [Usunięty]
|
Wysłany: Sro 09 Sty, 2013
|
|
|
ja wszystko rozumiem troche mnie to denerwuje, ale Georgie bez przesady i tak tu wlazisz na 7 i 14 ktore tez są z mortyrem wiec wyluzuj ;x |
|
|
|
 |
Shutt [Usunięty]
|
Wysłany: Sro 09 Sty, 2013
|
|
|
Georgie tez swoją drogą okropnie laguje w 14 |
|
|
|
 |
Georgie [Usunięty]
|
Wysłany: Czw 10 Sty, 2013
|
|
|
ja pierd. shutt rozwalasz mnie CZYM NIBY KUR** LAGUJE W 14 ? wez sie zastanow jak cos piszesz bo mialem jeden marsz i juz wykonany jest od tygodnia.
ale mniejsza nie bede znowu zaczynal pogadanek z toba bo sie nauczylem ze nic nie daja
a co do ciebie mortyrku kochany. oczywiscie sie nic niestalo poprostu bylem troche poirytowany ale juz mi przeszlo jak zobaczylem karty |
|
|
|
 |
Shutt [Usunięty]
|
|
|
|
Argumentów brakuje?
Nie mówię o obecnej kolejce tylko ogólnie, potrafisz przez 2-3 dni wchodząc na forum nie wysłać rozkazów, więc nie dziw się, że śmiem o tym wspomnieć. |
|
|
|
 |
Georgie [Usunięty]
|
|
|
|
ni dziwie sie, bo tak bywalo, ale myslalem ze mowisz o obecnej sytuacji. tak zamulal po 2-3 dni czasami ale tutaj mowa byla o tygodniu zamuly prawie.
i nie nie brakuje argumentów. poprostu do ciebie one nie docieraja. ale nie dziwie sie |
|
|
|
 |
Shutt [Usunięty]
|
|
|
|
To może przez moje niskie IQ, psycholog zawsze mówiła, że będę miał problemy z komunikacją ze światem zewnętrznym ale mój zmyślony przyjaciel twierdzi, że to nieprawda! |
|
|
|
 |
toszt [Usunięty]
|
|
|
|
 |
|