|
galakta.pl
Forum wydawnictwa gier planszowych Galakta
|
BARD KATOWICE turniej 29.12.2012 |
Autor |
Wiadomość |
Evilstasiu [Usunięty]
|
Wysłany: Sob 01 Gru, 2012 BARD KATOWICE turniej 29.12.2012
|
|
|
Mamy przyjemność zaprosić na pierwszy turniej X-Winga w Bardzie, który odbędzie się w sobotę 29 grudnia. Mamy informacje o 6 graczach z Katowic, którzy deklarowali się, że przyjadą, więc czekamy na informacje od osób mieszkających w regionie.
Wpisowe: 10 zł, z którego gromadzi się pula, którą sklep powiększa o połowę. W zależności od frekwencji nagradzane bonami na zakupy w sklepie będzie TOP3 i będzie jedna losowa nagroda.
Start: 11.00
Ilość gier: 3, każda trwa 90 minut
Stosujemy regulamin turniejów proponowany przez FFG.
Jest to pierwszy turniej organizowany przez sklep, dlatego wszelkie opinie, porady, itp. są mile widziane. Na miejscu też będzie okazja pogadać, dlatego zapraszamy. |
|
|
|
 |
martoln [Usunięty]
|
Wysłany: Nie 02 Gru, 2012
|
|
|
świetna wiadomość, zapisuję w kajecie, jak dożyję - będę. Pzdr |
|
|
|
 |
Crane [Usunięty]
|
Wysłany: Nie 02 Gru, 2012
|
|
|
A dla mnie to nie najlepsza wiadomość, niestety akurat będę się wtedy męczył w pracy |
|
|
|
 |
Wikary [Usunięty]
|
Wysłany: Pon 03 Gru, 2012
|
|
|
Eskadra Wikarego również się pojawi. Martlon szykuj się na tęgie lanie |
|
|
|
 |
martoln [Usunięty]
|
Wysłany: Sob 15 Gru, 2012
|
|
|
Do graczy którzy będą w Katosach na turnieju - mam do sprzedania w dobrej cenie Tie Advanced - model i wszystkie karty - jeśli ktoś byłby zainteresowany proszę o kontakt. |
|
|
|
 |
martoln [Usunięty]
|
Wysłany: Wto 01 Sty, 2013
|
|
|
bylo bardzo sympatycznie - nie moge doczekac sie kolejnych rozgrywek. Liczba osob mile zaskoczyla. Szczegolnie sympatycznie wspominam ostatni pojedynek z pilotem rebelii ktory zlal mnie niemilosiernie, natomiast caly pojedynek odbywal sie w nad wyraz przyjaznej atmosferze - o czyms takim wlasnie myslalem wpadajac na turniej. Jedynie pozostaje zalowac, ze zona zasilila prezentem gwiazdkowym sklad mysliwcow co dalo poczatek konca moim planom podboju galaktyki. |
|
|
|
 |
Wikary [Usunięty]
|
Wysłany: Wto 01 Sty, 2013
|
|
|
Potwierdzam, turniej bardzo fajny. Pojawiło się osiem osób. Napawa to optymizmem i mam nadzieję, że scena turniejowa będzie się rozwijać. Katowicki Bard zapowiedział już wstępnie organizację kolejnego turnieju więc pozostaje tylko czekać aż zostanie podany termin następnych potyczek.
Martoln myślę, że raz w miesiącu dostaniesz wychodne aby podbijać galaktykę |
|
|
|
 |
martoln [Usunięty]
|
Wysłany: Pią 04 Sty, 2013
|
|
|
czy 19 stycznia to potwierdzona data? bedzie kolejny turniej w bardzie? dlaczego nic tu nie ma .... !!!!! |
|
|
|
 |
Crane [Usunięty]
|
Wysłany: Pią 04 Sty, 2013
|
|
|
martoln napisał/a: | czy 19 stycznia to potwierdzona data? bedzie kolejny turniej w bardzie? dlaczego nic tu nie ma .... !!!!! |
Też chciałbym się dowiedzieć czy coś będzie planowane, może byśmy się z kumplem wybrali. |
|
|
|
 |
Wikary [Usunięty]
|
|
|
|
 |
martoln [Usunięty]
|
Wysłany: Nie 06 Sty, 2013
|
|
|
Super że jest potwierdzenie - dzięki Wikariusz. Pozostaje mieć nadzieję, że utrzyma się liczebność pilotów z pierwszego turnieju - a być może pojawi się kilka nowych twarzy.
Prawdopodobnie też to ostatni turniej na "starych myśliwcach". Turniej w lutym - o ile będzie - powinien się już rozgrywać z uwzględnieniem wave 2...niach niach |
|
|
|
 |
|
|